Hitelnet.hu – Miért éri meg minket választania?

Miért a Hitelnet?

A Hitelnet.hu több száz szakértője azért dolgozik, hogy a folyamatosan változó banki hiteltermékek közül segítsenek megtalálni az egyedi adottságoknak és igényeknek megfelelő legkedvezőbb lehetőségeket.

20 éves szakmai múltunk és több tízmilliárd forint végigkísért és közvetített hitel és pénzügyi termék következtében partner pénzintézeteinkkel sikerült olyan kiemelt kapcsolatot, együttműködést kialakítanunk, melynek következtében ügyfeleink a kiemelt bánásmódon túl olyan egyedi kedvezményeket kaphatnak, melyeket “utcáról betérő ügyfélként” nem érhetnének el.

Egyedi kedvezmények ügyfeleinknek az egyes pénzintézeteknél:

A C&I Hitelnet Kft. kiemelt Partneri kapcsolatban dolgozik a pénzintézetekkel, így olyan kedvezmények is elérhetőek az Ügyfeleink számára, melyek közvetlenül az utcáról betérve nem érvényesíthetők. Ezek a kedvezmények jelenleg a következők:

  • Az OTP Bank a jelzáloghitelekre a teljes futamidőre 0,25 % kamatkedvezményt biztosít. Ezen túl számos partneri kuponnal tudjuk a fizetendő kamatot még kedvezőbbé tenni.
  • A CIB Bank  az első két részleges/teljes előtörlesztési díj mértékéből a Bank 100% kedvezményt biztosít, kivéve ha az elő-, vagy végtörlesztés részben vagy egészben más pénzügyi intézmény által folyósított kölcsönből történik, vagy az előtörlesztés a folyósítás napját vagy szakaszos folyósítás esetén az utolsó részfolyósítás napját követő 5 naptári éven belül történik.
  • CIB 5,10 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel, CIB 5, illetve 10 éves kamatperiódusú Lakáscélú és Szabad felhasználású Ingatlanfedezetes Kölcsön esetén ügyfeleink – az igényelt hitel összegétől függően – 0,15%  kamatkedvezményben részesülhetnek a teljes futamidőre egyedi elbírás alapján.
  • A CIB  kölcsönhöz kapcsolódó átutalás(ok) díjából (a kölcsönösszeg eladó részére történő átutalása, hitelkiváltáshoz kapcsolódóan a kiváltott kölcsönt nyújtó bankhoz történő átutalás) a Bank 100% kedvezményt biztosít. A Bank a kölcsönhöz kapcsolódó átutalás(ok) díjából biztosított kedvezményt a kedvezménnyel érintett kölcsön folyósítását követő 30 napon belül az ügyfél kölcsön folyósítására szolgáló lakossági bankszámláján írja jóvá.
  • Az Takarékbank ügyfeleinknek biztosítja azt a kiemelt partneri kedvezményt, mely szerint az értékbecslést meg lehet rendelni a díj megfizetése nélkül is. Továbbá ügyfeleinknek Arany fokozatú kamatkedvezmény biztosított.
  • A K&H Bank által biztosított kedvezmény:  az előtörlesztési és végtörlesztési díj a Futamidőnek a Folyósítás Napját követő 5. (ötödik) naptári év letelte után fennálló teljes időtartama alatt a Bank által nem kerül felszámításra, amennyiben az elő -, vagy végtörlesztés részben vagy egészben nem más pénzügyi intézmény által folyósított kölcsönből történik.
  • Az Erste Banknál indított hitelek esetében az első ügyleti év kezdetétől számított 5 év utáni első részleges vagy teljes előtörlesztés (végtörlesztés) esetén nem kerül felszámításra elő- vagy végtörlesztési díj,
  • Az Unicredit Bank esetében a 4. év után bármely Lakástakarék-pénztári megtakarításból történő betörlesztés esetén nincs elő- vagy végtörlesztési díj.
  • Az MKB Bank elengedi a kölcsöntartozás előtörlesztéséhez kapcsolódóan felszámított szerződésmódosítási díj, zárlati díj 100%-át (bármennyi elő-, végtörlesztés esetén), amennyiben az elő- vagy végtörlesztés a szerződéskötést követő 5. év után történik, függetlenül attól, hogy az elő-, végtörlesztésre szánt összeg milyen forrásból származik.

Hogyan dolgozunk?

Tanácsadóink az előzetes telefonos megbeszélés során felmérik az Ön igényeit és céljait. Személyes találkozónk során összehasonító elemzéseinken megmutatunk mindent, amit a banki hitelekről tudni kell, kiszámoljuk minden részletre kiterjedően az egyes banki kondíciók közötti eltéréseket a teljes futamidőre vonatkozóan. Személyes tapasztalatainkra hagyatkozva javasolunk megoldásokat, de a végső döntést mindig az Ügyfél hozza. Ezt követően minden ügyintézés a mi dolgunk a hitelkérelem összeállításától kezdve.

Személyes tárgyalásaink során legalább 3 banki ajánlatot hasonlítunk össze mindenre kiterjedőn és természetesen az előminősítéseket is elvégezzük irodáinkban. Amikor a komplett hitelkérelem a bank felé benyújtásra kerül, akkor már közel 100 %-os elfogadási aránnyal dolgozunk, tehát kellemetlen meglepetések már nem érhetik ügyfeleinket.

Valóban díjmentesen

Szolgáltatásunk teljesen díjmentes, Önnek az összehasonlító elemzéseket is tartalmazó tanácsadásunk és a teljes körű ügyintézés egy fillérjébe sem kerül.

Hogyan igényelhet hitelt, támogatást a Hitelnet.hu segítségével?

Kérje szakértőnk visszahívását! Kattintson ide, adja meg adatait és kérje szakértőnk visszahívását telefonon.
Ezt követően az Ön által kiválasztott térségben,kerületben dolgozó kiemelt hitelszakértőnk felveszi Önnel a kapcsolatot és ismertetni fogja a lehetőségeket.

Tanácsadóink, irodáink elérhetőségét a fenti menüben, vagy ide kattintva tekintheti meg.

Kérje szakértőnk visszahívását

Adja meg elérhetőségét és hitelszakértőnk visszahíja és ismerteti az elérhető lehetőségeket.

Visszahívást kérek

Hitelközvetítéssel foglalkozol?

Kattints ide és tekintsd meg kiemelt egyedi ajánlatunkat!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
44 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hitelnet!
Generál kivitelezővel építkeztünk 2020-2021-ben. 28M forint volt a teljes költség, 5%-os áfás számlákat adtunk le a bankhoz végig, ügyletünk lezárva és lakhatásink is van az épületre.
Napcellás rendszert szeretnék feltenni a házra önerőből.
Igénybe tudjuk-e venni a 27%-os áfa támogatást erre a korszerűsítésre?
Az áfát be kell-e építeni a kiviteli költségbe vagy azt vissza utalják, ha leadtuk a számlát?
Köszönöm válaszukat.

Kedves Mihály!
A 27%-os ÁFA korszerűsítés esetén csak a falusi CSOK keretében igényelhető vissza, tehát ha az ingatlan falusi CSOK által preferált településen található. A településlistát IDE kattintva érheti el. Ha az ingatlan megtalálható a listán, akkor jogosultak lehetnek a támogatásra akkor is, ha az ingatlan 5% ÁFA igénybevételével épült.

Tisztelt Hitelnet!
Az otthonfelújítási támogatáshoz, az OTP otthonfelújítási hitelt vettük fel. Az elbírálás előtt, költségvetési tervezetet kellett benyújtanunk az OTP felé. Kérdésem az lenne, hogy a támogatás igénylése vagyis a benyújtáskor tartanunk kell-e részleteiben is a költségvetésben rögzítetteket egy bizonyos munka/számla elvégzésekor vagy elég ha annak a tételnek az összköltsége ugyanannyi mint a leadott költségvetés összköltsége.
Köszönettel: Alexandra

Kedves Alexandra!
Ha adott tétel összköltsége összhangban van a költségvetésben szereplő tétellel, véleményünk szerint megfelelő. További, konkrét tájékoztatást az ügylet részleteinek ismeretében az érintett bankfiók tud adni Önöknek.

Tisztelt Hitelnet!
Saját erőből építkezünk jövő hónaptól (üres építési telkünkre). Hogyan igazolom a kiválasztott generálkivitelezőm felé, hogy jogosult vagyok arra, hogy 5 %-s áfával állítsa ki nekünk a számlákat? Köszönettel.
Krisztián

Kedves Krisztián!
Ezt nem kell Önnek igazolnia. A generálkivitelező nem is tudja más ÁFA tartalommal kiállítani a számlát.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű ügyintézést is!

Tisztelt Hitelnet.hu !

Azt szeretném megkérdezni Önöktől,hogy Komárom-Esztergom megyében hol van irodájuk.Egy személyes konzultációt szeretnék majd kérni a munkatársuktól.

Üdvözlettel

János

Kedves János!
Irodáink listáját IDE kattintva érheti el, és kérheti Szakértőnk visszahívását!

Üdv!
1 gyermekem van, 17 éves, én vásároltam csokra egy családi házat! Ha saját pénzből vásárolnék még egy családi házat pld: 5M Ft-ért, annak a 50 százalékát visszakapnám? Mivel most, ha 6M Ft-ról számlát tudok adni, akkor a felét visszaadják! Eben az esetben is így volna ez? Vagy inkább a volt párom vásárolja meg? Csak a gyermek nálam van bírósági végzésben! Mi lenne a helyesebb ebben az esetben?
Várom válaszukat!
Köszönöm.

Kedves Erzsébet!
Házvásárláshoz a 3M Ft-os visszatérítés nem vehető igénybe.

Tisztelt Hitelnet!
Olyan kérdésem volna, hogy önök tudnak-e személyesen Kecskeméten segíteni eligazodni a lakásfelújítási támogatás útvesztőjében és ha igen, annak mekkora a díja?

Kedves Kornél!
Kecskeméti irodánk elérhetőségét ITT találja. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Kollégánkkal!

Tisztelt hitelnet!
Mi úgy építkeznénk, hogy csok 10+15 millió és én fogom össze a vállalkozókat és minden számla az én nevemre fog szólni.
Ilyen esetben hogyan alakul az áfa?
Péter

Kedves Péter!
Ebben az esetben maximum 5M Ft összegű adó-visszatérítési támogatásra lehet jogosult a 27% ÁFA tartalommal kiállított számlák után. További, részletes tájékoztatáshoz kérjük, kattintson IDE. Szakértőink készséggel készítenek Önnek személyre szabott tájékoztatót, amihez kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű CSOK, ÁFA és hitelügyintézést is!

7 éve lakok egy ingatlanban albérlőként és most árverésen el akarják adni. 11 millió forint a kikiáltási ár. Én tisztában vagyok az árverés menetével, meg is van a 10%-om, hogy meg tudjam venni a lakást, csak további tízmillió forintom nincsen.
Szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan bank, aki erre a lakásra adna nekem hitelt? Beteg gyerekem van, akire kapom az emelt összegű ápolási díjat, ami jelenleg nettó 90.000 Ft, de lenne adóstársam is!

Kedves Mónika!
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink a további részletek ismeretében tájékoztatni fogják az esetlegesen elérhető lehetőségekről!

Szeretnék étdeklődni, Szegeden van-e munkatársuk?
Köszönöm a választ.
Zsuzsa

Kedves Zsuzsanna!
Szegedi irodánk elérhetőségét ITT találja.

Tisztelt Hitelnet!
Olyan kérdésem volna Önök felé, hogy az általam hitelügyitézéssel megbízott kollegájuknak milyen esetleges és valós költségei vannak, amelyek felmerülhetnek a teljes hitelügyintézés során és nekem kell megtérítenem azt.
Köszönettel:
András

Kedves András!
Irodánk hitelügyintéző kollégája részére semmilyen fizetési kötelezttség nem merül fel! Irodáinkban díjmentes a teljes körű hitelügyintézés. Részletes tájékoztatást ezzel kapcsolatban fenti bejegyzésünkben olvashat.

Kedves Tanácsadó!
Tárnoki használt ház esetében elegendő lehet a vételár 20%-a önrészként banki hitelhez?

Kedves Balázs!
A 80%-os finanszírozás nemcsak a településtől, hanem az igénylők jövedelmi helyzetétől is függ. Megfelelő jövedelemfedezettség esetén elegendő lehet akár 20% önerő tárnoki ingatlan esetében is. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű hitel és CSOK ügyintézést díjmentesen vállaljuk!

Tisztelt Címzett!
Szabad felhasználású jelzáloghitelt szeretnék felvenni saját tulajdonú családi házra. A kérdésem az, hogy mennyire befolyásolja a hitelfelvételt, értékbecslést, ha az ingatlant már elkezdtük felújítani és az egyik házrész egy részét könnyűszerkezetből építettük újra. Lehet-e ez akadálya a hitelfelvételnek? A ház alapból vegyes építésű vályog és tégla.
Köszönettel.

Kedves Csaba!
Szabad felhasználású jelzáloghitel igénylésénél fontos, hogy az értékbecslő helyszíni szemléjekor az ingatlan megfeleljen mindazon feltételeknek, amit a fedezetként való elfogadás feltételei értékét és állapotát egyaránt tekintve.

Tisztelt Cím!
Olyan kérdésem van, hogy az iroda és az ügyfél között hogyan történik a kapcsolattartás. Miskolci ingatlanvásárlásról lenne szó, az iroda pedig Kazincbarcikán található. Van az irodának nyitvatartási ideje, esetleg szombaton is van ügyfélfogadás? Ki megy kihez?
Tisztelettel: Mária

Kedves Mária!
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot kazincbarcikai Kollégánkkal online adatlapunk kitöltésével. Kollégánk visszahívja Önt és megbeszélhetik a részleteket.

Tisztelt Hitelnet!
A lányomék használt lakást szeretnének venni. Van 20% önerő. Két éve futó Fundamentás megtakarításunk van, amire szeretnénk az áthidaló kölcsönt felvenni, valamint a két gyermek után járó csokot. Így lenne a vételár teljesítve, de a bankok nem hajlandók önállóan saját hitelük nélkül csokot intézni.
Lehetséges ez, vagy csak le akarnak rázni? /OTP, FHB, K&H, sőt még a takarékszövetkezetnél is érdeklődtünk.
Tisztelettel: Emese

Kedves Emese!
A vonatkozó kormányrendelet értelmében kivitelezhető, hogy Fundamenta hitel igénybevétele esetén a támogatott személy a CSOK-ot másik hitelintézetnél vegye fel.

Üdvözlöm,
az lenne a kérdésem, hogy mennyibe kerül a hitelfelvevőnek az Önök közreműködése, vagy a bankok fizetik esetleg ezt a díjat?
Üdvözlettel:

Kedves Judit!
Szolgáltatásunk teljesen díjmentes, Önnek az összehasonlító elemzéseket is tartalmazó tanácsadásunkért és a teljes körű ügyintézésért sem kell fizetnie.

Tisztelt tanácsadó!
Szeretném megtudni, hogy mennyibe kerül Önöknél a Tanácsadás?

Kedves Enikő!
Mint ahogy fenti bejegyzésünkből tájékozódhat, irodáinkban mind a személyre szabott tájékoztatás, mind a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Helló!
Telefonszámot szeretnék lekérni, amin el tudom érni magukat!
Tisztelettel
György

Kedves György!
IDE kattintva kiválaszthatja az Ön lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát, ahol telefonszámos elérhetőséget is talál.

Jó napot kívánok!
Csak aszt szeretném megkérdezni, hogy a szocpoligénylést már most be lehetne-e nyújtani. A polgármesteri hivatal adna egy úgymond első lakáshoz jutó kölcsönt és ez nem lesz-e baj a csok igénylésnél?

Kedves Szabina!
CSOK kérelem benyújtására július 1. után lesz lehetőség. Információink szerint az első lakáshoz jutók kölcsöne nem zárja ki a CSOK-ra való jogosultságot.

Érdeklődni szeretnék, hogy Pécsen van-e irodájuk?

Kedves Nikolett!
Pécsett is van Hitelnet iroda, melynek elérhetőségét ITT találja.

Igénylést adtam le. Mennyi idő múlva veszik fel a kapcsolatot? A személyes találkozó irodában vagy a házamban történik?

Kedves Anita!
Szakértőink néhány munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot. A személyes találkozóra irodánkban kerül sor. Irodáink elérhetőségét ITT találja.

Hitelközvetítőként próbálok folyamatosan előfizetni, de mindig foglalt. Kisvárdán irodával rendelkezem, esetleg VIP partner is érdekelne. Nagyon jónak tartom az oldalt, szeretném az ügyfeleket is látni.

Kedves Gabriella!
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében már van kizárólagos partnerünk, így sajnos nincs lehetőség az együttműködésre.

Szeretném kérdezni a székhelyük és kirendeltségük melyik városokban találhatók. Békés megye érdekel vagy környéke.
Köszönöm.
Péter

Kedves Péter!
Békés megyében Békéscsabán jelenleg nem található irodánk.

Kérdése van?

Kattintson ide és tegye fel

Szakértőink eddig 44509 kérdésre válaszoltak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

44
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x