Végtörlesztés Fundamenta előtakarékossággal? Könnyen bukhatják az állami támogatást….

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. mai közleményében felhívja ügyfelei figyelmét, hogy devizahitel fix árfolyamon történő végtörlesztésére forint alapú áthidaló kölcsönt kizárólag a 2011. augusztus 31. előtt megkötött, vagy az ezen időpont előtt megosztással létrejött szerződéseikre lehet igényelni.

Ahogyan azt mi is több esetben jeleztük, a közlemény felhívja a figyelmet arra is, hogy mindenképpen mérlegelni kell a a meglévő lakás-előtakarékossági szerződések felhasználása előtt azt, hogy amennyiben a szerződés megtakarítási ideje a 4 évet még nem érte el vagy pedig a megtakarítási idő 4 éven túli, de a megtakarítást szabad felhasználására és nem lakáscélra, ezen belül nem lakáscélú kölcsön kiváltására használják fel, kivéve a 8 megtakarítási évet már elért szabad felhasználású szerződéseket, akkor az ügyfelek elveszíthetik az eddig elért állami támogatást.

További bejegyzések a témában:Utolsó módosítás: 2011. október 04. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x