Módosítható a Fundamenta szerződés?

Tisztelt Szakértő!

MKB Banknál vettünk fel kombinált deviza alapú lakáshitelt. 2 db 20.000.- Ft-os, 8 éves futamidejű Fundamenta lett a hitelhez kapcsolva. Ezek 3 év múlva járnak le és akkor lennének befordítva a hitelbe. Jelenleg a 2 db Fundamenta már elérte az 5 éves lejártot. Ha jelenleg a 8 éves Fundamentákat át lehetne fordítani 5 évesre és mindkét Fundamentához megkapnánk a lakáskölcsönt, éppen elég lenne a 180 Ft/frank végtörlesztéshez, és így az ingadozó frankhitelt át tudnánk váltani egy stabil forint kölcsönre, amely sokkal kiszámíthatóbb.
Kérdésem, lehetséges-e lakáshitelhez kapcsolt Fundamenta szerződéseket jelenleg a végtöresztés időtartalma alatt módosítani?
A végtörlesztés feltételeivel tisztába vagyok!
Válaszát előre is köszönöm: István

Kedves István!

A Fundamenta szerződések módosításával kapcsolatban kérjük, forduljon a Fundamenta Szakértőihez!Utolsó módosítás: 2011. október 05. szerda


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Kedves István!
Ugyanabban a helyzetben vagyok, mint Ön. Még nem voltam a Fundamentánál, de készülök menni. Kérem írja meg nekem (nekünk), mit sikerült intézni, van-e egyáltalán értelme bemennem? Segítőkészek, vagy totál elutasítóak, és csak álmodom, hogy sikerül hozzájutnom az eddig befizetett pénzemhez? Előre is köszönöm válaszát: Csilla.

Ha az MKB Bank engedi, akkor igen. Gondolom, hogy Önnek is óvadéki és engedményezési szerződése van a Fundamentás szerződésekre. Amennyiben abban benne van, hogy áthidaló kölcsönt nem lehet fel venni a Bank engedélye nélkül. Sajnos az Erste nem engedi, én náluk vagyok ügyfél hasonló szituban, mint Ön.


2
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x