T. Cím!
A Raiffeisen banknál vettünk fel CHF alapú lakáshitelt, de a forinthitelre való átváltással történő végtörlesztésre saját bankunknál - korábbi könnyítés miatt - állítólag nem vagyunk jogosultak. Tekintettel arra, hogy szeretnénk a devizahitelünket HUF hitelre átváltani és ehhez más bankot kell keresnünk, melyik bankot érdemes választanunk? Ha minden szükséges infó az Önök rendelkezésére áll (kereset, munkaviszony adatai stb), akkor meg tudják adni, hogy melyik banknál érdemes kopogtatnunk?

A Raiffeisen bank jogosan teheti meg azt, hogy a devizahitelt nem váltja át HUF hitelre azért, mert korábban igénybe vettünk könnyítést (fél éves időtartamra van meghatározva a havi törlesztőrészlet összege. Amikor ez jócskán megugrott, lehetőség nyílt arra, hogy az előző félévre meghatározott alacsonyabb összeggel törlesszünk, és az ebből adódó különbözetet a futamidő hátralévő részében kell megfizetnünk)?
Köszönettel: Berni

Kedves Berni!

Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják a végtörlesztéshez igényelhető forinthitelekről.
A Raiffeisen Bank saját szabályzatát kell alapul venni a tekintetben, hogy milyen feltételekkel nyújtanak hitelkiváltó kölcsönt.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése