Osztrák hitel 2011

Utolsó módosítás: 2013. szeptember 28. szombat

Lakást szeretne vásárolni vagy nagyobb összegű kiadásaihoz hitel felvételét tervezi? A legkedvezőbb megoldások érdeklik és azt olvasta valahol, hogy az osztrák bankoknál lehet a legkedvezőbb feltételekkel hitelhez jutni?

BAR listára került és a magyar bankok elutasították hitelkérelmét?

Korábban felvett jelzáloghiteleinek a havi törlesztő részletei az elmúlt időszakban jelentősen megemelkedtek? Egyre nagyobb problémát okoz a pontos törlesztés? Keresi a lehetőséget, hogyan tudná csökkenteni havi kiadásait?

Esetleg felmondták korábbi hitelét vagy jelentős elmaradásai vannak? Ki szeretné váltani azokat és kedvezőbb részleteket akar innentől fizetni?

Az alábbiakban az osztrák hitel igényléssel kapcsolatos legfontosabb információkat olvashatja el és egyben szeretnénk néhány tévhitet is eloszlatni:

[ad#DEVIZANEM SZABFEL ÉS LAKÁSCÉL]
[ad#DEVIZANEM HITELKIVÁLTÁS]

Hitelkiváltás esetén osztrák hitel igénylése során is alapvető elvárás, hogy a kiváltani kívánt hitel törlesztésében nem lehet elmaradás, nem lehet felmondott vagy rosszul fizetett hitel. Ezt általában kér fél képen kell igazolni:

 • A hitelkérelem benyújtásakor csatolni kell az utolsó 3-6-12 havi bankszámla kivonatot, amin látszódik, hogy a hitelünk mindig szerződés szerűen és pontosan volt fizetve.
 • Csatolni kell a bank igazolását is, ami szerint nincs hátralék a törlesztésben és a futamidő alatt sem volt jelentős elmaradás.

Osztrák bank általában nem vizsgálja az igénylő BAR státuszát, tehát ha a kiváltani kívánt hitelünk pontosan volt fizetve, akkor akár BAR listás személy is igényelhet osztrák hitelt.

Az igényelhető osztrák hitel összege nem lehet magasabb, mint a fedezetül bevonható forgalomképes ingatlan(ok) forgalmi értékének 45 – 50 %-a. A bank csak megfelelő állapotban lévő, általában minimálisan 8-10 millió forgalmi értékű ingatlanokat fogad el fedezetként.

Osztrák hitellel csak meghatározott településeken található ingatlanok finanszírozhatók. Általában csak az ország nyugati területén található városok és forgalomképes településeken található ingatlanok fogadhatók el fedezetként az osztrák bankok által.

Osztrák hitel ingatlan fedezet nélkül nem igényelhető. Nagyon sokan hirdetnek olyan szolgáltatást, hogy osztrák személyi kölcsönt közvetítenek akár munkáltató igazolás nélkül is. Természetesen ezek a hirdetések mögött nincs valós szolgáltatás, csak a asikerdíjat kérik el előre. Kérjük, ha ilyen hirdetést lát vagy volt már tapasztalata ilyen ügyintézővel, akkor azt írja meg ide is, nehogy valaki csapdába essen.

Mielőtt a végső finanszírozási döntést meghozná, próbálja ki honlapunkon található hitelkalkulátort és megtekintheti, hogy mekkora havi részletekkel számolhat az elérhető legkedvezőbb lehetőségekkel. Személyre szóló ajánlatunkért töltse ki adatlapunkat, válaszoljon néhány egyszerű kérdésre és kollégáink ismertetni fogják a lehetősét díjmentesen, kötelezettség nélkül!

Számoljon hitelkalkulátorunkkal!

Tekintse meg a tanácsadóink által összegyűjtött legjobb banki ajánlatokat!

Megnézem
Hozzászólások
 • Zsolt szerint:

  Szabolcs megyéből, APEH igazolású keresettel, ingatlan fedezettel, gépjármű hitel kiváltása lehetséges e Osztrák hitelfelvétellel?

 • Böbe szerint:

  Vecsési ingatlan, 400000 ft végrehajtás van rajta. 6 tulajdonos. kaphatunk-e osztrák hitelt,

  • Hitelnet szerint:

   Osztrák hitel igénylés esetén nem igényelhető osztrák hitel. Ez mindenhol kizáró okot jelent.

 • ORGOVÁN SÁNDORNÉ szerint:

  ÜDV
  BORSOD MEGYEI INGATLANRA IGÉNYBE LEHET VENNI OSZTRÁK KÖLCSÖNT?VAGY VALAMILYEN HITELFAJTÁT?

 • csaba szerint:

  osztrák hitel érdekel, lakascelu fél pénz kp müködike a dolog egy telefonszámot kérek,hivom. Elöre is köszönöm.

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Csaba!
   Osztrák hitel nem igényelhető jelenleg lakásvásárlásra, mivel lakáscélú hitelek esetében deviza alapú jelzálogjog nem jegyezhető be.

 • Zoltán szerint:

  Jó estét!
  Bács-Kiskun megyében igényelhető az Oszták hitel?

 • Monika szerint:

  Békés megyében található mezőgazdasági területre (szántó,erdő,gyep kb.50 ha) igénybe vehető -e bármely hitel típus ill. osztrák hitel. Fedezet: 8-10 milliós ingatlan (lakóház) és az előbb említett mezőgazdasági terület.
  Tájékoztatást előre is köszönöm.

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Mónika!
   Osztrák partnereinknél nem fogadhatók el a felsorolt fedezetek és jelenleg nem hiteleznek Békés megyében sem.

 • Batta János szerint:

  üdv érdeklődöm most 9 milio a hitel a házamon szabad felhasználású közel 100 ezret kellene havonta fizetnem 60 volt mikor felvettem.közben bár listára kerültem vállalkozásom megszűnt.most lesz munkám.mit tudna ajánlani??minél sürgösebben

 • erika szerint:

  üdv!
  Van egy családi házam, 6-7 millió közötti az értéke. Jelzálog van rajta 2.700.000.- Ft, amit szeretnék kiváltani és még jó lenne 1,5-2 millió, felújítani szeretnék. Állandó munkahelyem van, nettó átlag keresetem 115-120 közötti.
  Sürgősen érdekelne, ha tud megoldást, várom válaszát.
  Erika

  • Hitelnet szerint:

   Kedves Erika!
   Az osztrák pénzintézetek által elfogadható lakóingatlannak legalább 8-10 millió forint értékűnek kell lenni. Ezen érték alatti ingatlanok hitelezésére sajnos nincs lehetőség.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket