Aktív BARos vehet fel 6 millió osztrák jelzáloghitelt?

Tiszteletem!

Érdeklődnék, hogy ha legalább 6 millióra lenne szükségem, ezt hogy lehetne felvenni!? Sajnos Aktív Bárosok vagyunk a Párommal együtt! Jövedelmének az 50%-át tiltják. Én meg jelenleg Táppénzt kapok, mert úton van a következő jövevény! Albérletben vagyunk és más személyt nem tudunk bevonni a hitelfelvételbe, mivel a Mai világban sajnos mindenki nagyon rossz helyzetben van, meg amúgy sem feketítené be senki sem Magát más bolondsága végett, amit jogosnak is tartok! Párommal Mi is ezért fáztunk rá rendesen! Most meg………… ;( De, ha a 6 millió nem is menne, legalább két millió nagyon jól jönne! Egyenlőre az is kihúzna a csávából!
Várom válaszukat! Nagyon szépen köszönöm addig is!
Üdvözletem: Henrietta

 

Kedves Henrietta!

Aktív BAR lista esetén sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkonstrukciót ajánlani. A magyarországi pénzintézeteknek ugyanis mindegyike vizsgálja az igénylők hitelmúltját. Jelenleg az aktív és passzív BAR státusz egyaránt kizáró ok hitelfelvételnél. Ez a tilalom nem hitelösszeghez kötött, tehát a 2 millió forint összegű kölcsön sem vehető fel.

Az osztrák bankok között van olyan hitelnyújtó, mely nem vizsgálja az ügyfelek BAR státuszát, ám osztrák hitelek közvetítésével jelenleg nem foglalkozunk. Így osztrák hitelajánlatot sem tudunk adni Önnek.

Hitelfelvételnél azonban az osztrák bankok is végeznek jövedelemvizsgálatot, s a hitelkérelem elutasítását vonja maga után, ha az adós jövedelmét letiltás terheli. Továbbá a táppénz ausztriai pénzintézeteknél sem tartozik az önállóan elfogadható jövedelmek közé.


Utolsó módosítás: 2013. szeptember 28. szombat

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Hanna szerint:

2014-04-30 - 17:30

Üdvözlöm!
Érdeklődnék, hogy ausztriai bejelentett munkaviszony esetén (kintre megy a fizetés is, de Magyarországon élő és tartózkodó személy) kapható-e magyarorzságon személyi kölcsön? Ha nem, Ausztriában ingatlanfedezet nélkül vehető-e fel személyi kölcsön?
Üdvözlettel: Hanna

Hitelnet.hu szerint:

2014-05-03 - 13:44

Kedves Hanna!
Ausztriai bejelentett munkaviszony esetén bankpartnerünk akkor sem nyújt személyi kölcsönt, ha az illető Magyarországon él. Külföldi jövedelemmel jelzálog alapú hitel lehet elérhető Magyarországon.
Arról, hogy osztrák személyi kölcsönt nyújtanak-e a kinti bankok kint dolgozó, magyar állampolgárok részére, az osztrák pénzintézeteknél érdeklődhet, információink szerint azonban erre nincs lehetőség.

Roland szerint:

2013-09-07 - 22:50

Tiszteletem!
Aktív BAR-osként osztrák hitelkártyát igényelhetek, ha igen, hogyan?
Üdv.:
Roland

Hitelnet.hu szerint:

2013-09-09 - 10:28

Kedves Roland!
Osztrák hitelkártya igénylések lebonyolításában irodánk nem illetékes, így ebben sajnos nem tudunk Önnek segíteni.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések