Miért nem kaphatok hitelt végtörlesztéshez?

Tisztelt címzett!

4.700.000.- Ft összegű forinthitellel szeretnénk végtörleszteni
CHF alapú szabad felhasználású jelzáloghitelünket.
A férjem 2×64.000.- Ft-os minimálbéren van 2011. szeptember óta.Tehát a 3. hónap decemberben le fog telni. Én jelenleg GYED-en vagyok, 93.000.- Ft-ot kapok. 4 gyermekünk van. Bevontunk egy adóstársat (160.000.- nettó jövedelem és 10 éves munkaviszony, valamint 3 gyermek).Az ingatlanunk minimum 10 milliót ér. Elmaradásunk, tartozásunk sohasem volt. A kérelmünket mégis elutasították. Az okát nem közölték. Mi lehet az oka? Hol próbáljuk meg még? Karnyújtásnyira lenne a lehetőség végre, hogy kilépjünk a CHF csapdából, de úgy tűnik lehetetlen a bankoknak megfelelni.
Kérem segítsen, mit tanácsol?
Köszönöm. Krisztina

Kedves Krisztina!

A hiteligénylés időpontjában legalább 3 hónapos munkaviszonnyal kell rendelkeznie az adósnak. Mivel a férje részéről ez nem teljesül, ezért az ő jövedelmét nem tudják figyelembe venni a bankok. A GYED sajnos nem fogadható el önálló jövedelemként. Az adóstárs bevonása ellenére az elutasítás oka lehet, hogy a hitelfelvételhez magasabb összegű jövedelem szükséges.
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s ha van az igényeiknek és lehetőségeiknek megfelelő hitelkonstrukció, akkor Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják.Utolsó módosítás: 2011. október 17. hétfő


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x