fbpx

Hiteltanácsadás díjmentesen, szakértőktől

Lakáshitel vagy szabad felhasználású kölcsön igénylése előtt áll és az elérhető ajánlatok után érdeklődik? A Hitelnet irodáiban 30 pénzintézet legkedvezőbb hitelei érhetők el egyszerre. Szakértőin megkeresik az egyedi igények alapján az elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókat!

Teljes körű lakáshitel és jelzáloghitel tanácsadás és ügyintézés!

 • Személyi kölcsön bírálat irodáinkban 5 perc alatt! Az előzetes bírálathoz az alábbi dokumentumok szükségesek:
 • 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás
 • Utolsó 3 havi bankszámla kivonat
 • Személyes okmányok: személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya
kalkulátor

Lakáshitel kalkulátor

Tekintse meg az elérhető banki lakáshitel lehetőségeket a Hitelnet kedvezményeivel

Lakáshitelek összehasonlítása

Az alábbi hiteltípusok esetén állunk ügyfeleink rendelkezésére:

 • Szabad felhasználású hitel ingatlanfedezettel
 • Adósságrendező hitel, hitelkiváltás
 • Személyi kölcsön, személyi hitel
 • Lakásvásárlási hitel, lakáshitel
 • Lakás felújítási hitel
 • Lakáskorszerűsítési hitel
 • Bővítési hitel
 • Építési hitel
 • Állami kamattámogatású lakáshitel

Hitelre lenne szüksége, de nehezen igazodik el a hitelnyújtó bankok útvesztőiben? Hiteltanácsadásért forduljon bizalommal a Hitelnet Szakértőihez! Ezzel nem kevés időt és pénzt takaríthat meg! A bankfüggetlen szakértői csoport megkeresi az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő, legkedvezőbb hitelkonstrukciókat!

A legjobb banki hiteleket hasonlítjuk össze a tanácsadás során

A Hitelnet Szakértői folyamatos képzéseken vesznek részt és naprakész információkkal rendelkeznek az egyes pénzintézetek hitelkonstrukcióiról. Ön elmondja a hitellel kapcsolatos igényeit, Tanácsadóink pedig ez alapján ajánlanak Önnek több hitellehetőséget. Az egyes hitelkonstrukciók összeghasonlítása nagyban megkönnyíti az Ön döntését.

A Hitelnet Szakértőinek segítségével megspórolhatja a bankokban való hosszas várakozást. Országszerte elérhető irodáinkban és Partnereinknél előre egyeztetett időpont fogadjuk Önt, s a személyes találkozó alkalmával díjmentes hiteltanácsadást biztosítunk. Ennek során nemcsak az Ön igényeit tartjuk szem előtt, hanem tájékoztatjuk az elérhető állami támogatásokról, az aktuális törlesztő részletekről, a bankok díjelengedési akcióiról és felhívjuk figyelmét az apró betűs részekre is. A banki díjkedvezményeknek köszönhetően egy hitelfelvétel során több tíz- vagy akár százezer forintot is megtakaríthat!

Előzetes, díjmenetes tanácsadás, hitelbírálat irodáinkban

A személyre szóló hiteltanácsadás mellett elvégezzük az előzetes hitelbírálatot. Így nem kell azt a kockázatot vállalnia, hogy esetleg a járulékos költségek egy részének kifizetése után kerül elutasításra a hitelkérelme. A hitelképesség vizsgálat pozitív eredménye esetén vállaljuk a teljes körű, díjmentes hitelügyintézést! A Hitelnet irodáiban és Partnereinél tehát nemcsak a hiteltanácsadás, hanem a hitelügyintézés is ingyenes szolgáltatás, Szakértőink munkájáért Önnek semmilyen díjat nem kell fizetnie sem előre, sem utólag!

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Tanácsadóink a papírmunkát is leveszik az Ön válláról, összeállítják a hitelkérelmet és a hiánytalan dokumentációt leadják a választott pénzintézetnél. A bankba Önnek csak a hitelszerződés aláírásakor kell befáradnia.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, nincs más teendője, mint kitölteni online ajánlatkérő nyomtatványunkat! Ezen megadhatja a felvenni kívánt kölcsön összegét és megjelölheti a hitel célját. Néhány fontos kérdés megválaszolása után Szakértőink elkészítik Önnek a személyre szabott hitelajánlatot!

Ha előzetesen tájékozódni szeretne az aktuális törlesztő részletekről, akkor számoljon online Hitelkalkulátorunkkal! A hitelfelvétellel kapcsolatos további kérdéseire online Hitelszakértőink készséggel válaszolnak!

További bejegyzések hiteltanácsadás témában:

[catlist tags="hiteltanacsadas" numberposts=10 excerpt=yes excerpt_size=10]

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

270 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Hogyan tudom elintézni vagy megtudni, hogy melyik Banknál kaphatnék hitelt? Vagy meddig vagyok BAR listán?

Kedves Hitelnet!
Babaváró hitellel kapcsolatban lenne kérdésem.
Ha az örökbefogadáshoz szükséges alkalmassági határozat kiállítását követően a hitel folyósítása után 5 éven belül nem sikerül maga az örökbefogadás (nem lesz örökbefogadást engedélyező határozat), akkor a hitel automatikusan elveszíti a kamatmentességet? Mivel előre láthatólag nagyon hosszú a várólista, ezért merült fel a kérdés, hogy van-e lehetőség örökbefogadásra várók esetében kitolni az 5 éves periódust.
Köszönöm!

Kedves Hitelnet!
Külföldi munkavégzés és jövedelem eseten kaphatok-e Magyarországon lakáshitelt?
Válaszát köszönöm!

Kedves Hitelnet!
Meg szeretnék venni egy zártkertben lévő, de lakóháznak átminősített ingatlant. Úgy tudom, ebben az esetben lakáshitelt vehetek fel rá. Viszont, a vízellátása fúrt kútból történik, ami ivóvíz minőségű, be van vizsgálva.
Ezt elfogadják a bankok?
Köszönöm!

Üdvözlöm!
Babaváró hitelt szeretnénk a feleségemmel, de nekem van egy adósságrendező hitelem. Olyan kérdésem lenne, hogy ez mennyire befolyásolja az igénylést? Megkaphatjuk vagy kizáró ok?
Válaszát köszönöm.

Üdvözlöm.
Kinéztünk egy házat, ami 4 tulajdonossal rendelkezik. Lakáshitellel szeretnénk megvenni, de nem tudjuk, így lehet-e. Jelenleg a hiteleim törlesztő részlete 85 ezer plusz 300 ezer forint folyószámla hitelkeret. Egyedül keresek jelenleg a rendszeres utalásom körülbelül 570 ezer forint. Házasok vagyunk, van egy közös és egy nem közös gyermekünk. A ház Tokod faluban található. Az ára 25 millió forint.
Érdekelne, egyáltalán kaphatnék-e rá hitelt, ha személyi kölcsönt vennék fel önerőnek? Illetve egyáltalán 4 tulajos háznál lehet lakáshitelt felvenni?

Kedves Szakértő!
Érdeklődni szeretnék, hogy zártkerti ingatlanra /bel vagy külterületi, művelési ág alól kivonva/ lehetséges-e hitelt felvenni. Nincs hitelem, BAR-os se vagyok. Maximum 8-10 M Ft-ról lenne szó. A fizum cc. 300.e. Ft, teljesen be vagyok jelentve. Nincs másik ingatlanom. A jelzáloghitel nem jöhet szóba, személyi kölcsön vagy szabad felhasználású hitel esetleg? Gyermekem nincs.
Köszönöm, ha válaszol.

Üdvözlöm!
Az lenne a kérdésem, hogy szabad felhasználású jelzáloghitelt szeretnék felvenni, de a férjem sajnos negatív KHR-es és a közeljövőben nem tudjuk egy összegben rendezni a tartozását.
Az lenne a kérdésem, ha írnánk házassági vagyonjogi szerződést, akkor lenne olyan bank, aki részemre jelzáloghitelt adna?
Köszönettel.

Tisztelt Szakértő!
A bankszámla kivonatomban (3 havi) több alkalommal jelen van nagyobb értékű sportfogadáshoz köthető utalás. Érdeklődnék, hogy a bankok ezt mennyire nézik jó szemmel babaváró, csok és lakáshitel nyújtásánál?
Hitelem, negatív bankszámlám nincs és nem is volt.
Esetleg páromon keresztül történhet a hitelfelvétel ilyen esetben? (Mint főadós.)
Köszönöm!

Tisztelt C.!
Most készülünk házat vásárolni. Ehhez szükségünk lesz a babaváróra. Viszont van egy olyan kérdésem, hogy miket vesznek figyelembe a számlakivonaton? Telefonszámla? Esetleg ha most megcsúsztam a telefonszámlámmal, de fizetéskor rendezem, az nemleges választ von maga után a banktól?
Köszönöm a válaszát!

Tisztelt C.!
Szeretnék lakást vásárolni. Jelenleg egyedül nevelem 9 hónapos gyermekemet, GYED-en vagyok, viszont örököltem édesapám után egy lakást, amit 22 millióért sikerült eladnom. Ehhez az összeghez még minimum 10 millióra lenne szükségem egy másik lakás megvásárlására és felújítására.
Milyen lehetőségeim vannak?

Szeretnék építkezni például egy könnyűszerkezetes 50 m2-es házat, de ez kb. 15-25 millió, vagy venni egy lakást vagy házat, amit felújítok. De nekem csak nettó 133.000 Ft a jövedelmem, nincs gyerek, nem is tervezem, nincs házastárs, se család, sem megtakarítás, sem 70-80%-os önrészem. Adósságrendező hitelem viszont igen kb. 1.200.000.
30-40 évig is fizetném a törlesztést, ha az kb. havi 60.000 Ft lenne.
Bármi lehetőség?

Nem szeretném, ha más is látná a kérdésemet, mert személyes adatokat tartalmaz. Hogy tudnám elküldeni, hogy csak Önök lássák?

Tisztelt C.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy babaváró hitelt szeretnénk felvenni, de TB jogviszony igazolásba szerepel egy 42 napos megszakítás.
Van-e rá esetleg valamilyen megoldás arra a pár napra, mert úgy olvastam, hogy 30 lehet a megengedett.

Tisztelt C!
Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség úgy felvenni hitelt, hogy jelenleg nem vagyok bejelentett munkaviszonyban egy pár hétig, de előtte 2 évet folyamatosan be voltam jelentve?

Tisztelt C.!
Párommal szeretnénk tovább lépni, családot szeretnénk, saját ingatlannal. De félünk, hogy nemleges választ kapunk. Mind a ketten dolgozunk, van több mint 5 éves munkaviszonyunk. Viszont van 3 hitelünk (személyi kölcsön), amit rendesen fizetünk. Szeretném megkérdezni, hogy ha igényelnénk a babavárót hitelt, abból a meglévőket ki tudnánk fizetni?
Lehet esélyünk lakáshitelre, CSOK-ra?
Köszönöm a válaszát!

Tisztelt uram, hölgyem.
Lányom (26) Londonban él és dolgozik, Magyarországon szeretne hitelt felvenni ingatlan vásárlás céljából.
Van erre lehetősége?

Tisztelt C!
Ingatlan adásvételünk során azt a tájékoztatás kaptuk, hogy a hitelfolyósító pénzintézmény csak belföldi pénzintézethez folyósítja az eladó részére az általunk felvett hitelt. Azonban az előleg megfizetését az eladó egy Transferwise banknál vezetett magyar 3×8 számjegyből álló számlaszámra kérte, amely sikeresen le is zajlott belföldi tranzakció ként. Iban száma HU-val kezdődik ergo belföldi számla. Azonban utóbbi tranzakciót érintő pénzintézet a hitelfolyósító k&h szerint csok szabályaiba ütközhet. Kérdésem annyi lenne, jogos-e ezen banki felvetés?
Csok jogszabály milyen módon rendelkezik a bankot illetően?
Magyar Bankszámla legyen, vagy magyar bank is?

Lakásszövetkezet kaphat hitelt lakásfelújítására?

Tisztelt Cím!
Mindössze arra lennék kíváncsi, hogy szlovákiai egyéni vállalkozóként tudok-e felvenni lakáshitelt magyarországi családi ház vásárlására? Van olyan magyarországi bank, amelynél ez lehetséges, vagy a külföldi státusz mindenhol kizáró tényező?
Válaszukat előre is köszönöm!

Tisztelt Cím!
2 éve vettünk egy telket (megyei jogú városban), viszont az előtte álló magánút nincs a mi nevünkön, hanem az előző tulajdonosén van (aki 4 hónapja halt meg), ezért meg kell várnunk a hagyatéki tárgyalást, ami nagyon sokára lesz még. Ezáltal az OTP visszautasította a 3 gyerekre igényelt 15 millió hitelt, CSOK-ot, illetve az 5%-os adó-visszatérítést is. Az építkezés jelenleg úgy néz ki, hogy a falak állnak, lassan folytatódik a tetőépítéssel, viszont a rendelkezésre álló tőkénk fogytán van.
Kérdésem az lenne, hogy van-e valami járható út valamelyik banknál, hogy tudják folyósítani az összeget?
Üdvözlettel: Bettina

Tisztelt Szakértő!
Párommal hitelt szeretnénk felvenni saját ház vásárlásához. Én viszont kezesként szerepelek testvérem ingatlanánál többed magammal. Fel tudnánk venni így hitelt, vagy a kezességet meg kellene szüntetni hozzá? Ennek mi lenne a menete?
Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlöm!
Angol nyelven is vállalnak konzultációt (lakáshitel ügyben)?
Válaszukat előre is köszönöm.

Üdvözlöm!
Olyan kérdésem van, hogy gyermekem igényelt egy adósságrendező hitelt, melyet meg is kapott, de a bank átutalta a pénzt a gyermek számlájára, de elköltötte. Mit tudok tenni? Kb 4,5 millió forint?

Üdvözlöm!
18 éves vagyok és személyi kölcsönt szeretnék! Annyi a gond, a fizetésem nem számlára megy, de jövedelemigazolással is tudok igényelni?
Előre is köszönöm a válaszát!

Üdvözletem!
Érdeklődnék, hogy ha a babavárót használnánk fel önerőnek, milyen lehetőségeink vannak? 22 milliós lakás lenne a cél. Mindenképpen kell valami megtakarítás a babaváró melle?
Köszönöm a választ!

Ikerházunkat tervezzük eladni, de kiderült, hogy hozzá lett építve és nem szerepel a térképszelvényen. Fennmaradásit bonyolult kérni rá, mivel a zöldfelületi százalék kevesebb az elvártnál. Ilyenkor hitelezhető a ház vagy sem?
Kaptam olyan információt, hogy ilyenkor a bank az eredeti térképszelvényen lévő házra ad hitelt, csak a hozzáépített részre nem. Ez mennyire igaz?
Köszönöm a választ.

Jó napot!
Március óta passzív bar listás vagyok. Kaphatok bármilyen lakásvásárlási hitelt? 2 gyerekem van és 3 éves közalkalmazotti jogviszonyom.

Jó napot!
Csok hitel és Csok támogatás igénybevételével szeretnénk családi házat vásárolni. A kinézett ingatlan használt, de nem tudjuk, hogy a szigorú feltételeknek megfelel-e. Jelenleg nincs kerítése az ingatlannak, nincs leburkolva a terasza és nem minden lámpavezetékre van kötve lámpatest. (világítás minden helyiségben van)
Ezekkel a paraméterekkel megfelelő az ingatlan az elvárásoknak?
Válaszukat előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Balázs

Üdvözletem!
Kérdéssel szeretnék fordulni Önökhöz. Egy évvel ezelőtt felvettük a Babavárót az Ersténél, maximális összeget. 12 hetes terhes már elmúltam, így ezt le is igazoltuk a banknál. Arról viszont semmit nem találok, hogy ha esetleg nem születik meg, például genetikai okok miatt el kell vetessem a bejelentett 12 hét után, akkor mi történik? Mivel most éppen lehet, hogy ez lesz aktuális nálunk.
Avagy ha megszületik, viszont betegen jön a világra, ezért nem tartjuk meg, akkor mi történik?
Elesünk a kamatmentességtől és a 3 éves szüneteltetéstől?