Nyaralásra milyen hitelt vehetek fel?

Tisztelt Hitelnet!

A karácsony közeledtével egy luxusutazással szeretném meglepni páromat. Olyan hitelre volna szükségem ehhez, aminek felhasználásáról nem kell részletesen tájékoztatni a bankot. Emellett az is fontos szempont számomra, hogy alacsony törlesztő részletekkel számolhassak.

Körülbelül másfél millió forintra lenne szükségem. Két ingatlannal is rendelkezem, teljesen tehermentesek, bármelyiket fel tudom ajánlani fedezetként, ha egyáltalán szükséges ez. Mennyi az a legkisebb törlesztő részlet, amire lehetőségem lenne másfél millió felvételekor?

Köszönöm válaszát!
Róbert

Kedves Róbert!

Szabad felhasználású hitel igénylése esetén Önnek nincsen semmilyen elszámolási kötelezettsége a hitelnyújtó felé arra vonatkozóan, hogy milyen célra fordítja az igényelt hitelt. Így a kölcsönből akár egy luxusutazással is meglepheti párját.

1,5 millió forintos hiteligény esetén a jövedelem igazolása mellett ingatlan biztosítékot is fel kell ajánlani, de ez az Ön esetében nem fog problémát jelenteni, hiszen két tehermentes ingatlannal is rendelkezik. A bankok általában lakóingatlant fogadnak el fedezetként. A lakás vagy családi ház értékének el kell érnie legalább az 5-6 millió forintot.

A törlesztő részlet a futamidő kitolásával lényegesen redukálható. A szabad felhasználású jelzáloghitelek ugyanis akár 20-25 éves futamidőre is felvehetők. 1,5 millió forintot azonban nem érdemes ilyen hosszú lejáratra felvenni, hiszen így összességében lényegesen többet kellene visszafizetnie.

Az Ön számára ideális havi törlesztő részletet online Hitelkalkulátorunk segítségével számolhatja ki. Ha megtalálta a legkedvezőbb konstrukciót, kérjük, töltse ki ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Szakértőink személyre szóló, díjmentes hitelajánlatban fogják tájékoztatni a további tudnivalókról!


Utolsó módosítás: 2013. október 08. kedd

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Sándor szerint:

2017-07-04 - 23:21

Tisztelt Hitelnet!
Azt szeretném kérdezni, hogy kaphatók-e hitelt nyaralásra?
Üdv.
Sándor

Hitelnet.hu szerint:

2017-07-05 - 04:58

Kedves Sándor!
Erre a célra személyi kölcsön igényelhető. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz további információkra lenne szükség, ezért kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Bianka szerint:

2012-11-22 - 12:43

Tisztelt Hitelnet!
Én azt szeretném megkérdezni, hogy a szabad felhasználású hitel mégis milyen célra vehető fel? Teljesen mindegy, hogy mire költöm? Akár az esküvőmet is kifizethetem belőle? A banknak tényleg nem kell igazolnom utólag sem, hogy mire költöttem?
Köszönettel.
Bianka

Hitelnet szerint:

2012-11-22 - 12:46

Kedves Bianka!
Mint ahogy a szabad felhasználású hitel nevében benne is van, szabadon felhasználhatja. Ez azt jelenti, hogy akár teljes egészében az esküvőjére költheti a kölcsönt, vagy bármely egyéb családi esemény is finanszírozható ily módon. A folyósított pénz felhasználását utólag sem kell igazolni a hitelintézet felé.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések