Milyen módon szabadulhatok CHF autólízingemtől?

2009. decemberben vettem fel 1.400 000., Ft-ot autómra. 2 év alatt – a törlesztő részletek, valamint kamatok és árfolyam különbözetek dzsungelében vergődve – közel 800.000,- Ft-ot fizettem vissza. A Merkantil Bank kelletlen közlése alapján tartozásom: 1.860.000,- Ft. Egyedül nevelem 8 éves kisfiamat, havi jövedelmem 110.000.,- Ft. Úgy érzem, kormányunk segítőkészsége a lakáshitelesekig terjed. Pedig ha nem tudom fizetni az autóhitelemet, a bank jelzálogot rak a lakásomra, ugyanott vagyok, mint a lakáshitelesek. Mi ebből a kiút?
Kérem Önöket, segítsenek!
Judit

Kedves Judit!

Megoldást esetlegesen a lakásásra felvett adósságrendező hitel jelenthet. Kedvező kamatszint ugyanis ingatlanfedezet bevonásával érhető el. A jelzálog alapú kölcsönök hosszú futamidejének köszönhetően ily módon lényegesen csökkenthető a havi törlesztési kötelezettség is.
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat! Hitelszakértőink megkeresik Önnek az igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő hitelkiváltó konstrukciót. Ezt összevetve jelenlegi hiteltörlesztésével dönthet az esetleges hitelkiváltás mellett.


Utolsó módosítás: 2013. június 23. vasárnap

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Éva szerint:

2011-12-02 - 18:15

2007 augusztusában vettem fel a CIB Lízing Zrt-től svájci frankos autólízing hitelt. Engem ugyanúgy érint az árfolyamkockázat. Hogyan igényelhetek adómentes munkáltatói támogatást? A végtörlesztés lehetőségével 180,-Ft-os fix árfolyamon nem élhetek. A lízing hitel lejárata 2017. Van ebből kiút?

Hitelnet szerint:

2011-12-03 - 01:46

Kedves Éva!
Az adómentes munkáltatói támogatás csak kedvezményes végtörlesztéshez kérhető. Az autóhitelek esetében azonban nincs lehetőség a kedvezményes, rögzített árfolyamon történő végtörlesztésre, így sajnos a támogatás sem vehető igénybe.
Meglévő autóhitelét esetleg ingatlanfedezet bevonásával igényelt adósságrendező hitel keretében válthatja ki. A lehetőségek megismeréséhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések