fbpx

Jognyilatkozat

Üzemeltető cég: C&I Hitelnet Kft. (továbbiakban : Üzemeltető)
Székhely: 9700 Szombathely, Thököly u. 48
Adószám: 127+68118-2-18

Üzemeltető lehetővé teszi a www.hitelnet.hu portál (a továbbiakban: Portál) látogatói számára az alábbi szolgáltatások díjmentes használatát:

  • Hitelkalkulátor (a továbbiakba: Kalkulátor) használata
  • Online ajánlatkérés hitel támában
  • Korábbi bejegyzésekhez történő hozzászólás
  • Új kérdés elküldése a Portál szakértői részére adatlap segítségével
  • Regisztráció hiteltanácsadók részére

Üzemeltető lehetővé teszi a Portálon az alábbi szolgáltatások meghatározott díj ellenében igénybe vehető szolgáltatások használatát:

  • A Portálon elérhető térségekben az ajánlatkérő ügyfelek adatainak megadását kapcsolatfelvétel céljából

A Kalkulátorban tárolt adatok az egyes pénzügyi intézmények hivatalos üzletszabályzataiból, illetve egyéb nyilvános adataiból származnak.  Ezekből az ajánlatokból az Üzemeltető kiválasztja saját szempontja alapján a legkedvezőbb törlesztő részleteket.

Üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy a Kalkulátorban tárolt adatok rendszeresen frissítésre kerüljenek. Tekintettel arra, hogy nem az összes pénzintézet tesz közzé teljes körű, illetőleg naprakész adatokat, ezért nem tudunk kötelezettséget vállalni arra, hogy az összes Magyarországon működő pénzintézet valamennyi elérhető konstrukciója közül ki tudjuk választani az elérhető legkedvezőbb ajánlatokat. Így az esetleges pontatlanságokból származó hibás tájékoztatás miatt felelősséget vállalni nem tudunk. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Portál által adott eredmények és adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlati felhívásnak.

A Kalkulátor által készített törlesztő részlet ajánlatok kizárólag tájékoztató jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget egyik fél részére sem jelentenek (így különösen: a pénzintézet sem köteles kölcsönnyújtásra). A pénzintézet a kérelem elutasítása esetén semmilyen felelősséget nem vállal a kérelem elutasításából adódó károk vonatkozásában. Ezen adatok (lista) nem helyettesítik az egyes pénzintézetek képviselői által, a kérelemhez kapcsolódó további szükséges adatok és információ birtokában adott személyes és írásos tájékoztatót.

A Portálon elhelyezett Kalkulátor  használata teljes körűen díjmentes.

A Programot kizárólag magánszemélyek használhatják, saját vagy közvetlen hozzátartozójuk érdekében. A Program üzleti célból történő felhasználása tilos és következményekkel jár (így különösen: Hpt. szerinti közvetítői tevékenység, üzleti tanácsadás-, adatgyűjtés-, közzététel-, egyebek).

Üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, költségekért, amelyek a Portál használatából, vagy használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származhatnak.

Üzemeltető kijelenti, hogy adatkezelést a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően végez.

Üzemeltető kijelenti, hogy amennyiben a Portálon található ajánlatkérő adatlap vagy hozzászólás és új kérdés esetén kitölthető adatlap kitöltésével a honlap látogatója személyes adatait megadja, úgy azokat Üzemeltető kapcsolatfelvételre és havi rendszerességű hírlevél küldése céljából kezeli.

Az oldal látogatója az ajánlatkérő adatlap kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy Üzemeltető a kitöltött adatlapokon található személyes adatokat a Portálon keresztül regisztrált vagy az Üzemeltetővel szerződött hitelközvetítő partnereknek átadja kapcsolatfelvétel céljából.

Üzemeltető felhívja a felhasználó figyelmét, hogy az adatszolgáltatás önkéntes. Amennyiben a felhasználó a honlapon elhelyezett adatlap kitöltésével, vagy egyéb online módon személyes adatot ad meg, ezzel hozzájárul ahhoz, hogy a C&I Hitelnet Kft. a megadott személyes adatot a fentiek szerint kezelje.

A Portálon és az azon található minden kép, grafika, logo, szöveges tartalom, adat és információ , illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag Üzemeltető kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. Ezek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.

Üzemeltető nem vállal felelősséget azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, üzemzavarából származnak.

A Kalkulátorral kapcsolatos valamennyi jog fenntartva.

Jelen felhasználási feltételek elfogadásával felhasználó kijelenti, hogy a Programot és a Portált saját felelősségére használja, és magára nézve a felhasználási feltételeket kötelezőnek ismeri el.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x