Tisztelt Szakértő!

2008 tavaszán vettünk fel 4.900.000 Ft-ot CHF-ben. Pontosan 31.155 CHF-ot. Az ingatlan teljes árát vettük fel 20 év futamidőre, másik ingatlan bevonásával. Még ha jól tudom kb.tartozunk 29.000 chf-al.Ha jól értelmezem, akkor most kb. fel kellene vennem 5.200.000.- Ft-ot ahhoz, hogy kiváltsam a frank hitelemet. A kérdésem, hogy a már bevont plusz ingatlan marad jelzálog alatt, vagy róla lekerülhet a jelzálogosítás és csak azon marad, amire a hitelt vettük fel? Új adós és adóstárs után kell nézni, vagy a meglévők maradnak? Ha maradnak, nekik mi a kötelezettségük? Valószínű nem attól a pénzintézettől vennénk fel újra hitelt. Élettársi kapcsolatban élünk. Mindketten dolgozunk. A hitel felvételnél én gyesen voltam. Van-e esetleg valami kedvezmény, vagy szocpol lehetőség? Támogatás. Egy család van.
Köszönöm a segítséget.
Tisztelettel:Anita

Kedves Anita!

A plusz ingatlan kivonható a kötelemből, ha a hitelcél szerinti ingatlan értéke elbírja a felvenni kívánt hitelösszeget.
Adósságrendező hitel igénylése esetén nem változik az adós és adóstárs személye. Az adósnak és adóstársnak a bank által elfogadható jövedelmet kell igazolni.
Szocpol illetve egyéb állami támogatás igénybe vételére nincsen lehetőség.
Ha szeretné megismerni a végtörlesztéshez igényelhető hitelkonstrukciókat, kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják a lehetőségekről.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése