63 éves vagyok. 3 1/2 millió forintot vettem fel svájci frankban 14 évre 2008-ban a K&H Banktól. Azóta az adósságom több mint 5,3 millió forintra nőtt. A devizahitel végtörlesztést a K&H nem támogatja, senki esetében sem. Olyan bankot kell találnom SÜRGŐSEN, ahol 75 éves koromig hitelképes vagyok, hogy a forintra átalakított havi részleteket a nyugdíjamból (121 + 20 ezer forint) fizetni tudjam, mert különben a túl magas forintrészleteket nem tudnám fizetni. Több bankban próbálkoztam, sikertelenül. Hátralékom nincsen, a részleteket rendesen fizettem. Melyik bankhoz forduljak, kérem, segítsenek! Köszönöm.

Kedves Érdeklődő!

A kedvezményes végtörlesztésre vonatkozó törvény értelmében hitelközvetítőként sajnos nincs lehetőségünk részt venni a kedvezményes végtörlesztés lebonyolításában, így sajnos nem tudunk az igényeinek megfelelő forinthitel ajánlatot készíteni.
Ha a pénzintézetek hitelkérelmét az életkora miatt utasítják el, akkor fiatalabb személy bevonásával lenne érdemes kölcsönt igényelnie, ha erre van lehetősége.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése