Felszámíthat-e díjat a bank az általa kiadott igazolásért?

Pozitív adós vagyok, soha sem volt elmaradásom. 4 éve fizetem a hitelem. A bank, akinél a hitelem van, forinthitelre nem váltja át a CHF hitelemet. Kértem tőlük igazolást a pozitív adós múltamról. Adnak, de 5 ezer forintot kell fizetnem érte! Valóban fizetni kell ezért a nyilatkozatért? Egyébként az ügyintéző mindenféleképpen le akart beszélni az átváltásról, én ezt meg sem kérdeztem tőle! Ezt szabad nekik? Köszönöm a választ!
István

Kedves István!

Valóban lehetséges, hogy a bank által kiadott nyilatkozatért fizetni kell. Ennek az adott bank Hirdetményében nézhet utána. A Hirdetmény tartalmazza a banki ügyintézés során felszámítandó költségeket. A Hirdetmény a bankfiókokban és a bankok honlapján egyaránt elérhető.
A banki ügyintézőnek lehetősége van a hitelkiváltás mellett és ellene szóló érveket egyaránt ismertetheti. A döntés úgyis az Ön kezében van.
Ha a végtörlesztéshez igényelhető hitelkiváltó kölcsönökről szeretne tájékozódni, kérjük, töltse ki online adatlapunkat!
Utolsó módosítás: 2013. december 29. vasárnap


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x