Nyugdíjasként kaphatok-e forinthitelt kedvezményes végtörlesztéshez?

T. Szakértő !

2007-ben vettünk fel 10 M Ft-ot CHF alapon. Az ötéves periódusidő 2012. májusában telik le, addig a havi törlesztőnk 80.000Ft/hó.

A jelenlegi árfolyamon a tartozásunk 14 M Ft, amiből eddig csak kamatra kb. 4.5 M Ft-ot törlesztettünk vissza. Szeretném kérdezni, hogy mivel mindketten 63 évesek vagyunk a férjemmel, van-e esélyünk arra, hogy végtörlesszünk, /korunknál fogva kaphatunk-e Ft hitelt/ illetve végtörlesztésnél az eddig kifizetett kamat elveszik ?

Köszönettel, Margó

Kedves Margó!

Ahhoz, hogy megtudjuk mondani, hitelképesek-e, további információra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják a lehetőségekről.

Végtörlesztés esetén a hitelfolyósító az eddig befizetések alapján megállapítja, hogy mennyi a fennálló tőketartozás (mennyit törlesztettek havonta eddig a tőkébe), s azt kell visszafizetni. Ilyen értelemben az eddig kifizetett kamattartam elveszik, hiszen a kamattörlesztés nem csökkenti a tőketartozást.Utolsó módosítás: 2011. október 03. hétfő


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x