Miért van az, hogy bárhova fordulok nincs segítség, csak mellébeszélés! Nekem segítségre van szükségem, mivel nehéz helyzetben vagyok, tehát kézzelfoghatóra gondolok. Remélem nem kell kalkuláció, meg ide menjen, ott érdeklődjön. Ha tudnak segíteni, akkor jó, ha nem, vegyék le ezt az oldalt, mert akkor kamu az egész. Annak segítsenek, aki számára elfogyott a remény, ne pedig annak, akinek amúgy sincs rá szüksége.
István

Kedves István!

Ha a kedvezményes végtörlesztéshez kíván forinthitelt igényelni, s ehhez kéri segítségünket, akkor ennek azért nem tudunk eleget tenni, mert a jelenlegi törvényi szabályozás kizárja a hitelközvetítőket a végtörlesztés lebonyolításából.
Hitelkalkulátorunkban feltüntetésre is került, hogy sajnos végtörlesztéshez igényelendő forinthitel esetén nem használható.
Amennyiben fizetési nehézséggel küzd, akkor könnyítési lehetőségért a hitelnyújtó bankhoz fordulhat.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

6 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Rokonoktól kért kölcsön, kezese voltam, amit nem tudtak visszafizetni, így a kezesre háruló kötelezettség miatt a tartozás a saját lakásra lett terhelve. De mivel nem tudom, egy összegben kifizetni, aminek a visszafizetési határideje március közepén lejár, ezért az a kérdésem: Ezt a tartozást lehetne-e rendezni, egy adósságrendező hitellel?

2007-ben felvett chf alapú jelzálogkölcsönöm 2012-ig havi 24 000 Ft volt. Most letelt az első 5 év és 56.000 Ft-tal kellene fizetnem, de nem tudom, mert se nekem, sem a férjemnek nincs annyi havi bevételünk. Mindketten nyugdíjasok vagyunk. Mit lehetne ebben az ügyben tenni, mert eddig törlesztettünk rendszeresen, de ezt a magas részletet nem bírjuk. A kettőnk jövedelme nem éri el a 70.000 Ft-ot. 52 éves vagyok, a férjem pedig 53 éves. Valamit kérem segítsenek, nem szeretnénk elveszteni a házunkat. Köszönöm. 20 évre vettük fel a hitelt. Segítsenek vagy adjanak legyenek szívesek tanácsot!

Mióta felvettük a devizahitelt, azóta eltelt öt év. Sok minden történt velünk (válás, munkanélküli, majd rehabilitáció). Most pedig nem vagyok a hitelhez jó alany. Mit tegyek, hogy a végtörlesztést megtudjam csinálni? Már AZ sem biztos, hogy a következő részletet fizetni tudom.