A végtörlesztés igényének bejelentése milyen módon történik? Írásbeli formanyomtatványon vagy egyszerű e-mail formájában....? Hogyan?
Köszönöm válaszukat: Betty

Kedves Betty!

A végtörlesztési igény e-mail formájában történő bejelentésére nincs lehetőség. Az igénybejelentést banki formanyomtatványon lehet megtenni.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

– Köteles vagyok bejelenteni, hogy eladtam a lakást és a vételárból végtörlesztek? Elegendő az adásvételi szerződés megkötése után jelezni az igényt, vagy az igénybejelentés előzze meg az adásvételi megkötését?
– Mi lehet akkor, ha már tartozásom van a bank fele 3 hónapja és most végtörlesztenék? Meg tagadhatja-e a bank a vegtörlesztést a fenti ok miatt?
– Kézzel írva vagy formanyomtatványon kell bejelenteni az igényt?
– Mi a kapcsolódó törvény száma és hol érhető el?
Válaszukat tisztelettel köszönöm: László

Tisztelt Szakértő!
A Pannoninvest Libra cégnél vettem fel hitelt, és szeretném igényelni a rögzített árfolyamon való végtörlesztést. Csakhogy a cég közben csődeljárás alá került. A weboldaluk (www.pil.hu) szerint elfogadják az igényeket mai nappal bezárólag postán feladva, faxon vagy e-mailen. Csakhogy sehol nem tudok nyomtatványhoz jutni, a weboldalon is az szerepel, hogy nem tartanak ügyeletet. Ebben az esetben mi a teendő? Egy általam megfogalmazott levélnek milyen adatokat kell tartalmaznia, hogy a levelet utólagosan ne utasítsák vissza arra hivatkozva, hogy nem hivatalos nyomtatványon történt?
Köszönöm a segítséget:
Ági