Oberbank szabad felhasználású hitel - Hitelnet.hu

Oberbank szabad felhasználású hitel

Szabadon elkölthető pénzösszegre lenne szüksége, melyet az Oberbanknál kíván igényelni? A következő összefoglalónkból megtudhatja az Oberbank által kínált szabad felhasználású legfontosabb tudnivalóit.

Bankpartnerünknél a kedvező kamatozású szabad felhasználású hitel ingatlan fedezete mellett igényelhető. A kölcsön nagyobb beruházások finanszírozására is felvehető, a konkrét felhasználási cél megkötése nélkül.

Ingatlanfedezet bevonása mellett szabad felhasználású hitel Magyarországon kizárólag forint alapon igényelhető, így az Oberbank szabad felhasználású hitelajánlatában is a forint alapú hiteltermékek találhatók meg, melyek minimálisan igényelhető összege 2 millió forint, maximuma pedig 30 millió, ám a maximális hitelösszeg nem haladhatja meg – a Pénzintézet szabályzata alapján – a fedezetül felajánlott ingatlan forgalmi értékének 60 százalékát.

Az Oberbank szabad felhasználású jelzáloghitelének maximális futamideje 20 év lehet, tekintettel arra, hogy az adós és adóstárs életkora a hitel lejáratakor nem haladhatja meg a 70. életévet.

Ha Ön szabad felhasználású hiteligénylését az Oberbanknál kívánja elindítani, akkor a bankba történő beadása előtt Hitelszakértőink felmérik az Ön hitelképességét, valamint a jövedelem igazolását szolgáló dokumentumok alapján elvégzik a kölcsönügylet előzetes bírálatát is.

Az előminősítés során sor kerül az Ön adatainak a Központi Hitelinformációs Rendszerben () történő lekérdezésére is, ugyanis mind az aktív, mind a státusz az Oberbankhoz beadott hitelkérelmek automatikus visszautasítását vonja maga után. Ha tehát Önnek volt a múltban olyan hitele, melyet nem szerződésszerűen teljesített, vagyis a összegét 90 napon túl meghaladó tartozása állt fenn, s az adott kölcsönügylet lezárása óta még nem telt el 5 esztendő, akkor az Ön adatai nagy valószínűséggel szerepelnek az úgynevezett banki feketelistán.

Amennyiben az Oberbank szabad felhasználású hitelének havi törlesztő részlete iránt érdeklődik, akkor kérjük, keresse fel az Ön lakóhelyéhez legközelebbi irodánkat vagy Partnerünket, s tájékozódjon a részletekről személyesen. Ha Önnek egyszerűbb és kényelmesebb megoldást jelent, akkor eljuttathatja a Hitelnethoz online ajánlatkérését is, mely alapján hitelezési Tanácsadóink e-mailben küldik meg Önnek a díjmentes ajánlatunkat.

Az Oberbank szabad felhasználású hitelével kapcsolatban felmerült további kérdéseit Hitelszakértőnknek is felteheti!

kalkulátor

Babaváró hitel kalkulátor

Akár kamatmentes hitel ingatlanfedezet nélkül

Tovább a Hitelkalkulátorhoz

Utolsó módosítás: 2013. szeptember 25. szerda

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Péter szerint:

2018-12-23 - 18:30

Tisztelem.
Szeretnék személyi kölcsönt felvenni.

Hitelnet.hu szerint:

2018-12-28 - 13:47

Kedves Péter!
Személyi kölcsön igényléshez elsőként kérjük, töltse ki online adatlapunkat! A további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő személyi hitelekről!

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések