Igényelhető munkáltatói kölcsön végtörlesztés után?

Tisztelt Hitelnet!
Svájci frankban vettem fel szabad felhasználású (lakást építtettem belőle) ingatlan fedezetű hitelt. Az előre kalkulált 40 ezer Ft-os törlesztő részlet 92 ezer forintra nőtt. Ez közalkalmazotti fizetésemet figyelembe véve tarthatatlan helyzetet idézett elő. Családi összefogással, erőn felül, de sikerült végtörlesztenem, elsősorban azért, hogy a januárban esedékes 102 ezer forintos törlesztő részletet már ne emelje le a bank. Azt szeretném kérdezni, hogy lehetőségem van-e közalkalmazotti munkáltatói kölcsön igénybevételére, jogosult vagyok-e rá? Milyen lehetőségeim vannak, ha két nagykorú gyermekem van?
Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel:
Judit

Kedves Judit!

A közszférában dolgozók végtörlesztéséhez igényelhető kamattámogatott forinthitel részleteit januárban teszik közzé. Így jelenleg sajnos nem rendelkezünk információval az igénylés feltételeit illetően. A munkahelyi vezetők szintén januárban tudnak ezzel kapcsolatban bővebb információval szolgálni.Utolsó módosítás: 2011. december 28. szerda


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x