Tisztelt Hozzáértő!
A végtörlesztés bejelentése újra beadható, ha az nem tejesül az adott időn belül? Az MKB-nál vagyok és szó szerint erőltették, hogy töltsük ki az űrlapot, mert csak így tudnak majd 1.5 hét múlva ajánlattal előállni, mivel még nincs kidolgozott (kalkulátoruk), és hogy ez a bejelentés újra beadható, meg csak ez egy statisztika, hogy a bank így megtudná állapítani, hogy hányan akarnak végtörleszteni újabb hitelből!! Félek hogy kifutok az időből, ha nem korrekt ajánlattal állnak elő, és másik bankhoz kell mennem, (ahol már konkrét ajánlatom van)! Jogos a félelmem??? Mit javasolna nekem??? 10. hó.04-én adtam be ezt a kérelmet, amit a bank javasolt igen határozottan!!! Richárd

Kedves Richárd!

Megkerestük ezzel a kérdéssel a fent említett Bankot és ugyanazt a választ kaptuk, amit Ön, vagyis, ha az igénybejelentéstől számított 60 napon belül nem tud végtörleszteni, akkor december 30-ig van lehetősége az igény újbóli beadására.
Ha kíváncsi pénzügyi partnereink hitelajánlataira is, kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s Hiteltanácsadóink ismertetni fogják a lehetőségeket.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Azt szeretném megkérdezni, hogy a végtörlesztésre vonatkozó igény benyújtása után 60 napon belül be lehet-e nyújtani még egyszer? Vagy a benyújtott igényt vissza lehet-e vonni egy későbbi időpont benyújtása miatt?