Hiteltanácsadás díjmentesen, szakértőktől

Lakáshitel vagy szabad felhasználású kölcsön igénylése előtt áll és az elérhető ajánlatok után érdeklődik? A Hitelnet irodáiban 30 pénzintézet legkedvezőbb hitelei érhetők el egyszerre. Szakértőin megkeresik az egyedi igények alapján az elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókat!

Teljes körű lakáshitel és jelzáloghitel tanácsadás és ügyintézés!

 • Személyi kölcsön bírálat irodáinkban 5 perc alatt! Az előzetes bírálathoz az alábbi dokumentumok szükségesek:
 • 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás
 • Utolsó 3 havi bankszámla kivonat
 • Személyes okmányok: személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya
kalkulátor

Lakáshitel kalkulátor

Tekintse meg az elérhető banki lakáshitel lehetőségeket a Hitelnet kedvezményeivel

Lakáshitelek összehasonlítása

Az alábbi hiteltípusok esetén állunk ügyfeleink rendelkezésére:

 • Szabad felhasználású hitel ingatlanfedezettel
 • Adósságrendező hitel, hitelkiváltás
 • Személyi kölcsön, személyi hitel
 • Lakásvásárlási hitel, lakáshitel
 • Lakás felújítási hitel
 • Lakáskorszerűsítési hitel
 • Bővítési hitel
 • Építési hitel
 • Állami kamattámogatású lakáshitel

Hitelre lenne szüksége, de nehezen igazodik el a hitelnyújtó bankok útvesztőiben? Hiteltanácsadásért forduljon bizalommal a Hitelnet Szakértőihez! Ezzel nem kevés időt és pénzt takaríthat meg! A bankfüggetlen szakértői csoport megkeresi az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő, legkedvezőbb hitelkonstrukciókat!

A legjobb banki hiteleket hasonlítjuk össze a tanácsadás során

A Hitelnet Szakértői folyamatos képzéseken vesznek részt és naprakész információkkal rendelkeznek az egyes pénzintézetek hitelkonstrukcióiról. Ön elmondja a hitellel kapcsolatos igényeit, Tanácsadóink pedig ez alapján ajánlanak Önnek több hitellehetőséget. Az egyes hitelkonstrukciók összeghasonlítása nagyban megkönnyíti az Ön döntését.

A Hitelnet Szakértőinek segítségével megspórolhatja a bankokban való hosszas várakozást. Országszerte elérhető irodáinkban és Partnereinknél előre egyeztetett időpont fogadjuk Önt, s a személyes találkozó alkalmával díjmentes hiteltanácsadást biztosítunk. Ennek során nemcsak az Ön igényeit tartjuk szem előtt, hanem tájékoztatjuk az elérhető állami támogatásokról, az aktuális törlesztő részletekről, a bankok díjelengedési akcióiról és felhívjuk figyelmét az apró betűs részekre is. A banki díjkedvezményeknek köszönhetően egy hitelfelvétel során több tíz- vagy akár százezer forintot is megtakaríthat!

Előzetes, díjmenetes tanácsadás, hitelbírálat irodáinkban

A személyre szóló hiteltanácsadás mellett elvégezzük az előzetes hitelbírálatot. Így nem kell azt a kockázatot vállalnia, hogy esetleg a járulékos költségek egy részének kifizetése után kerül elutasításra a hitelkérelme. A hitelképesség vizsgálat pozitív eredménye esetén vállaljuk a teljes körű, díjmentes hitelügyintézést! A Hitelnet irodáiban és Partnereinél tehát nemcsak a hiteltanácsadás, hanem a hitelügyintézés is ingyenes szolgáltatás, Szakértőink munkájáért Önnek semmilyen díjat nem kell fizetnie sem előre, sem utólag!

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Tanácsadóink a papírmunkát is leveszik az Ön válláról, összeállítják a hitelkérelmet és a hiánytalan dokumentációt leadják a választott pénzintézetnél. A bankba Önnek csak a hitelszerződés aláírásakor kell befáradnia.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, nincs más teendője, mint kitölteni online ajánlatkérő nyomtatványunkat! Ezen megadhatja a felvenni kívánt kölcsön összegét és megjelölheti a hitel célját. Néhány fontos kérdés megválaszolása után Szakértőink elkészítik Önnek a személyre szabott hitelajánlatot!

Ha előzetesen tájékozódni szeretne az aktuális törlesztő részletekről, akkor számoljon online Hitelkalkulátorunkkal! A hitelfelvétellel kapcsolatos további kérdéseire online Hitelszakértőink készséggel válaszolnak!

További bejegyzések hiteltanácsadás témában:

[catlist tags=”hiteltanacsadas” numberposts=10 excerpt=yes excerpt_size=10]

Utolsó módosítás: 2020. március 23. hétfő

Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is vállaljuk Ön helyett.

Ajánlatot kérek
Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
168 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Szakértő!
Babaváró kölcsönt szeretnénk igényelni/10millió/,minden feltételnek megfelelünk. Igényelhetjük, ha viszont csak a férjemnek van jövedelme? Az övé közel 400ezer Ft. Köszönöm

Kedves Mariann!
A leírtak alapján jogosultak lehetnek a Babaváró hitelre. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében Szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készít Önnek. Irodáinkban díjmentesen válllajuk a teljes körű Babaváró hitel ügyintézést!

Tisztelt Hiteltanácsadó!
Érdeklődni szeretnék, hogy passzív bárlista MAGREN címkével lezárt státusszal lehet-e felvenni állam által támogatott hitelt az egy év letelte előtt.
Válaszukat köszönöm!

Kedves Éva!
Kamattámogatott hitel felvételére sajnos nincs lehetőség, csak piaci lakáshitel felvételre. Amennyiben ez is érdekelné Önt, javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és Szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készít Önnek. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Jó napot!
Az lenne a kérdésem, hogy jelzáloghitel felvétele esetén (konkrétan a február 1-től induló államilag támogatott hitel érdekel) a bank az ingatlan terheltségének ellenőrzésekor figyelembe veszi azt, hogy az ingatlanra az állam részére bejegyzett falusi csok és vásárlással kapcsolatos csok összegét, amik ugye vissza nem térítendő támogatások és a kettő együtt 7.2 millió míg az ingatlan értéke kb.: 9-10 millió.
Előre köszönöm!

Kedves Viktor!
A vissza nem térítendő támogatásokat nem kell teherként figyelembe venni.
További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű ügyintézést is!

Tisztelt Szakértő!
Ajándékozási szerződéssel szeretném családi házam tulajdonjogának egy részét a lányom nevére íratni. Az ingatlan jelzáloghitellel terhelt.nÍgy lehetséges? Amennyiben igen, a bank felé ez milyen költséggel jár?

Kedves Tibor!
Terhelt ingatlan ajándékozására is van lehetőség, de előtte mindenképpen az érintett bankfiókkal történő egyeztetést javasoljuk.

Tisztelt Szakértő!
Férjem január 1-től új munkahelyen kezdett. Ha letelik a 3 hónap, áprilisban szeretnénk babaváró kölcsönt igényelni. Viszont lehet, hogy időközben a céget felvásárolják és új tulajdonossal, új néven fut majd. Ilyen esetben újra meg kell várni a 3 hónapot, vagy áprilisban meg tudjuk igényelni a kölcsönt?
Köszönettel.

Kedves Tímea!
Jogutódlás esetén nem szükséges újra megvárni a 3 hónapot.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, majd töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Tisztelt szakértő!

Több meglévő rendesen fizetett hitelünk van. Ezt szeretnénk egy kalap alá vonni egy adósságrendezővel (hosszabb futamidő, kevesebb törlesztés havonta) ,hogy jobb legyen a hitel képességünk. Szeretnénk egy házat vásárolni nyár felé. CSOK+Lakáshitellel. Az lenne a kérdésem, hogy van-e kifejezett időkorlát, hogy mennyivel utána vághatunk bele a terveinkbe, ha a jövedelmük megbírja ezt?

ÜDVÖZLETTEL!

Kedves Laci!
Amennyiben megfelelő jövedelemmel és fedezettséggel rendelkeznek, úgy nincs erre vonatkozó előírás.
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és Kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitel és CSOK ügyintézést!

Jó napot.
Babaváróval kapcsolatban szeretnék kérdezni. Minden csak tervezet, a házasság is, kb. három-négy hónap múlva. A hölgy négyórás munkaviszonnyal rendelkezik, a férfi rendes 8 órás bruttó 250 feletti utalással.
A kérdésem az lenne, hogy a hölgy anyagi helyzete elég-e a babaváró hitelhez. Voltunk bankban, csak az ügyintézőt nem értettük a maszk miatt sokadikra sem.
Válaszát köszönöm.
Üdvözlettel.
Mónika

Kedves Mónika!
Amennyiben nincsen semmilyen meglévő hiteltartozásuk, úgy a megadott jövedelmek elegendők a babaváró hitel felvételéhez, ha a munkaviszonnyal, munkáltatóval szemben támasztott feltételek is megfelelőek. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltsék ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű babaváró hitel ügyintézését is!

Tisztelt Igazgatoság ! Érdeklödni szeretnék , a hittel felvéttel lehetőségekről ! Szükségem lenne ; személyi , ” egyébb hittel összegre ! Nem róllam lenne szó ! Eggyik ismerősömnek lenne szüksége , akí már , 67-éves és rendelkezik őregségi nyugdíjjal ! Én egy megbìzotja vagyok ! 1,500/ millió forintra lenne szüksége minnél elöbb ! Várom tisztelt válaszukat ! Köszönettel : Almási László.Egy telefonszámra , az irodájuk cimére lenne szükségünk, hogy be tudjon őnőkhőz menni,- személyessen , a hittel elbírállása celjábból ! Köszönettel.A László.

Tisztelt Hitelnet!
Az a kérdésem lenne, hogy családi házunkat áruljuk. Több érdeklődő is van. Persze mi azt szeretnénk, minél előbb eladásra kerüljön. Adott egy fiatal házaspár. Személyi kölcsön és ehhez még 5M Ft csok-ot szeretnének felvenni.
A kérdésem az, hogy mennyi idő alatt folyósítana a bank? A személyi kölcsönt hamarabb?

Kedves Andrea!
A személyi kölcsönt pár nap alatt, a CSOK-ot hiánytalan CSOK kérelem beadását követően 30 nap.

A kérdésem az lenne, hogy van-e lehetőség külterületi ingatlan meghitezésére? Valamelyik bank nyújt hitelt tanyára? Várom válaszát, köszönöm!

Kedves Dániel!
Kérjük, hogy töltse ki online adatlapunkat és bővebb informácók ismeretében Szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készít Önnek.

Tisztelt Hitelnet,

Passzív khr listán szerepel még egy évig a férjem (pár hete rendezett, nem megegyezéssel hanem kifizetéssel zárult tartozással), kérdésünk az lenne, hogy melyik banknál van esélyünk babaváró hitelre? Minden egyéb feltételnek maradéktalanul megfelelünk, egyedül a passzív khr lehet akadály.
Köszönettel:
Lipa

Kedves Lipa!
Kérjük töltse ki online adatlapunkat és Szakértőnk készséggel tájékoztatja Önöket a lehetőségekről. Díjmentesen vállaljuk a teljes körű Babaváró hitel ügyintézést!

Üdvözlöm!
Vettünk egy felújítandó családi házat lakáshitelből (6 millió forint) és teljes tetőcserére keresnénk valamilyen megoldást, akár támogatás, akár másik hitel formájában.
Milyen lehetőségeink vannak? Gyermek, illetve más hitelünk nincs, jelenleg élünk a moratórium adta lehetőséggel a felújítás miatt, ha ez számítana.
Köszönöm válaszát!

Kedves Lilla!
Szakértőink készséggel tájékoztatják Önöket az elérhető finanszírozási lehetőségekről. Ehhez kérjük, töltsék ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű ügyintézést is!

Üdvözlöm!
Tehát nekem van egy ingatlanom, amire jelzáloghitelt nem vehetek fel, mivel rokkant nyugdíjas vagyok és nem vagyok véglegesítve.
Most a kérdésem az, hogy a családtagomból vehet-e fel hitelt jelzálogfedezetre?
Előre is köszönöm.

Kedves Marcsi!
Családtagja vehet fel hitelt jelzálogfedezetre, azonban bővebb információra lenne szükségünk a pontos válaszhoz. Kérjük, hogy töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készít Önnek. Díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Szép napot kívánok! Abban az esetben ha a rokkantsági ellátásom nem végleges, a velem egy háztartásban élőnek adhatom e fedezetnek a házamamat? Előre is köszönöm

Kedves Piri!
Kérjük töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készít Önnek!

Szép napot. Olyan problémám lenne, hogy hitelből szeretnénk a feleségem házat vásárolni, de sajnos én bárlistás vagyok, a feleségem nem. A feleségem GYED-en van itthon a gyerekkel, a jövedelme 140.000 Ft. Az én jövedelmem úgy, hogy a végrehajró vonja a 33%-át, 280.000 Ft. Sajnos a CSOK-OT és a BABAVÁRÓT nem tudtuk ez miatt igénybe venni és valahogy szeretnénk egy otthont a gyerekeknek (három gyerek van). Jelenleg 120.000 Ft-os albérletben lakok és egy ilyen törlesztőt bármikor ki tudnék fiszetni, mert a magas jövedelmemből viszik a 33%-át (500.000 Ft-ból). Sajnos egy nem várt próbléma miatt nem tudtam fizetni a hitelem és bárlistás… Továbbiak »

Kedves József!
Fizetésletiltás és aktív KHR esetén sajnos nincs lehetőség egyik hitelintézetnél sem hitelfelvételre.

Üdvözlöm,
saját ingatlanom van, rokkant nyugdíjas vagyok, így sem lehetséges hitel? Pl. jelzálog?

Kedves Piri!
Ha a rokkantság végleges, vagyis már nem kell felülvizsgálatra menni, akkor működhet a jelzáloghitel felvétele, amennyiben a további hitelfelvételi feltételek is fennállnak. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Szép napot kívánok! A providentnél felvett hitelemet nemtudtam fizetni heti törlesztővel egyébb okok miatt, ebből kifolyólag elmaradtak a törlesztések majd megkerestek a providenttől és megállapodtunk egy fix összegben havi törlesztéssel ezt már tudtam fizetni tisztességesen, a hitel lejárt már lassan 2hónapja de újabb hitelt nemkapok ebből kifolyólag?

Kedves Misi!
Amennyiben felkerült a passzív KHR listára, és tartozását megegyezéssel zárta, úgy sajnos bankpartnereinknél nincs lehetőség hitelfelvételre.

Tisztelt hölgyem, uram! Kérésem a következő, hitelt szeretnék de mindenhol elutasítást kaptunk mivel rokkanttak vagyunk a férjemmel együtt de nemvagyunk véglegesítve, ebben az esetben nincs esélyem sehol?

Kedves Zoltán!
Nem végeleges rokkant nyugdíj esetén bankpartnereinknél sajnos nincs lehetőség hitelfelvételre.

Üdvözlöm,
Az lenne a kérdésem, hogy Angliában élünk és szeretnénk Magyarországon házat vásárolni. Ehhez szükségünk lenne hitelre. Mind a ketten magánvállakozók vagyunk. Férjem 7 éve, én közel 2 éve. A magánvállalkozás kizárja-e, hogy hitelt kaphassunk? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy mennyi önrész kell jelenleg a lakásvásárláshoz.
Tisztelettel: Adrienn

Kedves Adrienn!
A hitelfelvétel alapfeltétele, hogy rendelkezzenek állandó magyarországi lakcímmel. Magánvállalkozóként is hitelképesek lehetnek. Törvényi előírás alapján a fedezetül felajánlott ingatlan forgalmi értékének maximum 80%-a vehető fel hitelként. Személyre szabott tájékoztatáshoz azonban bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltsék ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is.

Tiszteletem!
Érdeklődni szeretnék, hogy vásárolni szeretnénk egy házat. Viszont olyan probléma van hogy a melléképületek nincsenek lepapíroztatva. Csak maga a főépület szerepel a rajzokon, semmi más. Engedélyeztetni kell a melléképületeket? Vagy nem szükséges? Az egyik melléképületben van egy szén-fa tüzelésű kazán, amiről működik a fűtés. De bent a házban van gázkazán is.
Válaszukat előre is köszönöm!

Kedves Szilvia!
Ha megfelelő fűtéssel rendelkezik maga a lakóház, akkor véleményünk szerint a melléképületek feltüntetése nélkül is működhet a hitelfelvétel. Pontos tájékoztatáshoz azonban bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

168
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x