Végtörlesztés után igénybe vehető az utólagos szocpol?

Lakásépítési hitelt vettünk fel 2007-ben. Az akkor már meglévő gyermekünk után megkaptuk a szocpolt. Ha kifizetnénk a hitelünket 180ft-os áron, és születne egy harmadik gyerekünk, utána járna -e a szocpol, és milyen feltételekkel? Ha ez esetben mégsem jár, akkor mit javasolnak, mit tegyünk, hogy jogosultak legyünk rá? Válaszukat előre is köszönjük.
Andrea

Kedves Andrea!

Az utóbb született gyermek után igényelhető szocpolra csak az a támogatott személy lehet jogosult, aki érvényes lakáshitel szerződéssel rendelkezik. Ha végtörlesztik hitelüket, akkor nem lesznek jogosultak a támogatásra.Utolsó módosítás: 2013. június 21. péntek


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Cím!
Amennyiben nem végtörlesztettünk, csak forintra váltottuk át a svájci frank hitelünket, abban az esetben kérhetünk-e utólagosan szocpolt a korábbi két gyermek mellé hamarosan megszületendő harmadik gyermekünk után? Mekkora összeget kaphatunk?
Köszönöm!
Éva

Kedves Éva!
Utóbb született gyermek után az a támogatott személy lehet jogosult szocpolra, akinek az eredetileg felvett kölcsöne fennáll. Kérdésére pontos választ – a hitelszerződés ismeretében – az érintett pénzintézet tud adni.


2
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x