Tisztelt szakértő!

CHF jelzáloghitelemet szeretném a rögzített árfolyamon végtörleszteni. A hitel összege 75.700 CHF. Sajnos a lakásom értékének – ami kb. 9 M Ft-ra csökkent – a 80%-a nem fedezi a tartozásomat, másik ingatlant nem tudok bevonni fedezetnek, valamint jelenleg nem is áll rendelkezésemre több M Ft, hogy zsebből pótoljam a különbözetet. A kérdésem az, hogy valamilyen kiegészítő hitellel rendezhetem-e a hiányzó összeg megfizetését.
Több, mint fél éve külföldön dolgozom és a külföldi számlámra kapott fizetésem többszöröse a magyar átlagfizetésnek, ezért reménykedem, hogy ilyen módon megoldható a dolog. Ön szerint ez járható út lehet?
Előre is köszönöm a válaszát!
Üdvözlettel, Gabi

Kedves Gabi!
Ingatlanfedezet bevonása nélkül csak személyi hitel igénylésére lehet jogosult. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s Tanácsadóink tájékoztatni fogják a személyi hitellehetőségekről, a várható törlesztő részlet összegéről, valamint a hiteligénylés feltételeiről, a szükséges dokumentumokról.
A személyi hitelek azonban a jelzáloghitelekhez képest meglehetősen magas kamatszint mellett érhetők el, így nem biztos, hogy megfelelő megoldást nyújt ez esetben.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése