Hitelek előzetes költség nélkül

Hitelre lenne szüksége ingatlanfedezettel, de problémát jelent az előzetes költségek finanszírozása? Néhány bankpartnerünknél van lehetőség arra, hogy az ügyfelek előzetes költség nélkül igényeljenek szabad felhasználású vagy lakáscélú jelzáloghitelt.

Ez azt jelenti, hogy a hitelfelvétel során a hiteligénylőnek nem kell megfizetnie a következő költségeket:

  • Értékbecslési díj
  • Folyósítási jutalék

Az értékbecslés díja általában 30 ezer forintot tesz ki, míg a folyósítási jutalék a hitel összegétől függ, körülbelül a kölcsön összegének 1,5 százalékával kell számolni, ami 5 milliós hiteligény esetén 75 ezer forintot jelenet. Tehát 5 millió forintos hitel felvétele esetén az előzetes költségek nélküli konstrukcióban több mint 100 ezer forint megspórolható.

Van olyan bankpartnerünk is, amely díjelengedési akciójának köszönhetően azt is lehetővég teszi, hogy az értékbecslési és a folyósítási díjon kívül az alábbi költségeket se kelljen a hitelfelvevőnek megfizetni:

  • Közjegyzői okiratba foglalás költsége
  • Jelzálogbejegyzés illetéke
  • Tulajdoni lap díja
  • Térképmásolat díja

Egy-egy ilyen banki akciónak köszönhetően további díjakat takaríthat meg az ügyfél, ami 5 millió forint összegű kölcsön esetén mintegy 150 ezer forint megtakarítást jelent.

Az előzetes költségek nélküli hitelek adósságrendezés, szabad felhasználás és lakáscélú tervek megvalósítása esetén egyaránt igénybe vehetőek. A hitel devizaneme forint és euró lehet.

Amennyiben Ön is kezdeti költségek nélkül szeretne bármilyen típusú jelzáloghitelt igényelni, akkor kérjük, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, s ez alapján hitelezési Tanácsadóink ismertetik Önnel a lehetőségeket. Az ajánlat elkészítése díjmentes!

Az előzetes költségek nélkül igényelhető hitelek havi törlesztő részletét és a teljes hiteldíj mutató (THM) mértékét is tartalmazzák az egyes ajánlatok.


Utolsó módosítás: 2013. december 29. vasárnap

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések