Lakáslízing kedvezményes végtörlesztése a lízingelt ingatlan eladásával?

Üdvözlöm!
Érdeklődnék, hogy jogilag megoldható-e úgy a lakáslízing végtörlesztése, hogy eladom a lakást a végtörlesztés összegével és abból fizetem ki a végtörlesztést.
Köszönöm. Jasmin

Kedves Jasmin!

Véleményünk szerint a lízingelt lakás eladása is járható út lehet kedvezményes végtörlesztés esetén. Ám javasoljuk, hogy kérdésével keresse meg a lízinget nyújtó pénzügyi intézményt is!Utolsó módosítás: 2011. november 15. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Én is jelenleg CHF alapon lízingelem a lakást. Szeretettem volna úgy végtörleszteni, hogy a végtörlesztéshez szükséges összeg egy részét hitelből fedezem, de sajnos a bank szerint ez teljességgel lehetetlen, mivel a lízing konstrukció esetében nem én vagyok megjelölve tulajdonosként.
Csak azt nem értem, hogyha elővásárlási jog van bejegyezve a nevemre a lakásra miért nem lehetséges, hogy azt mondom, hogy hitelből, de megvásárolom a lakást?
Azt javasolták, hogy beszéljek a lízingbeadóval és próbáljam megtudakolni, hogy esetleg forintlízinggel kiváltható lenne-e a devizalízing.
Önök szerint ez lehetséges?


2
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x