Jelzáloghitel előzetes költségek nélkül?

Jelzáloghitel igénylése esetén számtalan hitelkonstrukció áll az érdeklődő ügyfelek rendelkezésére. Míg korábban hitelfelvételre csak úgy kerülhetett sor, hogy a hitelfelvevő az ügyintézés során felmerülő járulékos költségeket az esedékességkor fizeti, addig mára már számtalan esetben igényelhető jelzáloghitel előzetes költségek nélkül is.

Többféle módon is előzetes költségek nélküli jelzáloghitelhez juthatunk. Bankpartnereink kínálatában léteznek kimondottan „Előzetes banki költségek nélküli hitelkonstrukciók”, melyek esetén az értékbecslés, a folyósítási jutalék és esetleg a fedezetül felajánlott ingatlan tulajdoni lapjának és térképmásolatának díját nem kell az ügyfélnek a hitelügyintézés során megfizetnie, cserébe azonban a normál hitelkonstrukcióhoz képest némileg magasabb kamatért juthat a hitelhez.

Vannak olyan banki termékek, melyeknél a hitelfelvétel járulékos költségei nem kerülnek előzetesen felszámításra, hanem beépítésre kerülnek a hitelbe, vagyis a felvett tőke összegét növelik, s a futamidő során a törlesztő részletekkel együtt kerülnek kiegyenlítésre.

A pénzintézetek által hirdetett díjelengedési akciónak köszönhetően szintén van lehetőség az előzetes költségek nélküli jelzáloghitelek igénylésére. A bankok egy-egy akciójuk során meghatározzák, hogy éppen mely járulékos költségeket engedik el az akció időtartama alatt.

Bankpartnereink között olyan pénzintézetek is találhatók, melyek egy-egy feltételhez kötik a díjelengedési akciót, vagy az előzetes költségek utólagos visszatérítését. Utólagos visszatérítés esetén az ügyfélnek ki kell fizetni az adott díjat, például értékbecslést, az esedékességkor, ám a hitel folyósításakor visszatérítésre kerül ez a díj akkor, ha a hitelfelvevő vállalja, hogy munkabérét az adott pénzintézethez utaltatja a jövőben. E mellett még azt is előírhatják a bankok, hogy az ügyfél adjon megbízást havi két csoportos beszedésre, mely lehet bármely közüzemi számla vagy biztosítás díja, stb.

Előzetes költség nélküli jelzáloghitelek szabad felhasználásra, adósságrendezésre és lakáscélra egyaránt igényelhetők.

Az előzetes költségek nélküli jelzáloghitel konstrukciókról a Hitelnet irodái és Partnerei adnak részletes felvilágosítást, akár személyesen, akár telefonon vagy e-mailben.

Amennyiben konkrét ajánlatot szeretne kapni, kérjük, küldje el ajánlatkérést, s hitelezési Tanácsadóink összeállítják Önnek azon hitelkonstrukciók legfontosabb tudnivalóit, melyek esetén nem kell előzetes költségekkel számolni. Az ajánlat díjmentes, Önnek csak annyi dolga van, hogy kiválassza az igényeinek leginkább megfelelő előzetes költségek nélküli jelzáloghitel terméket.


Utolsó módosítás: 2013. december 29. vasárnap

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések