fbpx

Hitelszakértő kereső

Hitelközvetítéssel vagy Ingatlanközvetítéssel foglalkozol?
Kattints ide és tekintsd meg egyedi ajánlatunkat!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

6 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt szakértők!
A mai napi KHR jelentésemben egy Erste Bankos hitelkártya tartozás a megszűnt szerződéseknél található azzal, hogy az ügyfél rendezte, azonban semmilyen információt nem találok a jelentésben, hogy ez egyezséggel szűnt meg. (A tartozás felét egyösszegben rendeztem, így a bank a másik részétől eltekintett.)
Így mennyi ideig maradok fent a passzív listán? 1 év, vagy 5? Ha a tárolhatósági nyilatkozatomat nem-re módosítom, az segítség-e egy jövőbeni hitelfelvételnél, vagy ugyanúgy látja a bank ezt a negatív adatot?
Válaszukat köszönöm, Lina

Tisztelt Szakértők!
Pest megyei, konkrétan Dunakeszin található kb. 35.000.000 HUF-os értékű panellakásra, amelyen az egyik hazai banknak van lakáshitel miatt jelzálogjoga bejegyezve, felvehető osztrák hitel, nagyjából az osztrák minimum, tehát 20.000 EURO-értékben? Kb. 5.000.000 HUF-ra lenne szükségünk.
Válaszukat előre is köszönöm.

Kedves Szakértő!
A CSOK-kal kapcsolatban lenne kérdésem. Özvegy vagyok 3 gyerekkel, van egy élettársam is. Házat szeretnénk építeni közösen, amihez fel szeretnénk venni a CSOK-ot. Fel tudjuk-e venni közösen az élettársammal úgy, hogy az ő telkére építkezünk? Valamint a gyerekeimnek tanulói jogviszonyban kell lenniük hozzá? Elegendő, ha csak az élettársamnak van meg a több mint 2 éves TB igazolása?
Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel,
Izabella

6
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x