Tisztelt Szakértő!

Két kérdésem lenne:
1,
Ha a bank 4,6 millió Ft-ra vizsgálja majd meg a hitelképességemet és azt az eredményt kaja a bank, hogy adnak nekem ennyi kiváltó forinthitelt, akkor a hitel felvétele előtt van még lehetőség az igényelendő forinthitel összegén csökkenteni például 4,6 millió helyett majd csak például 4,4 milliót felvenni?
2,
Azt szeretném kérdezni, hogy a bank szabadságoltatásai rövidíthetik-e a végtörlesztésre szánt 60 napot? Ezt azért kérdezem, mert minden munkahely köteles a tárgyévi szabadságokat kiadni a dolgozóinak vagy a tárgyévben, vagy a következő év elején, de akkor megszakítás nélkül. Ha ezek a banki szabadságoltatások rövidíthetik az én végtörlesztési eljárásomra szánt 60 naptári napot, akkor ez számomra előnytelen lenne és ezzel mindenképpen kalkulálnom kell.
Előre is köszönöm a válaszát! Jani

Kedves Jani!

1. Ha a hitelbírálat során jóváhagynak egy bizonyos összeget, van lehetősége arra, hogy a jóváhagyott összegnél kevesebbet kérjen végül. A hitelösszeg a kölcsönszerződés aláírása előtt még módosítható, a jóváhagyottnál magasabb összeg esetén viszont újabb hitelbírálatra van szükség.
2. A banki szabadságoltatások nem csökkenthetik a végtörlesztésre előírt 60 napot.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése