Végtörlesztés ugyanannál a banknál?

Tisztelt cím! Érdeklődnék, hogy ugyanannál a Banknál válthatom-e forintra a devizahitelemet? Még azt szeretném megtudni, mi lakásépítési kölcsönt vettünk fel, de lakás, iroda, műhely szerepel a tulajdoni lapon. Így is átváltható? Tisztelettel Andi

Kedves Andi!

A végtörlesztéshez idegen banki kölcsönt is igénybe vehet. Célszerű azonban a meglévő hitelt folyósító pénzintézetnél is érdeklődni a hitelkiváltó konstrukciókról.

Mivel a tulajdoni lapon a lakás megnevezés is szerepel, ezért a rá bejegyzett devizahitel kedvezményesen végtörleszthető, ha a folyósításkor érvényes árfolyam svájci frank alapú hitel esetén nem volt több 180.- Ft-nál, euró hitel esetén 250.- Ft-nál, japán jen alapú hitel esetén pedig 2.- Ft-nál.

Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják a végtörlesztéshez igényelhető forinthitelekről.Utolsó módosítás: 2011. szeptember 26. hétfő


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x