Jelzáloghitelek végtörlesztése

Az lenne a kérdésem, hogy amennyiben két jelzáloghitelem van a házon és mind a kettőt szeretném kiváltani forinthitelre ez lehetséges-e? Ha igen, hogyan működik, mivel más-más banknál van a két hitel.
Üdvözlettel: Nelli

Kedves Nelli!

Forint alapú adósságrendező hitel felvételével van lehetőség mindkét kölcsön kiváltására, amennyiben ezt az Ön jövedelmi helyzete és a fedezetül felajánlott ingatlan is lehetővé teszi. Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják az igényelhető forint alapú hitelkiváltó kölcsönökről.Utolsó módosítás: 2011. október 18. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdv!
Végtörlesztésem azon bukik el, hogy az adásvételi szerződésben nem tudom meghatározni, hogy mikor kerül törlésre a jelzálogbejegyzés, mert a bank (Sberb.) erről írásban nem hajlandó nyilatkozni. A vevő pedig időpontos meghatározást vár.
Mit tehetek ilyen esetben?

Kedves Katalin!
A jelzálogbejegyzés törlésére vonatkozóan egy hosszabb időtávot szoktak megadni az adásvételi szerződésben. A bankban a végtörlesztés átfutási idejéről egy hozzávetőleges információt biztosan tudnak mondani. Ezen felül a végleges törlést illetően a földhivatalnál maximum 30 munkanapos átfutási idővel lehet kalkulálni. Sürgősségi díj fejében 8 nap után is sor kerülhet a törlésre.


2
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x