Hiteltanácsadás díjmentesen, szakértőktől

Lakáshitel vagy szabad felhasználású kölcsön igénylése előtt áll és az elérhető ajánlatok után érdeklődik? A Hitelnet irodáiban 30 pénzintézet legkedvezőbb hitelei érhetők el egyszerre. Szakértőin megkeresik az egyedi igények alapján az elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókat!

Teljes körű lakáshitel és jelzáloghitel tanácsadás és ügyintézés!

 • Személyi kölcsön bírálat irodáinkban 5 perc alatt! Az előzetes bírálathoz az alábbi dokumentumok szükségesek:
 • 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás
 • Utolsó 3 havi bankszámla kivonat
 • Személyes okmányok: személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya
kalkulátor

Lakáshitel kalkulátor

Tekintse meg az elérhető banki lakáshitel lehetőségeket a Hitelnet kedvezményeivel

Lakáshitelek összehasonlítása

Az alábbi hiteltípusok esetén állunk ügyfeleink rendelkezésére:

 • Szabad felhasználású hitel ingatlanfedezettel
 • Adósságrendező hitel, hitelkiváltás
 • Személyi kölcsön, személyi hitel
 • Lakásvásárlási hitel, lakáshitel
 • Lakás felújítási hitel
 • Lakáskorszerűsítési hitel
 • Bővítési hitel
 • Építési hitel
 • Állami kamattámogatású lakáshitel

Hitelre lenne szüksége, de nehezen igazodik el a hitelnyújtó bankok útvesztőiben? Hiteltanácsadásért forduljon bizalommal a Hitelnet Szakértőihez! Ezzel nem kevés időt és pénzt takaríthat meg! A bankfüggetlen szakértői csoport megkeresi az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő, legkedvezőbb hitelkonstrukciókat!

A legjobb banki hiteleket hasonlítjuk össze a tanácsadás során

A Hitelnet Szakértői folyamatos képzéseken vesznek részt és naprakész információkkal rendelkeznek az egyes pénzintézetek hitelkonstrukcióiról. Ön elmondja a hitellel kapcsolatos igényeit, Tanácsadóink pedig ez alapján ajánlanak Önnek több hitellehetőséget. Az egyes hitelkonstrukciók összeghasonlítása nagyban megkönnyíti az Ön döntését.

A Hitelnet Szakértőinek segítségével megspórolhatja a bankokban való hosszas várakozást. Országszerte elérhető irodáinkban és Partnereinknél előre egyeztetett időpont fogadjuk Önt, s a személyes találkozó alkalmával díjmentes hiteltanácsadást biztosítunk. Ennek során nemcsak az Ön igényeit tartjuk szem előtt, hanem tájékoztatjuk az elérhető állami támogatásokról, az aktuális törlesztő részletekről, a bankok díjelengedési akcióiról és felhívjuk figyelmét az apró betűs részekre is. A banki díjkedvezményeknek köszönhetően egy hitelfelvétel során több tíz- vagy akár százezer forintot is megtakaríthat!

Előzetes, díjmenetes tanácsadás, hitelbírálat irodáinkban

A személyre szóló hiteltanácsadás mellett elvégezzük az előzetes hitelbírálatot. Így nem kell azt a kockázatot vállalnia, hogy esetleg a járulékos költségek egy részének kifizetése után kerül elutasításra a hitelkérelme. A hitelképesség vizsgálat pozitív eredménye esetén vállaljuk a teljes körű, díjmentes hitelügyintézést! A Hitelnet irodáiban és Partnereinél tehát nemcsak a hiteltanácsadás, hanem a hitelügyintézés is ingyenes szolgáltatás, Szakértőink munkájáért Önnek semmilyen díjat nem kell fizetnie sem előre, sem utólag!

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Tanácsadóink a papírmunkát is leveszik az Ön válláról, összeállítják a hitelkérelmet és a hiánytalan dokumentációt leadják a választott pénzintézetnél. A bankba Önnek csak a hitelszerződés aláírásakor kell befáradnia.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, nincs más teendője, mint kitölteni online ajánlatkérő nyomtatványunkat! Ezen megadhatja a felvenni kívánt kölcsön összegét és megjelölheti a hitel célját. Néhány fontos kérdés megválaszolása után Szakértőink elkészítik Önnek a személyre szabott hitelajánlatot!

Ha előzetesen tájékozódni szeretne az aktuális törlesztő részletekről, akkor számoljon online Hitelkalkulátorunkkal! A hitelfelvétellel kapcsolatos további kérdéseire online Hitelszakértőink készséggel válaszolnak!

További bejegyzések hiteltanácsadás témában:

[catlist tags=”hiteltanacsadas” numberposts=10 excerpt=yes excerpt_size=10]


Utolsó módosítás: 2020. március 23. hétfő

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
197 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdv!
A kérdésem a következő: lehet-e felvenni lakásfelújításra jelzáloghitelt, csak anyagköltségre, ha saját megvalósítást tervezünk?
Köszönöm!

Kedves Zoltán!
A megadott célra felvehető lakásfelújítási jelzáloghitel. Szakértőink készséggel tájékoztatják Önt az elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókról! Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy van 2.4 millió személyi kölcsönöm plusz 400 ezer folyószámla hitel keretem. Az lenne a kérdés, hogy van-e lehetőségem lakáshitel felvételre úgy, hogy a jelenlévő hiteleimet kiváltsam belőle?

Kedves Zsófi!
Lakáshitel meglévő hitelek kiváltására nem használható fel. Erre a célra adósságrendező hitel igényelhető. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Üdvözlöm,
egy olyan kérdésem lenne, hogy fel szeretnénk venni a Babaváró hitelt, de lehetséges, hogy a jövőben külföldre költöznénk. El tudná esetleg mondani, hogy van-e erre lehetőség, vagy van-e esetleg bármiféle kiskapu, ha esetleg így hozná az élet?
Nagyon szépen köszönöm.
Marcell

Kedves Marcell!
Ha a babaváró hitel felvétele után, egyik szülőnek sem lenne állandó magyarországi lakcíme, akkor a babaváró hitel kamattámogatása megszűnne. Az addig igénybe vett kamattámogatást vissza kellene fizetni és piaci kamatozásúvá válna a hitel. A babaváró hitel további jogosultsági feltételeiről IDE kattintva tájékozódhat. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű babaváró hitelügyintézést is!

Üdvözlöm,
Nagyon szépen köszönöm a választ. Sajnos ezt már tudtuk, esetleg megoldható lenne, hogy bővebb információt kapjunk ez az egész felől. Jártunk már hitelintézménybe, de sajnos ezt a legvégén tudtuk meg, így elálltunk egyenlőre tőle. Ha megoldható, szeretnénk valakivel ez ügyben beszélni. Több információt megtudni.
Köszönöm.

Kedves Marcell!
Irodáink elérhetőségét IDE kattintva találja. Személyes tájékoztatásért kérjük, keressék a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodát.

Tisztelt szakértő!
Én nem vagyok jártas a témában sajnos. Rokonom lakáshitelt venne fel, én biztosítanám a pótfedezetet.
Felmerült egy kérdés.
pl. A rokonom megveszi a kiszemelt ingatlant, de megteheti-e, hogy nem a saját nevére veszi meg, hanem gyerek stb. vagy a későbbiekben mielőtt még lejárna a hitele átíratja más nevére az ingatlant, hogy mondjuk ha árverezne a bank, akkor ne az ,,ő” hitelből megvett ingatlanját vegyék el, hanem a pótfedezetest?
Tehát a kérdésem lényegében az, hogy érdeke, hogy fizesse a hitelt vagy teheti azt is, hogy ha már letudta a kiszemelt ingatlant, akkor veszni hagyja a pótfedezetest?
Köszönöm a válaszát.

Kedves Dia!
Végrehajtás esetén mindkét fedezetül bevont ingatlanon behajthatja a bank a követelését.

Tisztelt Szakértő,
érdeklődni szeretnék hitelkonstrukció iránt, jelzálog vagy folyószámla hitel iránt, amit 2-3 év után lehet elkezdeni törleszteni és nem kell számlákkal igazolni az elköltött összeget (10-20 millió Ft) hanem szabad felhasználású (hasonló konstrukció mint a babaváró hitel).
Tudna ilyet ajánlani? Melyik banknál?
Köszönöm.

Kedves Norbi!
Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Tisztelt Szakértő! Előzetes hitelbírálat szerint legjobb minősítést kaptam jövedelmem alapján a banknál, ahol jelzálogot tervezek felvenni. Beleszámoltuk azt is, hogy személyi kölcsönnel fedezném az önrészt, nem volt probléma. Felvettem szabad felhasználású személyi kölcsönt egy másik banknál, hogy azzal fedezzem az önrészt, akik sajnos a KHR felé ezt lakáscélú hitelként jelentették. Adásvételit már aláírtam, foglalót, előleget kifizettem. A jelzálogos banknál hiteligényléskor derült csak ki, hogy az előbírálatos összeg csökkentve lett a szemelyi kölcsön összegével. Elvileg 90 napot várok és akkor már fel tudom venni a teljes jelzálogot, viszont akkor kicsúszok az adásvételiben előírt fizetési határidőből és félek, hogy elbukom a foglalót.… Továbbiak »

Kedves Róbert!
MNB előírás, hogy ha az igénylő a lakáscélú jelzáloghitel benyújtása előtt 90 napon belül személyi kölcsönt vesz fel bármely hitelintézetnél, akkor a lakáshitel terhelhetőségénél számolni kell a felvett személyi hitel összegével is. Vagyis annyival kevesebb lakáshitelt tud felvenni, mint amennyi a személyi hitel összege. Függetlenül attól, hogy milyen célra vette fel a személyi kölcsönt.
Muszáj tehát megvárni adott esetben a 90 elteltét. Így az eladóval egyeztetni szükséges a fizetési határidő fenti okból történő hosszabbításáról.

197
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x