fbpx

Miért éri meg Hitelnet szakértőhöz fordulnia?

Miért a Hitelnet?

A Hitelnet.hu több száz szakértője azért dolgozik, hogy a folyamatosan változó banki hiteltermékek közül segítsenek megtalálni az egyedi adottságoknak és igényeknek megfelelő legkedvezőbb lehetőségeket.

20 éves szakmai múltunk és több tízmilliárd forint végigkísért és közvetített hitel és pénzügyi termék következtében partner pénzintézeteinkkel sikerült olyan kiemelt kapcsolatot, együttműködést kialakítanunk, melynek következtében ügyfeleink a kiemelt bánásmódon túl olyan egyedi kedvezményeket kaphatnak, melyeket "utcáról betérő ügyfélként" nem érhetnének el.

Hitelnet hitelszakértő

Egyedi kedvezmények ügyfeleinknek az egyes pénzintézeteknél:

A C&I Hitelnet Kft. kiemelt Partneri kapcsolatban dolgozik a pénzintézetekkel, így olyan kedvezmények is elérhetőek az Ügyfeleink számára, melyek közvetlenül az utcáról betérve nem érvényesíthetők. Ezek a kedvezmények jelenleg a következők:

  • Az OTP Bank a jelzáloghitelekre a teljes futamidőre 0,25 % kamatkedvezményt biztosít. Ezen túl számos partneri kuponnal tudjuk a fizetendő kamatot még kedvezőbbé tenni.
  • A CIB Bank  az első két részleges/teljes előtörlesztési díj mértékéből a Bank 100% kedvezményt biztosít, kivéve ha az elő-, vagy végtörlesztés részben vagy egészben más pénzügyi intézmény által folyósított kölcsönből történik, vagy az előtörlesztés a folyósítás napját vagy szakaszos folyósítás esetén az utolsó részfolyósítás napját követő 5 naptári éven belül történik.
  • CIB 5,10 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel, CIB 5, illetve 10 éves kamatperiódusú Lakáscélú és Szabad felhasználású Ingatlanfedezetes Kölcsön esetén ügyfeleink - az igényelt hitel összegétől függően - 0,15%  kamatkedvezményben részesülhetnek a teljes futamidőre egyedi elbírás alapján.
  • A CIB  kölcsönhöz kapcsolódó átutalás(ok) díjából (a kölcsönösszeg eladó részére történő átutalása, hitelkiváltáshoz kapcsolódóan a kiváltott kölcsönt nyújtó bankhoz történő átutalás) a Bank 100% kedvezményt biztosít. A Bank a kölcsönhöz kapcsolódó átutalás(ok) díjából biztosított kedvezményt a kedvezménnyel érintett kölcsön folyósítását követő 30 napon belül az ügyfél kölcsön folyósítására szolgáló lakossági bankszámláján írja jóvá.
  • Az Takarékbank ügyfeleinknek biztosítja azt a kiemelt partneri kedvezményt, mely szerint az értékbecslést meg lehet rendelni a díj megfizetése nélkül is. Továbbá ügyfeleinknek Arany fokozatú kamatkedvezmény biztosított.
  • A K&H Bank által biztosított kedvezmény:  az előtörlesztési és végtörlesztési díj a Futamidőnek a Folyósítás Napját követő 5. (ötödik) naptári év letelte után fennálló teljes időtartama alatt a Bank által nem kerül felszámításra, amennyiben az elő -, vagy végtörlesztés részben vagy egészben nem más pénzügyi intézmény által folyósított kölcsönből történik.
  • Az Erste Banknál indított hitelek esetében az első ügyleti év kezdetétől számított 5 év utáni első részleges vagy teljes előtörlesztés (végtörlesztés) esetén nem kerül felszámításra elő- vagy végtörlesztési díj,
  • Az Unicredit Bank esetében a 4. év után bármely Lakástakarék-pénztári megtakarításból történő betörlesztés esetén nincs elő- vagy végtörlesztési díj.
  • Az MKB Bank elengedi a kölcsöntartozás előtörlesztéséhez kapcsolódóan felszámított szerződésmódosítási díj, zárlati díj 100%-át (bármennyi elő-, végtörlesztés esetén), amennyiben az elő- vagy végtörlesztés a szerződéskötést követő 5. év után történik, függetlenül attól, hogy az elő-, végtörlesztésre szánt összeg milyen forrásból származik.

Hogyan dolgozunk?

Tanácsadóink az előzetes telefonos megbeszélés során felmérik az Ön igényeit és céljait. Személyes találkozónk során összehasonító elemzéseinken megmutatunk mindent, amit a banki hitelekről tudni kell, kiszámoljuk minden részletre kiterjedően az egyes banki kondíciók közötti eltéréseket a teljes futamidőre vonatkozóan. Személyes tapasztalatainkra hagyatkozva javasolunk megoldásokat, de a végső döntést mindig az Ügyfél hozza. Ezt követően minden ügyintézés a mi dolgunk a hitelkérelem összeállításától kezdve.

Személyes tárgyalásaink során legalább 3 banki ajánlatot hasonlítunk össze mindenre kiterjedőn és természetesen az előminősítéseket is elvégezzük irodáinkban. Amikor a komplett hitelkérelem a bank felé benyújtásra kerül, akkor már közel 100 %-os elfogadási aránnyal dolgozunk, tehát kellemetlen meglepetések már nem érhetik ügyfeleinket.

Valóban díjmentesen

Szolgáltatásunk teljesen díjmentes, Önnek az összehasonlító elemzéseket is tartalmazó tanácsadásunk és a teljes körű ügyintézés egy fillérjébe sem kerül.

Hogyan igényelhet hitelt, támogatást a Hitelnet.hu segítségével?

Kérje szakértőnk visszahívását! Kattintson ide, adja meg adatait és kérje szakértőnk visszahívását telefonon.
Ezt követően az Ön által kiválasztott térségben,kerületben dolgozó kiemelt hitelszakértőnk felveszi Önnel a kapcsolatot és ismertetni fogja a lehetőségeket.

Tanácsadóink, irodáink elérhetőségét a fenti menüben, vagy ide kattintva tekintheti meg.

Kérje szakértőnk visszahívását

Adja meg elérhetőségét és hitelszakértőnk visszahíja és ismerteti az elérhető lehetőségeket.

Visszahívást kérek

Hitelközvetítéssel foglalkozol?

Kattints ide és tekintsd meg kiemelt egyedi ajánlatunkat!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

105 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdvözlöm!
Egyéni vállalkozóként szeretnék hitelt felvenni. Ingatlanfedezettel rendelkezem. 2022.10. 05-től vagyok egyéni vállalkozó.
Tudnak-e ezen feltételekkel hitelt nyújtani?

Tisztelt Szakértő!
Végrehajtás alatt álló vidéki ingatlannal rendelkezem, amelyet magam is értékesíteni szeretnék. Akad érdeklődő, de mindenki csok-falusi csok kedvezmény felhasználásával tudná csak megvenni (a település rajta van a falusi csok listán).
Kérdésem az, hogy ebben az esetben is tudnak segíteni?
Előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Éva

Tisztelt szakértő
Elárverezték a házunkat olyan céllal, hogy nem volt fizetve. De meg vannak a bizonyítékok, hogy volt fizetve, csak sajnos nem arra a címre ment az utalás.
Lehet-e még tenni valamit, hogy fizessük tovább és ne legyen elárverezve?

Tisztelt Szakértő!
18 éves gimnáziumi tanuló vagyok, végzős, és olyan helyen szeretnék továbbtanulni az országon belül, amelyhez 5,7 millió forintos tandíj befizetése szükséges. Diákhitelt sajnos nem vehetek fel hozzá, van esetleg más lehetőség ennek az összegnek a felvételére?

Tisztelt Szakértő!
Házunk eladásán és egy másik lakás vásárlásán gondolkozunk. Nagyjából 2 millió Ft hiányzik a fennmaradó hitelünk betörlesztéséhez.
Kérdésem az lenne, hogy Ön szerint mi a célravezető megoldás ebben a helyzetben? Személyi kölcsön felvételéből finanszírozni a jelzálog kifizetését, esetleg van-e más megoldás (pl. munkavállalói kölcsönre nincs lehetőségem, illetve a család sem tud kölcsönadni)? Az eladás meggyorsítása érdekében már tehermentes ingatlant szeretnénk árulni.
Illetve az új lakás megvásárlása során felvenni kívánt hitel elbírálásánál mennyire nehezítené meg egy személyi kölcsön a helyzetünket? A nettó havi bevételünk bőven 500 ezer forint felett van, 15m Ft felvételén gondolkodunk, 20 évre. Olvasataim alapján ekkora bevételnél a fizetés 60%-ig nem okoz elviekben gondot a törlesztőrészlet és azért mi ezalatt lennénk (a gyakorlatot nem tudom).
Köszönöm szépen előre is megtisztelő válaszát!

Tisztelt Hitelnet Szakértő!
Férjemmel lakásvásárlás előtt állunk, amelyet részben CSOK hitelből rendeznénk. A felvenni kívánt hitel összege 7.000.000 Ft, melyet 5 év alatt fix részletekben szeretnénk visszafizetni. Az első babánk már úton van. A 2. gyermekvállalás teljesülése jogszabály szerint a 8. évben kerül vizsgálatra, azonban a hitelünk öt év után jó esetben lezáródik. A banktól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a lezárt hitelt ők nem vizsgálják, feléjük nem kell utólag semmit benyújtani, büntetőkamatot és a piaci kamatokat visszamenőlegesen nem számolnak fel. A Magyar Államkincstár felé kell a 2. gyermek születését igazolni? A feltételek esetleges nem teljesítése esetén feléjük kell megfizetni a lezárt hitel kamata és a piaci kamat közötti különbözet büntetőkamattal növelt összegét, vagy ők csak a CSOK támogatást számoltatják el?
Szeretnénk minden eshetőségre felkészülve a legjobb, legkisebb kockázattal járó döntést meghozni a hitelfelvételnél.
Köszönöm válaszát!

Tisztelt Szakértő!
Mit jelent ez pontosan: „A K&H Bank által biztosított kedvezmény: az előtörlesztési és végtörlesztési díj … a Bank által nem kerül felszámításra, amennyiben az elő -, vagy végtörlesztés részben vagy egészben nem más pénzügyi intézmény által folyósított kölcsönből történik.”
Azt jelenti, hogy a törlesztés nem történhet banki kölcsönből? Vagy kölcsönből kell történnie, csak nem más bank által nyújtott, hanem a K&H által nyújtottból?
Ha az előtörlesztést Fundamenta Lakáskassza megtakarításból (kölcsön igénybevétele nélkül), a végtörlesztést pedig saját megtakarításból teljesítem, akkor elengedi a bank a díjat?
Válaszát előre is köszönöm.

Tisztelt Hitelnet! Tisztelt Szakértő!
3 éves TB jogviszony igazolást utasítottak el a fiamnál.
Kérdésem a következő:
Az egyetemi jogviszonya a 6 éves folyamatos hallgatói jogviszonyt követően tavaly október 31-én szűnt meg, majd a következő TB bejelentése november 12-15-ig volt. (2726) Ezután december 24-től fizette maga után a TB-t, amíg március 10-én sikerült elhelyezkednie a mostani munkahelyén. Az Önök honlapján azt olvastam, hogy „a TB jogviszony akkor is folyamatosnak tekinthető, ha a felsőoktatási intézménynél fennálló hallgatói jogviszony megszűnését követően a következő, babaváró támogatásra jogosító jogviszony megkezdéséig 6 hónapnál hosszabb megszakítás nincs.”
Jogos volt ezek után az elutasítás?
Előre is köszönöm a választ!

Tisztelt Szakértő!
A Csok támogatásunkat, amely szükséges a hitelünkhöz, (már pozitív a hitelbírálat, csak a papírokat szedjük össze hozzá) a bank nem adja ki, mivel az ingatlant jelzálog terheli. De az adásvételi szerződésben rögzítve van, hogy a kifizetésből rendezi az eladó a jelzálogot. Nem értem a bank döntését.
Hogyan tudnánk rendezni, ha a hitelünkhöz szükséges csok támogatásról nem állítják ki az igazolást? Pedig már csak ez a papír hiányzik.

Tisztelt Szakértő!
Az MKB Banknál ZOP, CSOK, 27% ÁFA visszatérítés keretén belül hitelszerződést kötöttünk. Jelenleg az első hitelrészlet folyósítására várok, az értékbecslés is már sikeresen megtörtént, illetve az építkezéshez kapcsolódó számlákat is benyújtottam nekik, amelyek között van KATA-s vállalkozó által kiállított 0 Ft ÁFA tartamú számla is. A Bank nem tudja utalni az első részletet, mert arra hivatkozik, hogy csak 27%-os ÁFA tartalmú számlákat fogad el tőlünk, pedig a hiteligénylés előtt többször rákérdeztünk, hogy elfogadják-e a KATA-S számlákat, a válasz pedig mindig az volt, hogy igen. Most ismét rákérdeztünk, hogy egyáltalán elfogadják-e a KATÁS számlákat, a válaszuk az volt, hogy nem fogadják el.
Kérem a szíves álláspontjukat és segítségüket, hogy mi a teendőnk most, mivel mindvégig félrevezetett minket az ügyintéző, ezért mi hitelkárosultak lettünk! Jelenleg az önerőt beépítettük, nincs további anyagi keretünk.
Hova, kihez forduljak?
Köszönöm!

Tisztelt szakértő!
Azt szeretnem megkérdezni, hogy mi az útja annak, hogy a volt férjem hivatalosan lemondjon az anno közösen közalkalmazotti fészekrakó hitelből vásárolt családi házunk tulajdonrészéről. A házból 2013-ban kiköltözött, akkor még 17 év hiteltartozás volt rajta. Én egyedül fizettem vissza mindent, ő szóban lemondott mindenről. Azóta a ház tehermentes és szeretnem eladni. Ö is hajlandó lemondani a jogáról, csak nem tudjuk kihez forduljunk. Közjegyző előtt lemondani a házról elég, vagy van ennek más útja?
Előre is köszönöm a válaszát.

Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy babaváró hitelből vettem egy házat. Szeretném a falusi csok támogatást is kihasználni. Felvehetem-e az 5+5M falusi csokot vásárlásra és felújításra, ha a házat már megvettem március 29-én? Vagy csak a felújításra vehetem fel az 5M Ft-ot?

Tisztelt Szakértő!
Szeretnék segítséget/állásfoglalást kérni a következő ügyben:
Falusi CSOK-ot szeretnénk felvenni eddig saját erőből készült lakás-bővítésünk befejezéséhez. Azonban az OTP szerint nem kaphatjuk meg, mert a földhivatali térképmásolaton más szerepel, mint a valóság. (Nincs még használatba-vételi engedély.) Illetve arra vonatkozó költségvetés elkészítését kérik, ami már elkészült, mindezt mai árakon. Rendben van ez így?
Valamint, hogy a régi lakásunkat miért nem korszerűsíthetjük a támogatás segítségével, ha csak arra fordítjuk az összeget, nem a bővítésre?
Köszönöm!

Tisztelt Szakértő!
Szeretnénk igénybe venni a CSOK támogatást egy gyermek után. (20 hetes várandós vagyok) Aláírtuk már az adásvételi szerződést (melyben szerepel a használati megállapodás is) március 28-án. Az ingatlan osztatlan közös tulajdonú. Jelenleg almérőkkel, de a szerződésben szerepel, hogy a tulaj intézi minél hamarabb a főmérők beszereltetését. Április 25-én fizetjük a fennmaradó összeget és költöznénk.
A Bank nem akarta befogadni a kérelmet és ezt javasolta:
Szerződés módosítása: a banki kifizetésnek a határidejét toljuk ki augusztusra, ekkora már biztos meglesznek a főmérők.
Április 25-e után írjunk szerződésmódosítást, mert akkor már bevehető a tulaj is, hogy megkapta a fennmaradó összeget.
Majd miután meg vannak a főmérők, írjunk egy használati megállapodást és ezek után menjünk be a bankba és igényeljük a CSOK-t.
Ezt, hogy gondolja megfelelő lenne így?
Ha igen, hivatalosnak beköltözhetünk április 25-én az ingatlanba?

Tisztelt Szakértő!
Adott egy telek, amelyen áll egy régi ház. A tulajdonos a telek másik felére egy új házat épített, ezt viszont a telek mérete miatt csak úgy tehette meg, hogy a régi házzal összeérve az egész egy ikerházként lett megtervezve és engedélyeztetve. Az ingatlan tehát jelenleg osztatlan közös tulajdonban van, az új házat a telek tulajdonosa már értékesítette, most a régit árulja. Mi ezt szeretnénk megvenni és energiatakarékos házként újraépíteni, ami gyakorlatilag szerkezetkész állapotig történő visszabontást jelent majd, illetve az új házzal a közös fal is ekkor kerülne kialakításra. Az új ház tulajdonosa már jelezte, hogy szeretné társasházzá alakítani az ingatlant.
Bizonytalanok vagyunk, hogy a fenti forgatókönyv alapján a régi ház felújítása minek számít jogilag? Fel tudunk erre venni zöld hitellel kombinált CSOK-ot? Ha igen, milyen egy feltételeknek kell még teljesülnie?
Válaszukat előre is köszönöm!

Tisztelt Szakértő!
A kiskorú gyermekemre fog kerülni a napokban az ingatlan 50%-a, amiben fog élni a gyermek az egyik szülővel. /Még nem ezen a lakcímen lakik./
Kérdésem az lenne, hogy meg tudom igényelni a támogatást? Ki kell az egy évet várni?
Vagy a földhivatali bejegyzés után és lakcímkártya után gyűjthető a számla?
Válaszukat előre köszönöm.

Tisztelt Hitelnet!
Otthonfelújítási támogatást lehet-e abban az esetben igényelni, ha a gyerekek állandó lakcíme nem egyezik a szülők címével, viszont a tartózkodási cím igen.
Válaszukat előre is köszönöm!

Tisztelt Cím!
Abban az esetben is kérhetem a területileg illetékes szakértő segítségét, ha hitelt nem szeretnék felvenni, csak a falusi CSOK-ot igényelném?

Tisztelt Hitelnet!
2017-ben vásároltunk (4 gyermekre) Csok segítségével, 10 százalék önerővel és hitellel (15 éves futamidővel) egy felújítandó családi házat, amit részben felújítottunk és e-naplót vezetve önerőből hozzáépítettünk. Nem éltünk a moratórium adta törlesztés szüneteltetéssel. Most is rendesen törlesztünk. Szeretnénk a terasz és a külön álló gépkocsitároló tetőszerkezetét felújítási támogatással rendbe tenni. Kizáró ok-e a használt ház vásárlására kapott csok? A két munkát csak egyben nyújthatom be? Egyszeri alkalom-e a támogatás, vagy ha az egyik munka kész, benyújtom, kifizetik a támogatást, majd abból a pénzből ki tudom fizetni a másik projekt költségeinek egy részét és majd azt is benyújthatom?
Tisztelettel várom válaszát!

Tisztelt Szakértő!
Tájékoztatást szeretnék kérni az ügyben, hogy mi jogosultak vagyunk-e lakásfelújítási támogatásra?
2021 márciusában kezdtük új házunk építését generálkivitelező által, amit tavasszal fejeznek be. A használatba vételi engedély csak tavasszal lesz meg, így viszont nem lakunk ott az ingatlanban 1 éves időtartamot az év végéig. Kerítés építését szeretnénk még kivitelezni.
A kérdésem, hogy jogosultak lennénk-e igénybe venni ezt a támogatást.
Válaszát előre is köszönöm.

Tisztelt Szakértő!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi ügyben:
Nemrég elváltam, és az 1/2-1/2 tulajdoni arányban lévő ingatlan jogviszonyát szeretném rendezni. Exférjem szeretne kivásárolni az ingatlanból, azonban évek óta a hivatalos jövedelme a minimálbér fele (4 órára van bejelentve). Ennél jóval többet keres, és tartalékai is vannak.
A kérdésem az lenne, hogy ilyen körülmények között van-e lehetősége hitelt felvenni?

Tisztelt Szakértő!
Kinéztem egy lakást, új építésű BB energiatanúsítvánnyal, zöld hitelt szeretnék felvenni. Az ingatlan ára 32 millió, 12 millió önerőm van.
Külföldi jövedelemmel rendelkezem, (ingázó vagyok), nettó 500 ezer forintos fizetés, nincs semmi hitelem, egyedülálló, gyerek nincs.
Lenne lehetőségem 20 millió forintot felvenni? (adóstárs, kezes nélkül)
Köszönöm a válaszukat.
Üdvözlettel: Ferenc

Tisztelt Szakértő,
az ügyben szeretnék kérdést feltenni, hogy NHP Zöld hitel és OTK együttes igénybevétele mellett szeretnénk építkezni.
Azonban most érkezett egy németországi munkaajánlat (kiküldetésben lennék a jelenlegi német multin. ZRT-től anyaországi telephelyen), amelyet mindenképpen szeretnék elfogadni.
Azt olvastam, hogy a max. 5 éves külföldi tartózkodással ez rendben is lenne, nem jelentene problémát. Viszont arra sehol nem találtam választ, hogy ameddig kint dolgozok (feleségemmel együtt megyünk ki), addig kiadhatjuk-e az elkészülő családi házunkat, hogy addig abból fizessük a hitelt, amíg nem vagyunk itthon.
Vagy ezt sehogysem engedni meg a Csok, illetve NHP Zöld hitel kiírása?
Nagyon köszönöm előre is,
Üdv.
József

Tisztelt Szakértő!
Ez év nyarán vettünk meg egy új építésű 8 lakásos társasházi egyik lakását, melyhez csok-ot, csok-hitelt, piaci kamatozású hitelt vettünk igénybe. A lakás már a nevünkre is került. Pár hete derült ki, egy másik leendő tulajdonos bankjának az értékbecslője által, hogy helytelenül lettek a helyrajzi számok kiosztva a lakások között. Emiatt adásvételi szerződés módosítására került sor, melyben már a helyes helyrajzi számon szerepel a lakásunk. A nagyobb gondot a banki ügyintézés okozza, mivel ők azt javasolták, hogy a hiteleket és a csok-ot át kell rakatni a helyes helyrajzi számú lakásra. Ehhez kérelmet kellett beadunk hozzájuk, lökött újra az értékbecslő, hogy ismét megtekintése a lakásunkat. De az ügy sehogyan sem akar megoldódni. Számomra úgy tűnik, mintha a bank úgy kezelné ezt a helyzetet, mintha egy másik ingatlanra, fedezetcserével akarná megoldani ezt. Pedig csak a helyrajzi szám változott meg, a szomszéd lakásé lett a mi helyrajzi számunk, a mi lakásunk pedig a szomszéd lakás helyrajzi számát kapta meg.
Ha, és még az a szép a dologban, hogy a földhivatal addig nem módosít, amíg a bank bele nem megy a cserébe.
Ön szerint is ez a megfelelő megoldás erre a helyzetre?
Válaszát előre is köszönöm!

Jó napot.
Érdeklődnék, hogy mennyi idő után tudom a falusi csokot kihasználni, ha a régi szocpolt visszafizetem.
Köszönöm.

Tisztelt cím.
Az érdekelne engem, ha 2005-ben felvett szocpolt visszafizetnem, akkor a 3 gyerek után járó falusi csokot ki tudom használni? Hogy kelljen hozzá a régi csok szerződés.
Köszönöm.

Tisztelt Hitelnet!
Lakáshitellel megvásárolható egy ingatlan abban az esetben, ha az ingatlant végrehajtási jog és szocpol terheli? A tulajdonos nem tudja kifizetni, áron alul adja a lakást, a lakásért kapott pénzből szeretné levenni az említett terheket.

Tisztelt Hitelnet!
20 éve külföldön élő és dolgozó magyar állampolgár vagyok. Lakáshitel segítségével szeretnék Magyarországon lakást vásárolni. Állandó bejelentett lakcímmel Magyarországon nem rendelkezem, viszont van lehetőségem tartózkodási hely bejelentésére.
Mik a lehetőségeim?

Tisztelt Hitelnet!
Generál kivitelezővel építkeztünk 2020-2021-ben. 28M forint volt a teljes költség, 5%-os áfás számlákat adtunk le a bankhoz végig, ügyletünk lezárva és lakhatásink is van az épületre.
Napcellás rendszert szeretnék feltenni a házra önerőből.
Igénybe tudjuk-e venni a 27%-os áfa támogatást erre a korszerűsítésre?
Az áfát be kell-e építeni a kiviteli költségbe vagy azt vissza utalják, ha leadtuk a számlát?
Köszönöm válaszukat.

Tisztelt Hitelnet!
Az otthonfelújítási támogatáshoz, az OTP otthonfelújítási hitelt vettük fel. Az elbírálás előtt, költségvetési tervezetet kellett benyújtanunk az OTP felé. Kérdésem az lenne, hogy a támogatás igénylése vagyis a benyújtáskor tartanunk kell-e részleteiben is a költségvetésben rögzítetteket egy bizonyos munka/számla elvégzésekor vagy elég ha annak a tételnek az összköltsége ugyanannyi mint a leadott költségvetés összköltsége.
Köszönettel: Alexandra