Arra szeretnék választ kapni, hogy a kormány kidolgozta azt a rendeletet, mely a közszféra dolgozóinak megsegítését célozza. Én igazságügyi alkalmazott (bíróság) vagyok. Én is számíthatok ilyen segítségre? Mire odakerülünk, már forinthitelem lesz, mert én végtörlesztek rögzített árfolyamon, másik pénzintézetnél felvett forinthitelből. Ekkor is jogosult lehetek a támogatásra?
Válaszát várom, és előre is köszönöm.
Hajni

Kedves Hajni!

A közszférában dolgozók számára nyújtandó kedvező hitellehetőséggel kapcsolatban jelenleg még nincs információnk. Így azt sem tudjuk megmondani, hogy várhatóan milyen feltételekkel lesz igényelhető, pontosan kik lesznek az igénylésére jogosult személyek, s milyen típusú hitelek esetén lesz kérhető.
Kérjük, továbbra is figyelje honlapunkat. Ha lesz bővebb információ ezzel kapcsolatban, tájékoztatást fogunk nyújtani oldalunkon.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Szakértő!
2008-ban meglévő lakáshitelünket JPY alapú, OTP világhitel nevű jelzáloghitellel váltottuk ki, melyből még gépkocsi hitelünket fizettük ki. Az lenne a kérdésem, hogy én közalkalmazottként jogosult leszek-e egy esetleges kedvezményes közalkalmazotti forinthitelre, ha adóstársként szerepelek a szerződésben illetve, hogy nem konkrét lakáshitelről van szó.
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel: Judit