Hiteltanácsadás díjmentesen, szakértőktől

Lakáshitel vagy szabad felhasználású kölcsön igénylése előtt áll és az elérhető ajánlatok után érdeklődik? A Hitelnet irodáiban 30 pénzintézet legkedvezőbb hitelei érhetők el egyszerre. Szakértőin megkeresik az egyedi igények alapján az elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókat!

Teljes körű lakáshitel és jelzáloghitel tanácsadás és ügyintézés!

 • Személyi kölcsön bírálat irodáinkban 5 perc alatt! Az előzetes bírálathoz az alábbi dokumentumok szükségesek:
 • 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás
 • Utolsó 3 havi bankszámla kivonat
 • Személyes okmányok: személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya
kalkulátor

Lakáshitel kalkulátor

Tekintse meg az elérhető banki lakáshitel lehetőségeket a Hitelnet kedvezményeivel

Lakáshitelek összehasonlítása

Az alábbi hiteltípusok esetén állunk ügyfeleink rendelkezésére:

 • Szabad felhasználású hitel ingatlanfedezettel
 • Adósságrendező hitel, hitelkiváltás
 • Személyi kölcsön, személyi hitel
 • Lakásvásárlási hitel, lakáshitel
 • Lakás felújítási hitel
 • Lakáskorszerűsítési hitel
 • Bővítési hitel
 • Építési hitel
 • Állami kamattámogatású lakáshitel

Hitelre lenne szüksége, de nehezen igazodik el a hitelnyújtó bankok útvesztőiben? Hiteltanácsadásért forduljon bizalommal a Hitelnet Szakértőihez! Ezzel nem kevés időt és pénzt takaríthat meg! A bankfüggetlen szakértői csoport megkeresi az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő, legkedvezőbb hitelkonstrukciókat!

A legjobb banki hiteleket hasonlítjuk össze a tanácsadás során

A Hitelnet Szakértői folyamatos képzéseken vesznek részt és naprakész információkkal rendelkeznek az egyes pénzintézetek hitelkonstrukcióiról. Ön elmondja a hitellel kapcsolatos igényeit, Tanácsadóink pedig ez alapján ajánlanak Önnek több hitellehetőséget. Az egyes hitelkonstrukciók összeghasonlítása nagyban megkönnyíti az Ön döntését.

A Hitelnet Szakértőinek segítségével megspórolhatja a bankokban való hosszas várakozást. Országszerte elérhető irodáinkban és Partnereinknél előre egyeztetett időpont fogadjuk Önt, s a személyes találkozó alkalmával díjmentes hiteltanácsadást biztosítunk. Ennek során nemcsak az Ön igényeit tartjuk szem előtt, hanem tájékoztatjuk az elérhető állami támogatásokról, az aktuális törlesztő részletekről, a bankok díjelengedési akcióiról és felhívjuk figyelmét az apró betűs részekre is. A banki díjkedvezményeknek köszönhetően egy hitelfelvétel során több tíz- vagy akár százezer forintot is megtakaríthat!

Előzetes, díjmenetes tanácsadás, hitelbírálat irodáinkban

A személyre szóló hiteltanácsadás mellett elvégezzük az előzetes hitelbírálatot. Így nem kell azt a kockázatot vállalnia, hogy esetleg a járulékos költségek egy részének kifizetése után kerül elutasításra a hitelkérelme. A hitelképesség vizsgálat pozitív eredménye esetén vállaljuk a teljes körű, díjmentes hitelügyintézést! A Hitelnet irodáiban és Partnereinél tehát nemcsak a hiteltanácsadás, hanem a hitelügyintézés is ingyenes szolgáltatás, Szakértőink munkájáért Önnek semmilyen díjat nem kell fizetnie sem előre, sem utólag!

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Tanácsadóink a papírmunkát is leveszik az Ön válláról, összeállítják a hitelkérelmet és a hiánytalan dokumentációt leadják a választott pénzintézetnél. A bankba Önnek csak a hitelszerződés aláírásakor kell befáradnia.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, nincs más teendője, mint kitölteni online ajánlatkérő nyomtatványunkat! Ezen megadhatja a felvenni kívánt kölcsön összegét és megjelölheti a hitel célját. Néhány fontos kérdés megválaszolása után Szakértőink elkészítik Önnek a személyre szabott hitelajánlatot!

Ha előzetesen tájékozódni szeretne az aktuális törlesztő részletekről, akkor számoljon online Hitelkalkulátorunkkal! A hitelfelvétellel kapcsolatos további kérdéseire online Hitelszakértőink készséggel válaszolnak!

További bejegyzések hiteltanácsadás témában:

[catlist tags=”hiteltanacsadas” numberposts=10 excerpt=yes excerpt_size=10]

Utolsó módosítás: 2020. március 23. hétfő

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Dániel szerint:

2020-10-02 - 10:50

A kérdésem az lenne, hogy van-e lehetőség külterületi ingatlan meghitezésére? Valamelyik bank nyújt hitelt tanyára? Várom válaszát, köszönöm!

Hitelnet szerint:

2020-10-02 - 11:07

Kedves Dániel!
Kérjük, hogy töltse ki online adatlapunkat és bővebb informácók ismeretében Szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készít Önnek.

Lipa szerint:

2020-09-20 - 06:59

Tisztelt Hitelnet,

Passzív khr listán szerepel még egy évig a férjem (pár hete rendezett, nem megegyezéssel hanem kifizetéssel zárult tartozással), kérdésünk az lenne, hogy melyik banknál van esélyünk babaváró hitelre? Minden egyéb feltételnek maradéktalanul megfelelünk, egyedül a passzív khr lehet akadály.
Köszönettel:
Lipa

Hitelnet szerint:

2020-09-20 - 13:09

Kedves Lipa!
Kérjük töltse ki online adatlapunkat és Szakértőnk készséggel tájékoztatja Önöket a lehetőségekről. Díjmentesen vállaljuk a teljes körű Babaváró hitel ügyintézést!

Lilla szerint:

2020-09-07 - 19:16

Üdvözlöm!
Vettünk egy felújítandó családi házat lakáshitelből (6 millió forint) és teljes tetőcserére keresnénk valamilyen megoldást, akár támogatás, akár másik hitel formájában.
Milyen lehetőségeink vannak? Gyermek, illetve más hitelünk nincs, jelenleg élünk a moratórium adta lehetőséggel a felújítás miatt, ha ez számítana.
Köszönöm válaszát!

Hitelnet.hu szerint:

2020-09-08 - 14:02

Kedves Lilla!
Szakértőink készséggel tájékoztatják Önöket az elérhető finanszírozási lehetőségekről. Ehhez kérjük, töltsék ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű ügyintézést is!

Marcsi szerint:

2020-08-28 - 10:11

Üdvözlöm!
Tehát nekem van egy ingatlanom, amire jelzáloghitelt nem vehetek fel, mivel rokkant nyugdíjas vagyok és nem vagyok véglegesítve.
Most a kérdésem az, hogy a családtagomból vehet-e fel hitelt jelzálogfedezetre?
Előre is köszönöm.

Hitelnet szerint:

2020-09-01 - 10:04

Kedves Marcsi!
Családtagja vehet fel hitelt jelzálogfedezetre, azonban bővebb információra lenne szükségünk a pontos válaszhoz. Kérjük, hogy töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készít Önnek. Díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Piri szerint:

2020-08-27 - 10:26

Szép napot kívánok! Abban az esetben ha a rokkantsági ellátásom nem végleges, a velem egy háztartásban élőnek adhatom e fedezetnek a házamamat? Előre is köszönöm

Hitelnet szerint:

2020-08-27 - 15:21

Kedves Piri!
Kérjük töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készít Önnek!

József szerint:

2020-08-18 - 10:50

Szép napot.
Olyan problémám lenne, hogy hitelből szeretnénk a feleségem házat vásárolni, de sajnos én bárlistás vagyok, a feleségem nem. A feleségem GYED-en van itthon a gyerekkel, a jövedelme 140.000 Ft. Az én jövedelmem úgy, hogy a végrehajró vonja a 33%-át, 280.000 Ft. Sajnos a CSOK-OT és a BABAVÁRÓT nem tudtuk ez miatt igénybe venni és valahogy szeretnénk egy otthont a gyerekeknek (három gyerek van). Jelenleg 120.000 Ft-os albérletben lakok és egy ilyen törlesztőt bármikor ki tudnék fiszetni, mert a magas jövedelmemből viszik a 33%-át (500.000 Ft-ból). Sajnos egy nem várt próbléma miatt nem tudtam fizetni a hitelem és bárlistás lettem.
Van-e így esélyem, vagy érdemes-e próbálkoznom bárhol is?
Előre is köszönöm a válaszát, szép napot.
Üdv.
József

Hitelnet.hu szerint:

2020-08-18 - 13:06

Kedves József!
Fizetésletiltás és aktív KHR esetén sajnos nincs lehetőség egyik hitelintézetnél sem hitelfelvételre.

Piri szerint:

2020-07-30 - 19:06

Üdvözlöm,
saját ingatlanom van, rokkant nyugdíjas vagyok, így sem lehetséges hitel? Pl. jelzálog?

Hitelnet.hu szerint:

2020-07-31 - 08:22

Kedves Piri!
Ha a rokkantság végleges, vagyis már nem kell felülvizsgálatra menni, akkor működhet a jelzáloghitel felvétele, amennyiben a további hitelfelvételi feltételek is fennállnak. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Misi szerint:

2020-07-21 - 11:06

Szép napot kívánok! A providentnél felvett hitelemet nemtudtam fizetni heti törlesztővel egyébb okok miatt, ebből kifolyólag elmaradtak a törlesztések majd megkerestek a providenttől és megállapodtunk egy fix összegben havi törlesztéssel ezt már tudtam fizetni tisztességesen, a hitel lejárt már lassan 2hónapja de újabb hitelt nemkapok ebből kifolyólag?

Hitelnet szerint:

2020-07-22 - 09:22

Kedves Misi!
Amennyiben felkerült a passzív KHR listára, és tartozását megegyezéssel zárta, úgy sajnos bankpartnereinknél nincs lehetőség hitelfelvételre.

Zoltán szerint:

2020-07-20 - 14:55

Tisztelt hölgyem, uram! Kérésem a következő, hitelt szeretnék de mindenhol elutasítást kaptunk mivel rokkanttak vagyunk a férjemmel együtt de nemvagyunk véglegesítve, ebben az esetben nincs esélyem sehol?

Hitelnet szerint:

2020-07-20 - 17:12

Kedves Zoltán!
Nem végeleges rokkant nyugdíj esetén bankpartnereinknél sajnos nincs lehetőség hitelfelvételre.

Adrienn szerint:

2020-06-25 - 18:12

Üdvözlöm,
Az lenne a kérdésem, hogy Angliában élünk és szeretnénk Magyarországon házat vásárolni. Ehhez szükségünk lenne hitelre. Mind a ketten magánvállakozók vagyunk. Férjem 7 éve, én közel 2 éve. A magánvállalkozás kizárja-e, hogy hitelt kaphassunk? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy mennyi önrész kell jelenleg a lakásvásárláshoz.
Tisztelettel: Adrienn

Hitelnet.hu szerint:

2020-06-29 - 15:19

Kedves Adrienn!
A hitelfelvétel alapfeltétele, hogy rendelkezzenek állandó magyarországi lakcímmel. Magánvállalkozóként is hitelképesek lehetnek. Törvényi előírás alapján a fedezetül felajánlott ingatlan forgalmi értékének maximum 80%-a vehető fel hitelként. Személyre szabott tájékoztatáshoz azonban bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltsék ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is.

Szilvia szerint:

2020-06-15 - 14:12

Tiszteletem!
Érdeklődni szeretnék, hogy vásárolni szeretnénk egy házat. Viszont olyan probléma van hogy a melléképületek nincsenek lepapíroztatva. Csak maga a főépület szerepel a rajzokon, semmi más. Engedélyeztetni kell a melléképületeket? Vagy nem szükséges? Az egyik melléképületben van egy szén-fa tüzelésű kazán, amiről működik a fűtés. De bent a házban van gázkazán is.
Válaszukat előre is köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2020-06-16 - 12:49

Kedves Szilvia!
Ha megfelelő fűtéssel rendelkezik maga a lakóház, akkor véleményünk szerint a melléképületek feltüntetése nélkül is működhet a hitelfelvétel. Pontos tájékoztatáshoz azonban bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Orsi szerint:

2020-06-08 - 11:49

Jó napot!
Érdeklődni szeretnék, 95 ezer nettó jövedelemmel (nyugdíj) felvehető-e bármilyen lakáshitel vagy másfajta hitel.
Van 6 millió megtakarításunk és ehhez szeretnénk felvenni meg ugyanennyit lakásvásárlás céljából.
Köszönöm a választ.

Hitelnet.hu szerint:

2020-06-19 - 12:50

Kedves Orsi!
Adott jövedelemmel sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkonstrukciót ajánlani. Ha megoldható lenne adóstárs bevonása az ügyletbe, akkor kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Attila szerint:

2020-06-02 - 11:59

Szép napot!
20 éves elmúltam és szabad felhasználású hitelt szeretnék felvenni. 4 hónapja dolgozom, átlagkeresetem 180 ezer Ft.
Van olyan bank, amelyik adna hitelt kezes nélkül?
Köszönöm válaszát.

Hitelnet.hu szerint:

2020-06-02 - 14:20

Kedves Attila!
Ingatlanfedezet nélküli személyi hitel felvételére valószínűleg csak adóstárs bevonásával lenne lehetősége. Ha ez megoldható, további, személyre szabott tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Bernadett szerint:

2020-05-19 - 16:04

Tiszteltem.
Érdeklődni szeretnék, hogy 20 éves múltam március 1-én 198.000 Ft nettó jövedelemmel rendelkezek határozatlan idejű szerződéssel. Van egy provident hitelem és szeretnék hitelt felvenni.
Mekkora összeget vehetek igénybe szabad felhasználásra úgy, hogy abból kifizetnem a providentet, ami még 470.000 Ft.
Köszönöm.
Tisztelettel.
Bernadett

Hitelnet.hu szerint:

2020-05-21 - 10:37

Kedves Bernadett!
Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információk szükségesek. Ezért kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Fiatal kora miatt valószínűleg adóstárs bevonásával nyílna lehetőség a hitelfelvételre. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Péter szerint:

2020-05-19 - 11:46

Tisztelt Hitelnet,
Párommal szeretnénk ingatlant vásárolni. Lakáshitelt szeretnénk felvenni, de kevés önerővel rendelkezünk. Fedezetként az önerőre rendelkezésre áll egy második ingatlan, amin viszont még van hitel (3.5M még a fennálló tőketartozás). A megvásárolni kívánt ingatlan 19M. Jelenleg 48e huf a törlesztőrészlet az említett bevonandó ingatlanra. A háztartás havi bevétele 520e huf nettó. Ezen felül rendelkezek egy hitelkártyával, aminek a fedezete 800e huf.
A kérdés: Lehetséges-e önerő nélkül megvásárolni az ingatlant? Vissza kell-e adnom hozzá a hitelkártyám ehhez? Ha nem lehet, akkor mennyi önerőre lenne mégis szükség a második ingatlan bevonása mellet, ha az bevonható?
Előre is köszönöm válaszát,
Péter

Hitelnet.hu szerint:

2020-05-19 - 12:06

Kedves Péter!
Plusz fedezetként elfogadható lehet a már jelzáloggal terhelt ingatlan is. A jövedelemvizsgálat elvégzéséhez bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabottan fogják tájékoztatni az elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókról. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

László szerint:

2020-04-27 - 12:21

Üdvözlöm!
Párommal Babaváró Hitelt szeretnénk felvenni, de nem tudjuk, hogy ez lehetséges-e. A feleségem GyED-en van a kislányunkkal (mögötte határozatlan munkaszerződéssel), nekem viszont határozott munkaszerződésem van, amelyet mindig csak 12 hónapra kapok, jelenleg a 2. ciklusom fut és 9 hónap van még belőle hátra. Igaz közalkalmazotti munkaviszonyom van, de nem honvédségi, vagy minisztériumi, sajnos, hanem egy az (mostmár) Eötvös Lóránd Kutatói Hálózathoz tartozó kutatóintézetben. A keresetünk elég kell, hogy legyen a hitelbírálat során összegszerűen, minden szigurú banki szempontot is figyelembe véve, a TB jogviszonyunk is megvan, minden egyéb feltételnek megfelelünk. Van olyan kereskedelmi bank, vagy lehetőség, ahol valamilyen kombinációban pozitív hitelbírálatban részesülhetünk?

Hitelnet szerint:

2020-04-28 - 09:58

Kedves László!
A leírtak alapján működhet a babaváró hitel felvétele. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készítenek Önöknek. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Szebasztián szerint:

2020-04-21 - 17:27

Hogy lehet hitelt felvenni úgy, hogy nincs önerőm?

Hitelnet.hu szerint:

2020-04-22 - 16:53

Kedves Szebasztián!
Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Barbara szerint:

2020-04-09 - 12:40

Üdvözlöm!

Párommal használt lakást szeretnénk venni és úgy értesültünk hogy a minősített fogyasztóbarát lakáshitel a legjobb választás. 13 milliót szeretnénk felvenni 20 évre 5 vagy 10 év fix kamattal csak nem tudjuk hogy utána mennyire emelkedhet a kamat ha letelik a fix 5-10 év.? Valamint online kereteken belül hogyan tudjuk a legjobb döntést meghozni és hogyan tudnánk a hitelt felvenni interneten keresztül?
Válaszát előre is köszönöm.

Hitelnet szerint:

2020-04-09 - 13:52

Kedves Barbara,
A jöbőbeli kamat alakulása számos dolog függvénye lehet. Sajnos jelenleg egy banknál sem lehetséges az online jelzáloghitel igénylés, ezért javasoljuk, hogy kérje kollégánk segítségét, teljes körű díjmentes ügyintézéssel segítenek a hiteligénylés során. Kattintoson IDE és töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat, kollégánk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

Bernadett szerint:

2020-04-04 - 21:57

Üdvözlöm!

Lakás adásvételi szerződés 1 hónapja valósult meg (részemről mint vevő), amelyen egy munkáltatói kölcsön szerepel. A kölcsön önerőből történt kifizetésre.
Hitelbírálat jóváhagyásra került. A bankom a szerződéskötési feltételének szabta meg a munkáltató kölcsön széljegybe kerülését a földhivatalnál. Véglegesen letörlés, határozat
a folyósítási feltétel.
Több helyről információt szerezve, szerződés megkötése történik abban az esetben is, ha még nincs benyújtva a földhivatalnál a törlési kérelem.
A törlési engedély a kifizetett kölcsönről 3 hete nincs kiadva az eladónak. A törlési engedély kiadása, szerződéskötés, határozat a törlése (30napom belüli), majd az esetünkben folyósítás átlagosanan 4 hét. Ezekkel számolva az adásvételi szerződés szerint folyósítási határidő kitolódását eredményezheti.
Mit lehetne tenni az események felgyorsítása érdekében?

Köszönettel.

Hitelnet szerint:

2020-04-07 - 19:47

Kedves Bernadett,
Amennyiiben a lakáshitelt folyósító bank szerződéskötési feltételként írja elő az eladó munkáltatói hitelének széljegyben feltüntetett törlését és a késedelmes törlés miatt nem tud időben megvalósulni a hitel időbeni folyósítása, akkor a bank kérni fogja az eladó két tanús aláírásával vagy ügyvédi ellenjegyzéssel ellátott nyilatkozatát, miszerint a késedelmes teljesítés miatt nem áll el az adásvételi szerződéstől és nem támaszt kötbér igényt. A törlés gyorsítása a földhivatalnál sürgősségi díj befizetésével megoldható, ha már széljegyen megjelent a törlés. A következményekről javasoljuk a szerződést készítő ügyvéd véleményét is kérje ki.

Réka szerint:

2020-01-28 - 12:02

Üdvözlöm!
Azzal a kérdéssel fordulnék Önökhöz, hogy a 2×4 órás bejelentés nagyobb kockázati tényező-e egy bank hitelbírálatánál, mint a teljes 8 órás bejelentés? Vagy ennek nincs jelentősége a munkabér címen beérkező összeget figyelik-e csak a bankok?
Válaszát előre is köszönöm.
Üdv.
Réka

Hitelnet.hu szerint:

2020-05-14 - 05:31

Kedves Réka!
Megfelelő lehet a 2×4 órás bejelentés is hitelfelvételhez. További, személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Mónika szerint:

2019-10-21 - 16:26

Üdvözlöm!
Adósságrendező hitelt igényeltünk. Megkaptuk, leszerződtünk a bankkal, közjegyzői okiratba foglaltattuk a szerződést, földhivatali bejegyzésére vártunk, befizettünk 150e Ft-ot hitelkiváltási díjként. 2 hónapba telt mindez, míg idáig eljutottunk. Erre a bank NAV igazolást kér férjem munkáltatójától a magas készpénzes jövedelemre hivatkozva. Amit a hitelbírálat során már elfogadtak, munkáltatóval egyeztettek.
Megteheti ezt a bank? Minden dokumentumot bevittünk amit kértek.
Adósságrendező hitel lévén, sűrgős lenne, hisz nem véletlen kértük. Erre húzzák az időt. Folyósítás lenne már csak hátra.
Esetleg ezt a hitelt át lehetne vinni egy másik bankhoz, ha egyszer végre kifolyósítják?
Nem szeretnék e banknál maradni ezek után.
Köszönöm válaszát!

Hitelnet.hu szerint:

2019-10-22 - 08:12

Kedves Mónika!
Az ügyben az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjához fordulhat.

Tibor szerint:

2019-09-19 - 18:17

Szép napot!
Babaváró hitelt szeretnék felvenni, viszont 34 napom van a 3 évemben biztosítatlanul, de a köztes napjaimon alkalmi bejelentéssel dolgoztam!
A kérdésem: beleszámít az alkalmi bejelentés az OEP igazolásnál?
Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2019-09-20 - 11:50

Kedves Tibor!
Kérdésére az ebben érintett egészségbiztosító tud Önnek pontos választ adni.

Mariann szerint:

2019-09-02 - 12:49

Üdvözlöm!
Falusi csok-ot szeretnénk igényelni korszerűsítésre!
A kérdésem az lenne, hogy csak akkor kaphatjuk meg, ha mind a ketten tulajdonosok vagyunk az ingatlanban?

Hitelnet.hu szerint:

2019-09-04 - 13:12

Kedves Mariann!
Korszerűsítére igényelt falusi CSOK esetén feltétel, hogy mindketten rendelkezzenek tulajdonrésszel a támogatott ingatlanban, együttesen legalább 50%-ban.

Kristóf szerint:

2019-08-26 - 09:43

Jó napot!
Kérdésem, hogy olyan bankot tudnak-e, ahol lakásvásárláshoz, jelzálognak saját tulajdonban lévő, tehermentes irodaház besorolású épületet elfogad a bank?

Hitelnet.hu szerint:

2019-08-26 - 13:59

Kedves Kristóf!
Irodaként nyilvántartott ingatlan fedezetként történő bevonása is elfogadható lehet. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát!

Eszter szerint:

2019-08-16 - 13:58

Üdvözletem!
Páromnak van 3 hitele az OTP-ben, 1 személyi kölcsön, 1 hitelkártya és egy folyószámla hitel. A személyi kölcsön rendesen van fizetve, a hitelkártyával viszont havonta két hetet csúszunk. 28-án jár le a határidő, de csak 10-én tudjuk befizetni. Sajnos elég sok a részlet már, főleg úgy, hogy a hitelkártyát így mindig késedelmi kamattal terhelik.
Érdeklődnék, van-e olyan bank, ahol így is adnak adósságrendező hitelt ingatlan fedezet nélkül? Az Erste, a Cetelem és a K&H és a Cofidis eddig elutasított. Párom jövedelme havonta 190-200 ezer Ft.

Hitelnet.hu szerint:

2019-08-16 - 23:04

Kedves Eszter!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják Önöket az esetleges adósságrendező hitelkonstrukciókról.

Etelka szerint:

2019-08-05 - 18:11

Van-e olyan bank, ahol havi 130.000 Ft igazolt jövedelemmel 2 fő részére (a másik fél is dolgozik, de határozott idejű a munkaviszonya) lakáshitelt hajlandó adni? (4.000.000 millió Ft kellene, de esetleg ennél kevesebb is elég lehet.)

Hitelnet.hu szerint:

2019-08-12 - 11:10

Kedves Etelka!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudnak adni Önnek.

Angéla szerint:

2019-06-18 - 15:01

Van 2 személyi kölcsönöm és egy hitelkeretem, de közben táppénzen voltam, mert babát várok. Eközben nagyon sok a törlesztőm és a bank nem tud hitelkiváltást adni, mert ahol dolgoztam a cég neve megváltozott.
Segítségre lenne szükségem.

Hitelnet.hu szerint:

2019-06-19 - 08:57

Kedves Angéla!
A leírtak alapján sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkiváltó konstrukciót ajánlani.

Alexa szerint:

2019-06-11 - 20:16

Augusztusban tervezek lakashitelt felvenni, akkor lesz meg a végszerződés, mert épülő ingatlanról van szó. Viszont most úgy néz ki, munkahelyet fogok váltani.
Gond lehet-e ez jövedelemigazolás szempontjából, hogy az új helyen még nem lesz meg a 3 hónap munkaviszony?

Hitelnet.hu szerint:

2019-06-12 - 12:16

Kedves Alexa!
Jövedelmét csak akkor tudják figyelembe venni a bankok, ha megvan a legalább 3 hónapos munkaviszony az aktuális munkahelyen és már nincs próbaidőn és határozatlan időre fog szólni a munkaszerződése. Ha most munkahelyet vált, akkor a hitelkérelem benyújtásával is várni kell majd.

Magdolna szerint:

2019-02-12 - 16:24

Tisztelt ügyintéző.
1 hónapon belül szetetnénk hitelt felvenni új lakás építésére. 10+10 csok állami támogatott hitelt (3 gyerek).
Szeretnék visszahivás kérni vagy egy elérhetőséget, hogy személyesen találkozzunk.
Köszönöm: Magdolna

Hitelnet.hu szerint:

2019-02-18 - 09:57

Kedves Magdolna!
Visszahívást IDE kattintva tud kérni. Irodáink elérhetőségét ITT találja. Szakértőink készséggel állnak rendelkezésükre személyesen és telefonon is!

Hédi szerint:

2018-12-03 - 12:32

Tisztelt Hitelnet.hu,
Kérdésem, hogy tudnak-e segíteni folyamatban lévő ügyekben is?
Köszönöm szépen.

Hitelnet.hu szerint:

2018-12-04 - 12:42

Kedves Hédi!
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodával, ahol a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni tudják kérdésével kapcsolatban.

Gizella szerint:

2018-12-03 - 10:51

Csokos 10+15 milliót szeretnénk felvenni. 1 hónap múlva párom tanulmányi szerződéssel fog elhelyezkedni, fizetéssel! Be tudnánk vállalni nem lenne gond, úgy hallottuk, hogy ilyen szerződés mellett viszont nem kaphatunk hitelt vagy legalábbis nem jó feltételekkel!
Ez igaz?

Hitelnet.hu szerint:

2018-12-04 - 12:38

Kedves Gizella!
Tanulmányi szerződés alapján kapott jövedelem sajnos valóban nem fogadható el hitelfelvételnél. Amennyiben lenne a háztartáson belül egyéb, önállóan elfogaható jövedelem is, kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA