Kedvezményes végtörlesztésnél szakaszos finanszírozás esetén melyik árfolyamot kell figyelembe venni?

Építési hitel esetében szakaszos finanszírozásra került sor. Két alkalommal folyósított a bank. Először 180Ft/CHF árfolyam fölött, másodszor pedig 180Ft/CHF alatti árfolyamon.Ez esetben hogy végtörleszhetek?
Éva

Kedves Éva!

Ha a kölcsön folyósítása több szakaszban történt, akkor a folyósítások során alkalmazott egyik árfolyam sem lehetett magasabb a rögzített árfolyamnál. Mivel az Ön esetében az egyik folyósítási árfolyam meghaladta a 180.- Ft-ot, ezért sajnos nem jogosult a rögzített árfolyamon történő végtörlesztésre.Utolsó módosítás: 2011. szeptember 29. csütörtök


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Szakértő!
Felvettem frank hitelt lakásvásárláskor, majd 3 év múlva szabad felhasználású frank hitelt is ugyanarra a lakásra. A második hitel folyósítási árfolyama 181.50 volt, tehát azt nem végtörleszthetem, mondta a bank. Kérdésem, ez így van, vagy itt is lehetne az árfolyam átlagot számolni?
Előre is köszönöm.
Tibor


2
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x