Az lenne a kérdésem, hogy milyen hitel igényelhető a rögzített árfolyamon történő végtörlesztésre? CHF alapú lakáshitelem van, több mint 6 éve rendszeresen fizetem,15 éves lejáratra vettem fel, szeretném átváltani forint hitelre, illetve végtörleszteni a devizahitelem 180 Ft-os áron forint hitelből. Vajon lehetséges-e ez, illetve hány évre vehetem fel a forint hitelt, ha lehetséges, mik a feltételek?
Válaszukat előre is köszönöm!
Kérdést feltette: Tarjánné Nagy Róza

Kedves Róza!

Amennyiben a hitele folyósításakor érvényes svájci frank árfolyam nem haladta meg a180.- forintot, akkor van lehetősége a kedvezményes végtörlesztésre.

Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink ismertetik Önnek a lehetőségeinek megfelelő forint alapú hitelkonstrukciókat, melyek igénybe vehetők az egyösszegű végtörlesztéshez.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Svájci frank alapú jelzáloghitelt hogy lehet végtörleszteni, ha áthidaló kölcsönt vettem igénybe? A bank nem ad ebben az esetben egy ideig újabb hitelt belső szabályzata alapján (OTP) és lakás-takarékpénztárral van kombinálva. Hogyan próbáljak más bankkal végtörleszteni?