fbpx

Kiemelt ajánlat közvetítőknek

Legyél te is Hitelnet Partner!

Hitel- vagy ingatlanközvetítéssel foglakozol? Az Ingatlan.com és a Hitelnet országos hiteltanácsadó hálózat egyedi ajánlatot kínál a számodra!

 

Egyedi ajánlat hitelszakértők és ingatlanközvetítők számára!

Ingatlancom hitelnet
Kattintsd ide és olvasd el kiemelt ajánlatunkat Ingatlanközvetítő partnereink számára

Mit kínál a hitelközvetítő partnerei számára a Hitelnet?

 • 21 éves pénzügyi közvetítői tapasztalat, biztos szakmai háttér
 • Az Ingatlan.com és a Money.hu kizárólagos hitelügyintézőjeként  havi több ezer lead feldolgozásár van lehetőségünk
 • Szinte minden hazai pénzintézet valamennyi termékét kínálhatod ügyfeleidnek
 • Univerzális banki összehasonlító és előminősítő rendszer, amivel mindössze néhány kattintás a teljes körű ügyfél ajánlat elkészítése
 • Szakmai támogatás:, szakmai támogató kollégáink a rendelkezésedre állnak és segítenek a munkád során
 • Hitelnet akadémia: Tanuld meg velünk a hitelközvetítést
 • Kiemelt (akár 1,6 %) szerzési jutalékot és fenntartási jutalékot is fizetünk a közvetített jelzáloghiteleid után már az első hónaptól.
 • Extra magas jutalék valamennyi közvetíthető termékre
 • A legtöbb partner pénzintézeteink olyan kedvezményeket biztosítanak ügyfeleinknek, melyek kedvezőbbek, mint a fióki ajánlatok.

A Hitelnet az Ingatlan.com és a Money.hu kizárólagos hitelközvetítő partnere

2022-ben stratégiai együttműködés jött létre a Hitelnet Kft az Ingatlan.com Zrt illetve a Money.hu Kft között. Az együttműködés keretében kiemelt közvetítő partnereink szolgálhatják ki a havi több ezer online ügyfél érdeklődést az ország egész területéről. A Hitelnet a kiemelten magas közvetítői jutalék és a professzionális rendszerek mellett ügyfeleket is biztosít kiemelt közvető partnerei részére.

Partnereink

Milyen termékeket közvetíthetsz a Hitelnet segítségével?

Széles körű közvetíthető termék palettát biztosítunk partnereinknek, nincs ügyfél vesztés azért , mert nem tudsz a számukra megoldást kínálni.

Melyik bank ajánlatait közvetítheted?

A Hitelnet Kft. kiemelt partneri együttműködésben dolgozik az alábbi pénzintézetekkel:

 • OTP Bank (A  Hitelnet Kft. az OTP Bank gyémánt (legmagasabb) szintű partnere)
 • CIB Bank (Kiemelt stratégiai partner)
 • Erste Bank (Kiemelt stratégiai partner)
 • Takarék Bank (Kiemelt stratégiai partner)
 • K&H Bank (Kiemelt stratégiai partner)
 • MKB Bank (Kiemelt stratégiai partner)
 • Raiffeisen Bank (Kiemelt stratégiai partner)
 • Unicredit Bank (Kiemelt stratégiai partner)
 • Cetelem
 • Cofidis
 • Duna Takarék
 • Fundamenta
 • OTP Lakástakarék
 • OTP Egészségpénztár

Kiemelt jutalék ajánlatunk van a számodra!

 • Kiemelten magas szerzési jutalék a jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró hitel, hitelkártya, hitelkeret és bankszámla közvetítéseid után
 • Fenntartási jutalék a közvetített jelzáloghitelek után, passzív jövedelem akár 5 évig!

Egyedi belső kalkulátorok

Rendszereink és támogatóink valóban megkönnyítjük a napi munkádat. Segítségükkel egy helyen érheted el szinte valamennyi banki hitel ajánlatot. Csak néhány kattintás és már teljes összehasonlítást tudsz nyújtani ügyfeleidnek! Akár két belső összehasonlító programunk közül is választhatsz, mindkét belső kalkulátorunk segítségével mindössze néhány kattintás az MNB által előírt versengő ajánlatok átadása az ügyfeleid részére.

Mennyi lenne a felvenni kívánt hitel havi törlesztő részlete, milyen költségekkel számolhat ügyfeled?

Az egyes banki ajánlatokat egymás alatt mutatjuk meg, számos szempont alapján tudod sorba rendezni azokat.

Teljes körű ajánlat ügyfeleidnek néhány kattintással

Az MNB által előírt, kötelező összehasonlító ajánlatok elkészítése néhány kattintás, nem kell a különböző Excel táblákkal bajlódnod. Professzionális előminősítő, ajánlatadó rendszerünkkel sokkal egyszerűbb és gyorsabb a munkád. Néhány kattintás és már nyomtathatod a banki ajánlatokat vagy küldheted őket mailben.

Belső hitelkalkulátor

Folyamatos képzések és konzultációk, hoyg te legyél a legjobb hitelközvetítő. Vegyél részt online vagy személyes szakmai képzéseinken és legyél te a legjobb hitelszakértő!
Szakmai támogató kollégáink állnak a rendelkezésedre, segítenek a munkád során! Bemutatják rendszereink használatát, melyek jelentősen megkönnyítik a napi munkádat.

Egyedi kedvezmények ügyfeleidnek:

Egyes banki partnereink egyedi kedvezményeket kínálnak ügyfeleink részére, melynek köszönhetően akár jelentős összegű megtakarítás érhető el, amennyiben ügyfeled a segítségeddel veszi fel hitelét. Kalkulátoraink ki is számolják mennyivel éri meg jobban hozzád fordulni, mint közvetlenül a bankfiókhoz.

Saját szakértői honlap néhány kattintással

Mindössze néhány kattintással elkészítheted saját szakértői adatlapodat, melyet bárhol megoszthatsz és beépített adatlapunk és kalkulátoraink segítségével új ügyfeleket szerezhetsz,

Saját szakértői honlap

Ingatlanközvetítői partnereid is lennének?

Kiemelt ajánlatunk van ingatlanközvetítő partnereid számára is:
A Hitelnet hitelszakértőivel együttműködő ingatlanközvetítő partnereink számára az Ingatlan.com díjmentes megjelenést biztosít a kezdőlapon.

Kihelyezhető Hitelkalkulátor a saját oldaladra

Rendelkezel saját honlappal?
Tedd ki hitelkalkulátorunkat és szolgáld ki az érdeklődőket.
Néhány kattintással személyre szabhatod a szakértőink által naprakészen tartott hitelkalkulátorunkat és egy rövid kód beillesztése után már érkezhetnek is az online ajánlatkérések a részedre.

Hitelnet Akadémia, folyamatos képzések online

Online e-learning felületünkön egy helyen tudsz megtekinteni minden banki oktatási anyagot, videót és egyszerűen jelentkezhetsz online képzéseinkre is. Partnertámogatóink végig segítenek. Hitelnet Akadémia ide kattintva elérhető.

Meglévő csapatoddal együtt szerződnél?

Egyszerű támogatói felül jutalék képzés, érdekeltségi rendszer a csapatod volumene alapján. Garantáljuk a maximum jutalék kifizetést számodra.

Alapvető elvárásunk új partnereinkkel szemben :

 • Legalább középfokú végzettség
 • MNB vizsga vagy azzal egyenrangú iskolai végzettség
 • Büntetlen előélet
 • Számlaképesség

Érdekelnek a részletek?

Amennyiben szeretnél te is egy szakértő csapathoz tartozni és élvezni a felsorolt előnyöket, nincs más dolgod, csak töltsd ki az alábbi adatlapunkat és felvesszük veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken és egyedi ajánlatot adunk a számodra. Természetesen kötelezettségek nélkül!

Kérjük néhány mondatban mutasd be nekünk szakmai pályafutásod, tapasztalataidat.

Gyakori kérdések hitelközvetítőktől

Több, mint 10 éve fejlesztjük ajánlatadó belső kalkulátorainkat. Nincs más dolgod, csak add meg ügyfeleid adatait és bemutatjuk a piacon elérhető lehetőségeket és azonnal át is tudod adni ügyfeleidnek az MNB által elvárt részletes ügyfél tájékoztatás. A Hitelnet központi kollégái naprakészen tartják a banki ajánlatokat ezért biztos lehetsz abban, hogy a kapott ajánlatok forintra pontosan megegyeznek a banki ajánlatokkal.

Hitelnet    

A Saját szakértői adatlap mindössze néhány kattintással létrehozható weblap. Egy rövid bemutatkozásban megadhatja szakmai tapasztalatait, elérhetőségét. Az adatlapon található űrlap segítségével visszahívást kérhetnek az ügyfelek illetve az elhelyezett kalkulátorral   különböző bankok termékeit is össze tudják hasonlítani és célzottan kérhetnek ajánlatot a közvetítőtől. A szakértői honlap használata díjmentes, a beérkezett leadekből megvalósuló ügyfeleket teljes jutalékkal számoljuk el.

Hitelnet    

Igen, a Hitelnet Kft. a közvetített jelzáloghitelek után a szerzési jutalékon kívül fenntartási jutalékot is fizet, így akár 5 évig passzív, kiszámítható jövedelemre is számíthatsz. Különösen fontos lehet ez olyan időszakokban, amikor kevesebb az ügyfeleid száma. Kérd személyre szóló ajánlatunkat.

Hitelnet    

Amennyiben megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezel, akkor a Hitelnet ügyfelet is tud biztosítani a számodra. A Hitelnet Kft az Ingatlan.com és a Money.hu kizárólagos hitelközvetítő partnere. Ezeken az oldalakon a hitelkereső ügyfelek kiszolgálását a Hitelnet Kft. kiemelt közvetítői partnerei végzik. Továbbá számos megkeresésre számíthatsz a napi több ezre látogatottságú hitelnet.hu portálról is. Érdekelnek a részletek? Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hitelnet    
Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Jó napot kívánok.
Hiteligénylessel kapcsolatos információt szeretnék kérni.
Kihez lehet fordulni?

Adtok hitelt a rokkant nyugdíjasoknak is? Vagy csak az aktív munkásoknak adtok? Nekem kellene az építkezéshez.