Van-e adósságrendező hitel aktív Bar-osoknak?

Sajnos édesapámék hitelspirálba kerültek! Jövedelme azonban elég magas ahhoz, hogy egy újabb hitelt be tudjon vállalni, mellyel kifizethetnék a mostaniakat. Azonban aktív Bar listán van!

Sajnos ez lenne az egyetlen megoldás, egy olyan összegű hitel, melyből kifizethetnénk a meglévőket! Édesapám idén lesz 63 éves. Ha lenne lehetőség én vállalnám az adóstárs szerepét, én nem szerepelek Bar-listán!

kérem ha lehetséges válaszoljon, mert kétségbe vagyunk esve!
Tisztelettel: Mariann

Kedves Mariann!

Aktív BAR lista esetén sajnos nem tudunk Édesapjának megfelelő adósságrendező hitelajánlatot adni. A BAR lista – legyen szó akár aktív, akár passzív státuszról – jelenleg minden pénzintézetnél kizáró ok hiteligénylés során. Aktív báros adós abban az esetben sem igényelhet kölcsönt, ha mellé bevonható BAR listán nem szereplő adóstárs.

Ha Ön vállalná az adós szerepét, s szüleit kihagyva a hitelfelvételből igényelne esetleg – a felvenni kívánt hitel összegétől függően – személyi kölcsönt vagy ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású jelzáloghitelt, akkor abból visszafizethető lenne a jelenlegi tartozás.

Amennyiben erre van lehetőség, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hitelszakértőink ismertetni fogják az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő hitelkonstrukciókat.


Utolsó módosítás: 2012. február 22. szerda

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Béla szerint:

2019-03-28 - 13:32

Aktív bárosként sos hitelre lenne szükségem. Van nyugdíjam. Havonta tudnék törleszteni. Nem Provident. Minden megoldás érdekelne. Kb. 350-500 ezer Ft kellene.
Üdv.
Béla

Hitelnet.hu szerint:

2019-03-28 - 13:37

Kedves Béla!
A leírt esetben sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitellehetőséget ajánlani.

Éva szerint:

2012-04-03 - 20:40

Szeretném három deviza alapú hitelemet egy darab forint alapú hitelre kiváltani. Havi jövedelmem 158.000.- Ft. Egyedülálló vagyok és aktív bar listás.

Hitelnet szerint:

2012-04-03 - 21:02

Kedves Éva!
Aktív BAR listásként egyik pénzintézetnél sem minősül jelenleg hitelképesnek. Az aktív BAR lista ugyanis minden banknál kizáró ok hiteligénylés esetén. Így sajnos nem tudunk az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő hitelajánlatot adni.

Zoltán szerint:

2012-03-29 - 16:32

Aktív báros lettem, az ingatlanokat tulajdonosnak fizetem bankszámlára, még 530.000 Ft-tal tartozom, de szükségem lenne 3.000.000 Ft-ra, hogy kifizessem tartozásaimat. Ebben kérem a segítségüket.
Előre is köszönöm.
Tisztelettel: Zoltán.

Hitelnet szerint:

2012-03-29 - 16:41

Kedves Zoltán!
Aktív BAR lista esetén sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelajánlatot adni, mert pénzügyi Partnereinknél történő hiteligénylés esetén kizáró okot jelent mind az aktív mind a passzív BAR státusz.

Orsolya szerint:

2012-02-26 - 20:30

Üdvözlöm!
Olyan kérdéssel fordulnék Önhöz/Önökhöz, hogy én jelenleg aktív bar listás vagyok, részletekben is nehezen tudom fizetni a meglévő hiteleimet sajnos. Szeretnék minél előbb felvenni hitelt, hogy ezeket rendezni tudjam, viszont bankok nem adnak mivel aktív baros vagyok. Szeretném kérni segítségüket, hogy hol és miként tudnék felvenni ennek megfelelő összeget, hogy tudjam rendezni! Eddig még nem találtam olyat, ahol ez sikerült volna?! Remélem tudnak segíteni! Nagyon szépen köszönöm előre is válaszukat.

Hitelnet szerint:

2012-02-26 - 21:59

Kedves Orsolya!
Sajnos aktív BAR lista esetén hitelirodánk sem tud Önnek megfelelő adósságrendező hitelajánlatot adni, mert pénzügyi Partnereink egyike sem nyújt hitelt BAR lista esetén. Mind az aktív, mind a passzív BAR lista kizárja a hitelfelvételt.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések