Jó napot kívánok. Azt szeretném kérdezni, hogy a végtörlesztést úgy is igénybe lehet venni, hogy bankon belül veszek fel forint alapú kölcsönt, vagy is úgy, mintha átváltanám? És akkor is 180.- Ft-on fogják számolni a hitelemet? Ha így fizetem ki, akkor ez mibe fog nekem kerülni? Mert nekünk nem igazán van meg takarításunk. Vagy ilyet nem is lehet? Köszönöm. Éva

Kedves Éva!

A devizahitelek végtörleszthetők bankon belül felvett kölcsönből is. Sőt, amennyiben a hitel visszafizetése újabb hitel felvételével történik, célszerű elsőként a hitelfolyósító által kínált lehetőségekről tájékozódni. A végtörlesztéshez igényelt kölcsön tulajdonképpen egy adósságrendező hitel lenne, melynek felvétele során számolni kell az adott bank által felszámított járulékos költségekkel. (értékbecslés, közjegyzői díj, stb.)

Amennyiben szeretne tájékozódni a végtörlesztéshez igényelhető forinthitelekről, kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatják azokról a lehetőségekről, melyeknél egy-egy díjelengedési akciónak köszönhetően minimalizálhatók a járulékos költségek.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése