Tisztelt Szakértő!
Legyen kedves a segítségemre.Van svájci frank alapú és eurós hitelem is.Csak szabad felhasználású jelzáloghitelt kaphattam ingatlan fedezettel.
Váltsam-e forint alapúra, ha tudom, vagy kérjek árfolyamrögzítést.
A munkáltatói kölcsön vonatkozik-e rám?
Köszönettel:
Ágnes

Kedves Ágnes!
A kérdésére ennyi információ alapján nem tudunk Önnek pontos választ adni, mivel az elég sok mindentől függ. Mivel az utolsó pillanatban járunk, ezért más számos bank beszüntette a kedvezményes végtörlesztésre adható, kiváltó hitelek folyósítását. A kamatok egyébként lényegesen magasabbak, mint a deviza alapú hiteleké ezért nagy valószínűséggel a havi törlesztő részletek összege emelkedne. A kedvezményes árfolyamrögzítés ezzel szemben ideális megoldás lehet, bár az állam és bankok által átvállalt rész függ attól, hogy pontosan mennyi a kamat tartalma, mikor lett folyósítva a hitele.
Sajnos a közvetítők nem vehetnek részt a forint alapú kiváltásban, így mi nem tudunk Önnek pontos számításokat végezni. A kedvezményes árfolyamrögzítésről részletesebben ide kattintva tud olvasni.
A munkáltatói támogatást, amennyiben kap ilyet legkésőbb december 31-ig folyósítani kellene.

További kérdése esetén állunk szíves rendelkezésre, de a kedvezményes végtörlesztésben sajnos nem tudunk Önnek segíteni.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése