Kisebb összegű felújítási kölcsön

Tisztelt Hitelnet!

Családi házam tetőterének utólagos hőszigetelését szeretném megoldani. Az ajánlatok 450-550e Ft költséget jeleznek, ezt szeretném hitelből fedezni.

Rendszeres jövedelmem van, havi 200e Ft, számlára érkezik, a számlavezető az OTP. Nincs tartozásom, számlaelmaradásom, BAR-listán sosem szerepeltem. Tolna megyében lakom. Nem szeretnék a szükséges összegnél többet felvenni, és maximum 2 év alatt vissza is szeretném fizetni.

Kérdésem: létezik-e olyan hitelkonstrukció, ami megoldást jelentene?

Köszönettel:
Judit

Kedves Judit!

Kimondottan felújítási, korszerűsítési hitelcélra jelzálog alapú lakáshitel igényelhető, ám ennek minimálisan felvehető összege 1 millió forint. Ezen összeg alatt nem is érdemes ingatlannal fedezett kölcsönt igényelni, hiszen viszonylag magas járulékos költségei vannak. Értékbecslést, közjegyzői okiratba foglalást, folyósítási jutalékot, földhivatali díjakat kell fizetni, ami mintegy 80-90 ezer forintot tesz ki.

Félmilliós hitelösszeghez legegyszerűbben személyi kölcsön felvételével juthat. Ennek felhasználása nem hitelcélhoz kötött, tehát akár lakásfelújításra, hőszigetelésre is költheti. E hitelkonstrukció hátránya, hogy magasabb kamatláb mellett érhető el, mint a jelzálog alapú felújítási hitelek.

Azt javasoljuk, hogy az elérhető hitellehetőségek megismeréséhez töltse ki online adatlapunkat, s további információk birtokában Hitelszakértőink rövid időn belül tájékoztatni fogják. Addig is a fedezet nélküli személyi hitelek várható törlesztő részletét hitelkalkulátorunk segítségével ismerheti meg!


Utolsó módosítás: 2014. február 24. hétfő

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Csengi szerint:

2013-02-10 - 15:44

Szeretnék 500.000.- Ft-ot felvenni lakásfelújításra. A lakásom volna a fedezetem. A lakásom értéke (a mai forgalmi értéke) 1.000.000.- Ft.

Hitelnet szerint:

2013-02-11 - 10:33

Kedves Csengi!
1 millió forint forgalmi értékű ingatlan egyik banknál sem fogadható el hitelfedezetként. Megfelelő jövedelemigazolással személyi kölcsön formájában juthat a kívánt összeghez.
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, s Tanácsadóink tájékoztatni fogják a hitellehetőségekről.

Noémi szerint:

2013-02-05 - 12:34

Szeretnék hitelt felvenni. Most költöztem be egy lakásba és szeretném felújítani. Én még hitelt nem vettem fel, szeretném megtudni, hogy lehetséges-e?

Hitelnet szerint:

2013-02-05 - 13:03

Kedves Noémi!
Lakásfelújításra piaci kamatozású lakáscélú jelzáloghitel igényelhető, melynek fedezete a felújítandó lakás. A minimálisan felvehető hitelösszeg 1 millió Ft. Ha ennél kisebb összegre van szüksége, akkor fedezet nélküli személyi hitelt igényelhet. A hitellehetőségek megismeréséhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványukat, s Tanácsadóink tájékoztatni fogják a konkrét hitelkonstrukciókról!

Vince szerint:

2012-10-16 - 11:39

400.000.- Ft-ot szeretnék felvenni lakásfelújításra. A lakásomat szeretném kifestetni és járólapot cserélni. Milyen hitelt tudnának ajánlani?
Köszönettel: Vince

Hitelnet szerint:

2012-10-16 - 12:40

Kedves Vince!
400 ezer forinthoz személyi hitel formájában juthat hozzá. A hiteligénylés alapfeltételei, hogy rendelkezzen legalább nettó 60 ezer forintos jövedelemmel, minimum 6 hónapos folyamatos munkaviszonnyal, legalább 2 hónapos bankszámla múlttal és adatai nem szerepelnek negatív tartalommal a BAR listán. Amennyiben ezek a követelmények teljesülnek, kérjük, töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat, s Tanácsadóink ismertetni fogják az elérhető hitelkonstrukciókat!

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések