Egy adós több devizahitelét is végtörlesztheti a kedvezményes árfolyamon?

2005-ben szülői házra, 2008-ban saját házra (aminek építését akkor fejeztem be) vettem fel CHF-es jelzálog kölcsönt, külön-külön bankokban. Mindkettő külön-külön megfelel a törvényi feltételeknek. Kérhetem majd mindkettőre, van mennyiségi korlát 1 embernél?
Másik kérdés: ha kérhetem mindkettőre, akkor forinthitelből tudnám rendezni. Gondolom a bankok ajánlatain fog múlni, hogy a saját házam elég lesz-e egyedül ingatlanfedezetnek?
Kérdést feltette: Attila

Kedves Attila!

A kedvezményes végtörlesztésre vonatkozó törvény még nem került kihirdetésre, ám a jelenlegi információk szerint nincs ilyen korlátozás. Így, ha Ön külön-külön megfelel a feltételeknek (lakóingatlanra lett bejegyezve a devizahitele és a folyósításkor érvényes árfolyam nem haladta meg a 180.- forintot), akkor visszafizetheti rögzített árfolyamon a kölcsönöket.

Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Tanácsadóink tájékoztatni fogják a hitellehetőségekről, melyből megtudhatja, hogy adott esetben elegendő-e egy ingatlan bevonása.Utolsó módosítás: 2011. szeptember 23. péntek


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x