Hitelnet.hu – Miért éri meg minket választania?

Miért a Hitelnet?

A Hitelnet.hu szakértői azért dolgoznak, hogy a folyamatosan változó banki hiteltermékek közül segítsenek megtalálni az egyedi adottságoknak és igényeknek megfelelő legkedvezőbb lehetőségeket.
15 éves szakmai múltunk és több tízmilliárd forint végigkísért és közvetített hitel következtében partner pénzintézeteinkkel sikerült olyan kiemelt kapcsolatot, együttműködést kialakítanunk, melynek következtében ügyfeleink a kiemelt bánásmódon túl olyan egyedi kedvezményeket kaphatnak, melyeket “utcáról betérő ügyfélként” nem érhetnének el.

Egyedi kedvezmények ügyfeleinknek!

A C&I Hitelnet Kft. kiemelt Partneri kapcsolatban dolgozik a pénzintézetekkel, így olyan kedvezmények is elérhetőek az Ügyfeleink számára, melyek közvetlenül az utcáról betérve nem érvényesíthetők. Ezek a kedvezmények jelenleg a következők:

 • Az OTP Bank a jelzáloghitelekre a teljes futamidőre 0,25 % kamatkedvezményt biztosít.
 • A CIB Bank  az első két részleges/teljes előtörlesztési díj mértékéből a Bank 100% kedvezményt biztosít, kivéve ha az elő-, vagy végtörlesztés részben vagy egészben más pénzügyi intézmény által folyósított kölcsönből történik, vagy az előtörlesztés a folyósítás napját vagy szakaszos folyósítás esetén az utolsó részfolyósítás napját követő 5 naptári éven belül történik.
 • CIB 5,10 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel, CIB 5, illetve 10 éves kamatperiódusú Lakáscélú és Szabad felhasználású Ingatlanfedezetes Kölcsön esetén ügyfeleink – az igényelt hitel összegétől függően – 0,15% illetve 0,3% kamatkedvezményben részesülhetnek a teljes futamidőre egyedi elbírás alapján.
 • A CIB  kölcsönhöz kapcsolódó átutalás(ok) díjából (a kölcsönösszeg eladó részére történő átutalása, hitelkiváltáshoz kapcsolódóan a kiváltott kölcsönt nyújtó bankhoz történő átutalás) a Bank 100% kedvezményt biztosít. A Bank a kölcsönhöz kapcsolódó átutalás(ok) díjából biztosított kedvezményt a kedvezménnyel érintett kölcsön folyósítását követő 30 napon belül az ügyfél kölcsön folyósítására szolgáló lakossági bankszámláján írja jóvá.
 • Az Takarék Kereskedelmi Bank ügyfeleinknek biztosítja azt a kiemelt partneri kedvezményt, mely szerint az értékbecslést meg lehet rendelni a díj megfizetése nélkül is. Továbbá ügyfeleinknek Arany fokozatú kamatkedvezmény biztosított.
 • A K&H Bank által biztosított kedvezmény:  az előtörlesztési és végtörlesztési díj a Futamidőnek a Folyósítás Napját követő 5. (ötödik) naptári év letelte után fennálló teljes időtartama alatt a Bank által nem kerül felszámításra, amennyiben az elő -, vagy végtörlesztés részben vagy egészben nem más pénzügyi intézmény által folyósított kölcsönből történik.
 • Az Erste Banknál indított hitelek esetében az első ügyleti év kezdetétől számított 5 év utáni első részleges vagy teljes előtörlesztés (végtörlesztés) esetén nem kerül felszámításra elő- vagy végtörlesztési díj,
 • Az Unicredit Bank esetében a 4. év után bármely Lakástakarék-pénztári megtakarításból történő betörlesztés esetén nincs elő- vagy végtörlesztési díj.

Hogyan dolgozunk?

Tanácsadóink az előzetes telefonos megbeszélés során felmérik az Ön igényeit és céljait. Személyes találkozónk során összehasonító elemzéseinken megmutatunk mindent, amit a banki hitelekről tudni kell, kiszámoljuk minden részletre kiterjedően az egyes banki kondíciók közötti eltéréseket a teljes futamidőre vonatkozóan. Személyes tapasztalatainkra hagyatkozva javasolunk megoldásokat, de a végső döntést mindig az Ügyfél hozza. Ezt követően minden ügyintézés a mi dolgunk a hitelkérelem összeállításától kezdve.

Személyes tárgyalásaink során legalább 3 banki ajánlatot hasonlítunk össze mindenre kiterjedőn és természetesen az előminősítéseket is elvégezzük irodáinkban. Amikor a komplett hitelkérelem a bank felé benyújtásra kerül, akkor már közel 100 %-os elfogadási aránnyal dolgozunk, tehát kellemetlen meglepetések már nem érhetik ügyfeleinket.

Mennyibe kerül?

Szolgáltatásunk teljesen díjmentes, Önnek az összehasonlító elemzéseket is tartalmazó tanácsadásunk és a teljes körű ügyintézés egy fillérjébe sem kerül.

Hogyan igényelhet hitelt a Hitelnet.hu segítségével?

Oldalunkon található hitelkalkulátor segítségével könnyen és gyorsan meg tudja tekinteni, hogy jelenleg melyek az elérhető legkedvezőbb havi törlesztő részletek a hazai bankok kínálatában hitelcéltól függően.

 • Adja meg a felvenni kívánt hitel összegét
 • Válasszon hitelcélt
 • Válasszon futamidőt
 • A táblázatban kapott számok után kattintson az „Érdekel” gombra és adja meg elérhetőségét.
 • Ezt követően a választott térségben dolgozó hitelszakértőnk felveszi Önnel a kapcsolatot és ismertetni fogja a lehetőségeket.

Tanácsadóink, irodáink elérhetőségét a fenti menüben, vagy ide kattintva tekintheti meg.

Kérdését természetesen online is felteheti szakértőinknek!

Hitelközvetítéssel foglalkozol?

Kattints ide és tekintsd meg egyedi ajánlatunkat!

Utolsó módosítás: 2020. október 13. kedd

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Mónika szerint:

2019-09-06 - 20:55

7 éve lakok egy ingatlanban albérlőként és most árverésen el akarják adni. 11 millió forint a kikiáltási ár. Én tisztában vagyok az árverés menetével, meg is van a 10%-om, hogy meg tudjam venni a lakást, csak további tízmillió forintom nincsen.
Szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan bank, aki erre a lakásra adna nekem hitelt? Beteg gyerekem van, akire kapom az emelt összegű ápolási díjat, ami jelenleg nettó 90.000 Ft, de lenne adóstársam is!

Hitelnet.hu szerint:

2019-09-11 - 09:02

Kedves Mónika!
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink a további részletek ismeretében tájékoztatni fogják az esetlegesen elérhető lehetőségekről!

Zsuzsanna szerint:

2019-05-07 - 19:51

Szeretnék étdeklődni, Szegeden van-e munkatársuk?
Köszönöm a választ.
Zsuzsa

Hitelnet.hu szerint:

2019-05-08 - 13:06

Kedves Zsuzsanna!
Szegedi irodánk elérhetőségét ITT találja.

András szerint:

2019-02-08 - 11:35

Tisztelt Hitelnet!
Olyan kérdésem volna Önök felé, hogy az általam hitelügyitézéssel megbízott kollegájuknak milyen esetleges és valós költségei vannak, amelyek felmerülhetnek a teljes hitelügyintézés során és nekem kell megtérítenem azt.
Köszönettel:
András

Hitelnet.hu szerint:

2019-02-08 - 12:59

Kedves András!
Irodánk hitelügyintéző kollégája részére semmilyen fizetési kötelezttség nem merül fel! Irodáinkban díjmentes a teljes körű hitelügyintézés. Részletes tájékoztatást ezzel kapcsolatban fenti bejegyzésünkben olvashat.

Balázs szerint:

2018-10-12 - 13:34

Kedves Tanácsadó!
Tárnoki használt ház esetében elegendő lehet a vételár 20%-a önrészként banki hitelhez?

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-13 - 14:26

Kedves Balázs!
A 80%-os finanszírozás nemcsak a településtől, hanem az igénylők jövedelmi helyzetétől is függ. Megfelelő jövedelemfedezettség esetén elegendő lehet akár 20% önerő tárnoki ingatlan esetében is. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű hitel és CSOK ügyintézést díjmentesen vállaljuk!

Csaba szerint:

2018-04-10 - 15:34

Tisztelt Címzett!
Szabad felhasználású jelzáloghitelt szeretnék felvenni saját tulajdonú családi házra. A kérdésem az, hogy mennyire befolyásolja a hitelfelvételt, értékbecslést, ha az ingatlant már elkezdtük felújítani és az egyik házrész egy részét könnyűszerkezetből építettük újra. Lehet-e ez akadálya a hitelfelvételnek? A ház alapból vegyes építésű vályog és tégla.
Köszönettel.

Hitelnet.hu szerint:

2018-04-11 - 07:49

Kedves Csaba!
Szabad felhasználású jelzáloghitel igénylésénél fontos, hogy az értékbecslő helyszíni szemléjekor az ingatlan megfeleljen mindazon feltételeknek, amit a fedezetként való elfogadás feltételei értékét és állapotát egyaránt tekintve.

Mária szerint:

2018-01-28 - 07:16

Tisztelt Cím!
Olyan kérdésem van, hogy az iroda és az ügyfél között hogyan történik a kapcsolattartás. Miskolci ingatlanvásárlásról lenne szó, az iroda pedig Kazincbarcikán található. Van az irodának nyitvatartási ideje, esetleg szombaton is van ügyfélfogadás? Ki megy kihez?
Tisztelettel: Mária

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-28 - 07:46

Kedves Mária!
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot kazincbarcikai Kollégánkkal online adatlapunk kitöltésével. Kollégánk visszahívja Önt és megbeszélhetik a részleteket.

Emese szerint:

2016-09-30 - 10:25

Tisztelt Hitelnet!
A lányomék használt lakást szeretnének venni. Van 20% önerő. Két éve futó Fundamentás megtakarításunk van, amire szeretnénk az áthidaló kölcsönt felvenni, valamint a két gyermek után járó csokot. Így lenne a vételár teljesítve, de a bankok nem hajlandók önállóan saját hitelük nélkül csokot intézni.
Lehetséges ez, vagy csak le akarnak rázni? /OTP, FHB, K&H, sőt még a takarékszövetkezetnél is érdeklődtünk.
Tisztelettel: Emese

Hitelnet.hu szerint:

2016-09-30 - 11:25

Kedves Emese!
A vonatkozó kormányrendelet értelmében kivitelezhető, hogy Fundamenta hitel igénybevétele esetén a támogatott személy a CSOK-ot másik hitelintézetnél vegye fel.

Judit szerint:

2016-09-20 - 13:21

Üdvözlöm,
az lenne a kérdésem, hogy mennyibe kerül a hitelfelvevőnek az Önök közreműködése, vagy a bankok fizetik esetleg ezt a díjat?
Üdvözlettel:

Hitelnet.hu szerint:

2016-09-20 - 13:26

Kedves Judit!
Szolgáltatásunk teljesen díjmentes, Önnek az összehasonlító elemzéseket is tartalmazó tanácsadásunkért és a teljes körű ügyintézésért sem kell fizetnie.

Enikő szerint:

2016-04-28 - 14:47

Tisztelt tanácsadó!
Szeretném megtudni, hogy mennyibe kerül Önöknél a Tanácsadás?

Hitelnet.hu szerint:

2016-04-28 - 14:48

Kedves Enikő!
Mint ahogy fenti bejegyzésünkből tájékozódhat, irodáinkban mind a személyre szabott tájékoztatás, mind a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

György szerint:

2016-02-26 - 11:02

Helló!
Telefonszámot szeretnék lekérni, amin el tudom érni magukat!
Tisztelettel
György

Hitelnet.hu szerint:

2016-02-26 - 12:12

Kedves György!
IDE kattintva kiválaszthatja az Ön lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát, ahol telefonszámos elérhetőséget is talál.

Vadász szabina szerint:

2015-06-10 - 12:38

Jó napot kívánok!
Csak aszt szeretném megkérdezni, hogy a szocpoligénylést már most be lehetne-e nyújtani. A polgármesteri hivatal adna egy úgymond első lakáshoz jutó kölcsönt és ez nem lesz-e baj a csok igénylésnél?

Hitelnet.hu szerint:

2015-06-10 - 13:25

Kedves Szabina!
CSOK kérelem benyújtására július 1. után lesz lehetőség. Információink szerint az első lakáshoz jutók kölcsöne nem zárja ki a CSOK-ra való jogosultságot.

Ördögh Nikolett szerint:

2015-02-17 - 11:51

Érdeklődni szeretnék, hogy Pécsen van-e irodájuk?

Hitelnet.hu szerint:

2015-02-18 - 09:31

Kedves Nikolett!
Pécsett is van Hitelnet iroda, melynek elérhetőségét ITT találja.

Anita szerint:

2014-12-03 - 13:18

Igénylést adtam le. Mennyi idő múlva veszik fel a kapcsolatot? A személyes találkozó irodában vagy a házamban történik?

Hitelnet.hu szerint:

2014-12-04 - 13:50

Kedves Anita!
Szakértőink néhány munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot. A személyes találkozóra irodánkban kerül sor. Irodáink elérhetőségét ITT találja.

Gabriella szerint:

2014-10-09 - 13:56

Hitelközvetítőként próbálok folyamatosan előfizetni, de mindig foglalt. Kisvárdán irodával rendelkezem, esetleg VIP partner is érdekelne. Nagyon jónak tartom az oldalt, szeretném az ügyfeleket is látni.

Hitelnet.hu szerint:

2014-10-09 - 13:58

Kedves Gabriella!
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében már van kizárólagos partnerünk, így sajnos nincs lehetőség az együttműködésre.

Péter szerint:

2014-06-13 - 12:34

Szeretném kérdezni a székhelyük és kirendeltségük melyik városokban találhatók. Békés megye érdekel vagy környéke.
Köszönöm.
Péter

Hitelnet.hu szerint:

2014-06-13 - 12:41

Kedves Péter!
Békés megyében Békéscsabán jelenleg nem található irodánk.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA