Milyen hitelt kaphatok felújításra, korszerűsítésre?

A tavaszi hónapok beköszöntével sok háztartás vélekedik úgy, hogy elérkezett a lakás vagy családi ház felújításának, illetve korszerűsítésének ideje is. Amennyiben Ön is így gondolja, azonban nem rendelkezik célja megvalósításához szükséges saját erővel, akkor forduljon a Hitelnet irodáihoz és Partnereihez, akik megtalálják az Ön számára legjobb megoldást.

Felújítási valamint korszerűsítési hitel felvételére valamennyi pénzügyi partnerünk lehetőséget nyújt. Fontos azonban különbséget tenni a felújítási és korszerűsítési kölcsön között.

Korszerűsítésnek olyan munkálatok számítanak, melyek növelik az ingatlan komfortfokozatát. Például: nyílászárók energiatakarékosra való cseréje, tetőcsere, hőszigetelés, közművek bevezetése, fűtéskorszerűsítés, stb.

Felújítási munkálatok közé az alábbiak tartoznak: festés, járólapozás, csempézés, stb.
A felújítási és korszerűsítési munkálatok finanszírozására lakáscélú jelzáloghitel igényelhető, melyhez költségvetés benyújtása is szükséges. Bankpartnereink többségénél nem szükséges számlával igazolni az elvégzésre került munkálatokat.

A finanszírozásnál fontos tudni, hogy a hitel összege nem lehet több a költségvetés összegénél.

Korszerűsítési munkálatok meghitelezésére igénybe vehető államilag támogatott forinthitel is, melynek szintén vannak jogszabályi feltételei. Ilyen előírás, hogy a hitelfelvevőnek a korszerűsítendő ingatlanon kívül nem lehet a nevén egyéb lakóingatlan, valamint a korszerűsítésre igényelhető állami kamattámogatású lakáshitel összege nem lehet több 5 millió forintnál. Támogatott hitel esetén a költségvetés 70%-át le kell fedni számlával. A kamattámogatás a futamidő első húsz évében jár.

Ha Ön is szeretné összehasonlítani a felújítási illetve korszerűsítési hitelek havi törlesztő részletét az egyes devizanemekben, akkor kérjük, töltse ki a honlapunkon elérhető ajánlatkérő nyomtatványunkat, mely alapján hitelezési Tanácsadóink személyre szabottan keresik meg Önnek a bankpiac legkedvezőbb hitelkonstrukcióit.

Ha egyéb kérdése merült fel e témában, kérdezze Hitelszakértőinket!


Utolsó módosítás: 2013. július 15. hétfő

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

László szerint:

2014-03-06 - 16:40

50 négyzetméteres társasházi lakásomban egyedi gázkazánnal történő fűtés kivitelezését szeretném megvalósítani. Kivitelezési költség 500 000.- Ft. Havi rendszeres nettó jövedelmem 110 000.- Ft, OTP folyószámlára. Hogyan, milyen feltételekkel igényelhetek hitelt?

Hitelnet.hu szerint:

2014-03-07 - 10:13

Kedves László!
500.000 Ft-hoz ingatlanfedezet nélküli személyi kölcsön formájában juthat. A megadott jövedelemmel az 500.000 Ft elérhető lehet, ha nincsen meglévő hitele és legalább féléves folyamatos munkaviszonnyal rendelkezik.
Jelzáloghitel igénylése esetén kedvezőbb feltételekkel juthatna kölcsönhöz, de bankpartnereinknél a minimálisan felvehető jelzáloghitel 1 millió Ft.
Az igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő hitelkonstrukciók megismeréséhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat!

András szerint:

2016-05-14 - 17:25

Kérem tisztelettel 1970-es években épült családi ház tetőszerkezet elavult, csere kellene, ugyancsak kazáncsere, nyílászárók, víz, gáz bevezetése. Erre vissza nem térítendő támogatás lehetséges-e? Fizetésem 120 ezer Ft. A Fókusz takarék.
Köszönettel.

Hitelnet.hu szerint:

2016-05-17 - 08:38

Kedves András!
Lakáskorszerűsítéshez vissza nem térítendő állami támogatás (CSOK) sajnos nem vehető igénybe, de államilag támogatott lakáshitel igen. A legkedvezőbb korszerűsítési hitelek megismeréséhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keresse fel a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát!

Csilla szerint:

2011-05-18 - 06:17

1950-es években épült családi házat szeretnénk felújítani, korszerüsíteni. Van-e valamilyen kedvező kamatozású hitellehetőség ennek megválósításához?
Köszönettel: Csilla

Hitelnet szerint:

2011-05-18 - 19:20

Kedves Csilla!
A korszerűsítésre igényelhető lehetőségekről a fenti írásunkban vagy IDE kattintva olvashat részletesebben.

istván szerint:

2011-01-29 - 16:11

1974-ben épült családi lakóházamat szeretném korszerüsíteni.Teljes hőszigetelést, nyílászárók cseréjét akarnám megoldani,valamint a huszéves gázkazánt cserélném kondenzációsra.

A fentiek megoldásához kérnék Önöktől segítséget,

Tisztelettel: István

Hitelnet szerint:

2011-01-30 - 08:45

Kedves István!
Támogatott korszerűsítési hitel jelentheti a megoldást az Ön számára. Kérem töltse ki adatlapunkat vagy forduljon az Ön lakhelyléhez legközelebbi irodánkhoz.

b zsuzsa szerint:

2010-09-23 - 14:15

szocpol bele van kalkulálva a kamttámogatásba

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések