Tisztelt Szakértő!

Most, hogy lehetőség van 180 forinton végtörleszteni, szeretnénk mi is meglépni! El is kezdtük hirdetni a lakásunkat.
4 éve vettünk fel 7,8 millió forintot svájci frankban.
A jelenlegi árfolyamon vissza kellene fizetnünk 11,5 milliót.
A 180 forintos végtörlesztés kihasználásával kb. 8,5 milliót kellene visszafizetni.
Ha nem tudjuk eladni a lakást 8,5 millióért csak 7,5 millióért, akkor a maradék 1 milliót felvehetjük a banktól forinthitelben?
Vagy ilyen lehetőség nincs? Ha nem tudjuk előteremteni családtól, illetve más helyről, milyen megoldás létezik még erre, hogy a maradék összeg meglegyen és a bankkal lezárhassuk az ügyünket? Még annyit, hogy 4 éve fészekrakó hitelt vettünk fel. Tehát 5% félszocpol, 5% személyi kölcsön a maradék 90% pedig a banktól…
Ezért ilyen sok a tartozás!Köszönöm szépen előre is a választ! Mónika

Kedves Mónika!

A fennálló devizahitelének kedvezményes árfolyamon történő végtörlesztésére igényelhető forint alapú kölcsön. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják a hitelfelvétel feltételeiről és az igényeinek megfelelő lehetőségekről.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Címzett!
A címben megjelölt témában több bankban járva sem tudtam választ kapni a folyamat lehetséges legjobb kivitelezésére. Az ingatlan az építtető cég után elsőként a bank nevére került (2008-ban). Most a végtörlesztéssel kapná meg a tulajdonjogot a megjelölt személy. Lakásvásárlási hitelt vehetek-e föl a kifizetéshez, vagy szabad felhasználású hitelre van szükség? Ha igen, új építésű kamattámogatott hitelre van-e lehetőség? Minden esetben az ingatlanra kerülne a jelzálogjog, ennek van-e akadálya?
Köszönettel, Tamás

CHF-s hitelt szeretnék kiváltani.