Hiteltanácsadás díjmentesen, szakértőktől

Lakáshitel vagy szabad felhasználású kölcsön igénylése előtt áll és az elérhető ajánlatok után érdeklődik? A Hitelnet irodáiban 30 pénzintézet legkedvezőbb hitelei érhetők el egyszerre. Szakértőin megkeresik az egyedi igények alapján az elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókat!

Teljes körű lakáshitel és jelzáloghitel tanácsadás és ügyintézés!

 • Személyi kölcsön bírálat irodáinkban 5 perc alatt! Az előzetes bírálathoz az alábbi dokumentumok szükségesek:
 • 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás
 • Utolsó 3 havi bankszámla kivonat
 • Személyes okmányok: személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya
kalkulátor

Lakáshitel kalkulátor

Tekintse meg az elérhető banki lakáshitel lehetőségeket a Hitelnet kedvezményeivel

Lakáshitelek összehasonlítása

Az alábbi hiteltípusok esetén állunk ügyfeleink rendelkezésére:

 • Szabad felhasználású hitel ingatlanfedezettel
 • Adósságrendező hitel, hitelkiváltás
 • Személyi kölcsön, személyi hitel
 • Lakásvásárlási hitel, lakáshitel
 • Lakás felújítási hitel
 • Lakáskorszerűsítési hitel
 • Bővítési hitel
 • Építési hitel
 • Állami kamattámogatású lakáshitel

Hitelre lenne szüksége, de nehezen igazodik el a hitelnyújtó bankok útvesztőiben? Hiteltanácsadásért forduljon bizalommal a Hitelnet Szakértőihez! Ezzel nem kevés időt és pénzt takaríthat meg! A bankfüggetlen szakértői csoport megkeresi az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő, legkedvezőbb hitelkonstrukciókat!

A legjobb banki hiteleket hasonlítjuk össze a tanácsadás során

A Hitelnet Szakértői folyamatos képzéseken vesznek részt és naprakész információkkal rendelkeznek az egyes pénzintézetek hitelkonstrukcióiról. Ön elmondja a hitellel kapcsolatos igényeit, Tanácsadóink pedig ez alapján ajánlanak Önnek több hitellehetőséget. Az egyes hitelkonstrukciók összeghasonlítása nagyban megkönnyíti az Ön döntését.

A Hitelnet Szakértőinek segítségével megspórolhatja a bankokban való hosszas várakozást. Országszerte elérhető irodáinkban és Partnereinknél előre egyeztetett időpont fogadjuk Önt, s a személyes találkozó alkalmával díjmentes hiteltanácsadást biztosítunk. Ennek során nemcsak az Ön igényeit tartjuk szem előtt, hanem tájékoztatjuk az elérhető állami támogatásokról, az aktuális törlesztő részletekről, a bankok díjelengedési akcióiról és felhívjuk figyelmét az apró betűs részekre is. A banki díjkedvezményeknek köszönhetően egy hitelfelvétel során több tíz- vagy akár százezer forintot is megtakaríthat!

Előzetes, díjmenetes tanácsadás, hitelbírálat irodáinkban

A személyre szóló hiteltanácsadás mellett elvégezzük az előzetes hitelbírálatot. Így nem kell azt a kockázatot vállalnia, hogy esetleg a járulékos költségek egy részének kifizetése után kerül elutasításra a hitelkérelme. A hitelképesség vizsgálat pozitív eredménye esetén vállaljuk a teljes körű, díjmentes hitelügyintézést! A Hitelnet irodáiban és Partnereinél tehát nemcsak a hiteltanácsadás, hanem a hitelügyintézés is ingyenes szolgáltatás, Szakértőink munkájáért Önnek semmilyen díjat nem kell fizetnie sem előre, sem utólag!

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Tanácsadóink a papírmunkát is leveszik az Ön válláról, összeállítják a hitelkérelmet és a hiánytalan dokumentációt leadják a választott pénzintézetnél. A bankba Önnek csak a hitelszerződés aláírásakor kell befáradnia.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, nincs más teendője, mint kitölteni online ajánlatkérő nyomtatványunkat! Ezen megadhatja a felvenni kívánt kölcsön összegét és megjelölheti a hitel célját. Néhány fontos kérdés megválaszolása után Szakértőink elkészítik Önnek a személyre szabott hitelajánlatot!

Ha előzetesen tájékozódni szeretne az aktuális törlesztő részletekről, akkor számoljon online Hitelkalkulátorunkkal! A hitelfelvétellel kapcsolatos további kérdéseire online Hitelszakértőink készséggel válaszolnak!

További bejegyzések hiteltanácsadás témában:

[catlist tags=”hiteltanacsadas” numberposts=10 excerpt=yes excerpt_size=10]

Utolsó módosítás: 2020. március 23. hétfő

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Mónika szerint:

2019-10-21 - 16:26

Üdvözlöm!
Adósságrendező hitelt igényeltünk. Megkaptuk, leszerződtünk a bankkal, közjegyzői okiratba foglaltattuk a szerződést, földhivatali bejegyzésére vártunk, befizettünk 150e Ft-ot hitelkiváltási díjként. 2 hónapba telt mindez, míg idáig eljutottunk. Erre a bank NAV igazolást kér férjem munkáltatójától a magas készpénzes jövedelemre hivatkozva. Amit a hitelbírálat során már elfogadtak, munkáltatóval egyeztettek.
Megteheti ezt a bank? Minden dokumentumot bevittünk amit kértek.
Adósságrendező hitel lévén, sűrgős lenne, hisz nem véletlen kértük. Erre húzzák az időt. Folyósítás lenne már csak hátra.
Esetleg ezt a hitelt át lehetne vinni egy másik bankhoz, ha egyszer végre kifolyósítják?
Nem szeretnék e banknál maradni ezek után.
Köszönöm válaszát!

Hitelnet.hu szerint:

2019-10-22 - 08:12

Kedves Mónika!
Az ügyben az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjához fordulhat.

Tibor szerint:

2019-09-19 - 18:17

Szép napot!
Babaváró hitelt szeretnék felvenni, viszont 34 napom van a 3 évemben biztosítatlanul, de a köztes napjaimon alkalmi bejelentéssel dolgoztam!
A kérdésem: beleszámít az alkalmi bejelentés az OEP igazolásnál?
Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2019-09-20 - 11:50

Kedves Tibor!
Kérdésére az ebben érintett egészségbiztosító tud Önnek pontos választ adni.

Mariann szerint:

2019-09-02 - 12:49

Üdvözlöm!
Falusi csok-ot szeretnénk igényelni korszerűsítésre!
A kérdésem az lenne, hogy csak akkor kaphatjuk meg, ha mind a ketten tulajdonosok vagyunk az ingatlanban?

Hitelnet.hu szerint:

2019-09-04 - 13:12

Kedves Mariann!
Korszerűsítére igényelt falusi CSOK esetén feltétel, hogy mindketten rendelkezzenek tulajdonrésszel a támogatott ingatlanban, együttesen legalább 50%-ban.

Kristóf szerint:

2019-08-26 - 09:43

Jó napot!
Kérdésem, hogy olyan bankot tudnak-e, ahol lakásvásárláshoz, jelzálognak saját tulajdonban lévő, tehermentes irodaház besorolású épületet elfogad a bank?

Hitelnet.hu szerint:

2019-08-26 - 13:59

Kedves Kristóf!
Irodaként nyilvántartott ingatlan fedezetként történő bevonása is elfogadható lehet. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát!

Eszter szerint:

2019-08-16 - 13:58

Üdvözletem!
Páromnak van 3 hitele az OTP-ben, 1 személyi kölcsön, 1 hitelkártya és egy folyószámla hitel. A személyi kölcsön rendesen van fizetve, a hitelkártyával viszont havonta két hetet csúszunk. 28-án jár le a határidő, de csak 10-én tudjuk befizetni. Sajnos elég sok a részlet már, főleg úgy, hogy a hitelkártyát így mindig késedelmi kamattal terhelik.
Érdeklődnék, van-e olyan bank, ahol így is adnak adósságrendező hitelt ingatlan fedezet nélkül? Az Erste, a Cetelem és a K&H és a Cofidis eddig elutasított. Párom jövedelme havonta 190-200 ezer Ft.

Hitelnet.hu szerint:

2019-08-16 - 23:04

Kedves Eszter!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják Önöket az esetleges adósságrendező hitelkonstrukciókról.

Etelka szerint:

2019-08-05 - 18:11

Van-e olyan bank, ahol havi 130.000 Ft igazolt jövedelemmel 2 fő részére (a másik fél is dolgozik, de határozott idejű a munkaviszonya) lakáshitelt hajlandó adni? (4.000.000 millió Ft kellene, de esetleg ennél kevesebb is elég lehet.)

Hitelnet.hu szerint:

2019-08-12 - 11:10

Kedves Etelka!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudnak adni Önnek.

Angéla szerint:

2019-06-18 - 15:01

Van 2 személyi kölcsönöm és egy hitelkeretem, de közben táppénzen voltam, mert babát várok. Eközben nagyon sok a törlesztőm és a bank nem tud hitelkiváltást adni, mert ahol dolgoztam a cég neve megváltozott.
Segítségre lenne szükségem.

Hitelnet.hu szerint:

2019-06-19 - 08:57

Kedves Angéla!
A leírtak alapján sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkiváltó konstrukciót ajánlani.

Alexa szerint:

2019-06-11 - 20:16

Augusztusban tervezek lakashitelt felvenni, akkor lesz meg a végszerződés, mert épülő ingatlanról van szó. Viszont most úgy néz ki, munkahelyet fogok váltani.
Gond lehet-e ez jövedelemigazolás szempontjából, hogy az új helyen még nem lesz meg a 3 hónap munkaviszony?

Hitelnet.hu szerint:

2019-06-12 - 12:16

Kedves Alexa!
Jövedelmét csak akkor tudják figyelembe venni a bankok, ha megvan a legalább 3 hónapos munkaviszony az aktuális munkahelyen és már nincs próbaidőn és határozatlan időre fog szólni a munkaszerződése. Ha most munkahelyet vált, akkor a hitelkérelem benyújtásával is várni kell majd.

Magdolna szerint:

2019-02-12 - 16:24

Tisztelt ügyintéző.
1 hónapon belül szetetnénk hitelt felvenni új lakás építésére. 10+10 csok állami támogatott hitelt (3 gyerek).
Szeretnék visszahivás kérni vagy egy elérhetőséget, hogy személyesen találkozzunk.
Köszönöm: Magdolna

Hitelnet.hu szerint:

2019-02-18 - 09:57

Kedves Magdolna!
Visszahívást IDE kattintva tud kérni. Irodáink elérhetőségét ITT találja. Szakértőink készséggel állnak rendelkezésükre személyesen és telefonon is!

Hédi szerint:

2018-12-03 - 12:32

Tisztelt Hitelnet.hu,
Kérdésem, hogy tudnak-e segíteni folyamatban lévő ügyekben is?
Köszönöm szépen.

Hitelnet.hu szerint:

2018-12-04 - 12:42

Kedves Hédi!
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodával, ahol a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni tudják kérdésével kapcsolatban.

Gizella szerint:

2018-12-03 - 10:51

Csokos 10+15 milliót szeretnénk felvenni. 1 hónap múlva párom tanulmányi szerződéssel fog elhelyezkedni, fizetéssel! Be tudnánk vállalni nem lenne gond, úgy hallottuk, hogy ilyen szerződés mellett viszont nem kaphatunk hitelt vagy legalábbis nem jó feltételekkel!
Ez igaz?

Hitelnet.hu szerint:

2018-12-04 - 12:38

Kedves Gizella!
Tanulmányi szerződés alapján kapott jövedelem sajnos valóban nem fogadható el hitelfelvételnél. Amennyiben lenne a háztartáson belül egyéb, önállóan elfogaható jövedelem is, kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA