1998-ban devizahitelt vettem fel, de 1 év óta, 24 év munkaviszony után az egészségügyben megszűnt az állásom Kiskunfélegyházán (önhibámon kívül). Most még munkanélküli vagyok. Végtörleszteni szerettünk volna, de a férjem keresete alapján nincs olyan pénzintézet, amely tudna nekünk forinthitelt nyújtani. A férjem 100 ezer forint lakossági folyószámlára érkező jövedelemmel rendelkezik. Anno 3 évvel ezelőtt a K&H bank havi nettó 85 ezer forintra könnyedén adott 3 millió forint építési hitelt. Most viszont a saját ügyfeleinek nem nyújt segítséget a végtörlesztéshez. Ezek ismeretében kérem tanácsát. Hogyan tovább????
Katalin

Kedves Katalin!

A kedvezményes végtörlesztéshez sajnos nem tudunk Önnek megfelelő forinthitel ajánlatot adni, mert a jelenlegi szabályozás értelmében hitelközvetítőként nem vehetünk részt a rögzített árfolyamon történő végtörlesztés lebonyolításában.

A hitelkiváltó forinthitelek iránt személyesen a pénzintézeteknél kellene érdeklődniük.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Közalkalmazotti hitelt vettem fel 2006-ban, de közös megegyezéssel eljöttem a munkahelyemről, mert elköltöztünk, és nem tudtam megoldani a bejárásomat gyerekkel.
A hitelemet rendesen fizetem azóta is. Ilyenkor mit kell tenni, kell valahol ezt jelezni, milyen "következményei" lehetnek?