Nem tudom fizetni a hitelem - Hitelnet.hu

Nem tudom fizetni a hitelem

Utolsó módosítás: 2013. június 24. hétfő

Jó napot!Az lenne a kérdésem hogy 2008-ban felvett jelzálogomat nem tudom fizetni,nem vagyok elmaradva a fizetségemmel de már nem bírom fizetni a rezsimet nem tudom már fizetni 3-rom gyermekem van és kezdődik az iskoláztatás.Férjem munka nélkül van.Szeretném ha megmondanák hogy hova tudok fordulni az eszközkezelőséghez ami egy jó ajánlat lenne számomra.Megértésüket előre is köszönöm!!Oláhné
Kérdést feltette: Oláh Pálné

Kedves Asszonyom!

Lakástakarék akció és kalkulátor

30 % állami támogatás, akár díjmentes számlanyitás és most Erzsébet utalványt adunk ajándékba

Részletek

Először a hitelfolyósító bankhoz kellene fordulnia és a fizetéskönnyítési lehetőségek után érdeklődni. A pénzintézet ismertetni fogja Önnel a lehetőségeket, például: futamidő hosszabbítás, a részletfizetés szüneteltetése, stb.Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket

Hozzászólások
 • Földi Mónika szerint:

  Tisztelt Szakértő!
  Jó tanácsra lenne szükségem. Lakásvásárlásra és lakásfelújításra nagyon sok hitelt felvettem az elmúlt években. Most eljutottam odáig, hogy nem tudom tovább fizetni, sajnos munkanélküli lettem decemberben. Nem vagyok elmaradva még egy részlettel sem, de jövő hónaptól nem bírom már fizetni. Mit tehetnék? Olyan megoldás is érdekelne, ha egy hitellel kitudnám váltani az összeset.

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Mónika!
   Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és a részletek ismeretében Szakértőink ismertetni fogják Önnel az elérhető legkedvezőbb hitelkiváltó konstrukciókat!

 • Mária szerint:

  1 havi törlesztő részletem maradt el az Erste Bank felé, ami 32.000.-Ft volt. 2013 májusában kaptam egy levelet március 16.-i dátummal, amiben tájékoztattak, hogy amennyiben nem fizetem meg a fennálló 516.000 Ft-os tartozásomat, úgy a hitelemet felmondják. Ugyanezen a napon kaptam meg a hitel felmondást, és hogy átadják egy behajtó cégnek. Azóta minden hónapban megkeresnek, és már annyit fizettem, volt olyan hónap, hogy 140.000.-Ft-ot. És közölték, hogy KHR listára kerültem ezzel. Hogyan lépjek tovább?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Mária!
   32.000 Ft-os tartozás miatt még nem mondják fel a pénzintézetek a hitelszerződést. Ha az adós elmarad a törlesztő részlettel, akkor először levélben szólítják fel a tartozás rendezésére. Amennyiben többszöri felszólítás ellenére sem történik meg a hátralék rendezése, akkor kerül sor a hitelszerződés felmondására.
   KHR listára a mindenkori minimálbér összegét elérő tartozás esetén kerül az ügyfél akkor, ha ez a tartozás 90 napon túl, folyamatosan fennáll.
   Ha már behajtó céghez került a hitel, akkor a továbbiakat illetően a behajtóval tud egyeztetni.
   Hitelkiváltó kölcsön felvételére felmondott hitel és negatív tartalmú KHR esetén már sajnos nincs lehetőség.
   Amennyiben valóban csak 1 havi törlesztő részlet elmaradása van, akkor az ügy tisztázásához jogi szakértői segítségét kérheti.

 • Norbert szerint:

  Tisztelt Szakértő!
  Sajnos eljutottam arra a szintre, hogy nem tudtom fizetni személyi kölcsönöm és hitelkártyám részleteit. Ingatlanom és komolyabb vagyontárgyam nincs. Munkahelyem van, ahol kb. 130 ezer az átlagkeresetem. Mit tudok tenni, hogy a lehető legjobban jöjjek ki ebből a helyzetből?

  • Hitelnet.hu szerint:

   Kedves Norbert!
   Hátralékos hitel esetén adósságrendező kölcsön felvételére már sajnos nincs lehetőség. Fizetéskönnyítési lehetőséget is általában problémamentesen törlesztett kölcsönök esetében szoktak adni a pénzintézetek. Amit tehet, hogy első körben a fizetéskönnyítéssel kapcsolatban megkeresi a hitelnyújtó bankot.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA

A hozzászólás elküldésével Ön elfogadja felhasználási feltételeinket