Végtörlesztésre felvett forinthiteltől való elállás

T. Uram!

Svájci frank hitelünket szerettük volna kiváltani forinthitellel, de meggondoltuk magunkat. A papírok már be vannak adva a bankhoz, megkapjuk a hitelt, a közjegyző időpontja is meg van. Vissza lehet még mondani a banknál a hitelkérelmet az utolsó pillanatban is? Van valamilyen anyagi vonzata a visszamondásnak?
Köszönettel: Nikolett

Kedves Nikolett!

Amíg nem írták alá a kölcsönszerződést, addig visszamondható a hitel. A visszamondásnak közvetlen költsége nincsen. Ám a hitelfelvétellel kapcsolatban eddig kifizetett díjak (például: értékbecslési díj) nem járnak vissza.Utolsó módosítás: 2013. június 29. szombat


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

A beadott végtörlesztési kérelmet veheti-e a bank szerződésmódosítási kérelemnek, ami alapján a 60 nap letelte után létre nem jött végtörlesztés esetén felmondja a szerződést és kéri az egyösszegű törlesztést? Állítólag ez komoly veszély az utolsó napokban beadott kérelmek esetében.


2
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x