Ki tudnám-e váltani a felmondott hitelemet?

Felmondták a hitelemet az Otp-nél, és sajnos átkerült a faktoringhoz az ügyem. Az lenne a kérdésem, hogy ki tudnám-e váltani 180 Ft-os áron a lakáshitelemet, mert amit a faktoring kínált azt lehetetlen teljesíteni.
Sándor

Kedves Sándor!

Rögzített árfolyamon a 2011. június 30. után felmondott hitelek is visszafizethetők, azonban csak saját erőből. Hitelkiváltásra ugyanis felmondott hitel esetén egyik pénzintézetnél sincs lehetőség.


Utolsó módosítás: 2013. június 27. csütörtök

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Mónika szerint:

2014-05-27 - 23:00

Három felmondott hitellel Bar listás vagyok. Mivel nem tudtam külön-külön fizetni, így végrehajtóhoz kerültek. Nem tudom, hogy lehetséges lenne-e őket egybe vonva fizetni és ha lehet, hova fordulhatok segítségért?

Hitelnet.hu szerint:

2014-05-28 - 22:53

Kedves Mónika!
Felmondott hitelt egyik pénzügyi partnerünk sem vált ki, így sajnos nincs lehetőség a 3 kölcsön banki úton történő egybevonására.

Zsuzsanna szerint:

2014-04-28 - 21:48

Több bedőlt jelzáloggal terhelt hitelem van, melyet szeretnék kifizetni. Január óta van bejelentett munkám, nettó 66 ezer forint a fizetésem. A fiam jól keres, de mindketten aktív baron szerepelünk. Házunk forgalmi értéke kb. 5-6 millió forint. Van esélyünk hitelfelvételre? Ha igen, kb. mennyi hitelt kaphatunk?

Hitelnet.hu szerint:

2014-04-29 - 11:38

Kedves Zsuzsanna!
Az aktív BAR státusz miatt bankpartnereinknél nem lehetséges az adósságrendezés, ezért sajnos nem tudunk Önöknek segíteni a hitelfelvételben.

Katalin szerint:

2012-06-26 - 14:29

T. Cím!
A bank felmondta a jen alapú szabad felhasználású jelzáloghitelünket, ami sajnos hátralékos. Van még ennél a banknál másik hitelünk is ami szintén hátralékos. Szeretnénk megmenteni a lakásunkat, ha vissza lehetne állítani a hitelt. Ön szerint van-e erre valami esély, megoldás, vagy valamilyen segítség. A hitelt mi vettük fel és vissza is szeretnénk fizetni.
Köszönettel! Katalin

Hitelnet szerint:

2012-06-26 - 14:35

Kedves Katalin!
Felmondott hitel visszaállítására véleményünk szerint nincs lehetőség. A végrehajtás elkerülése érdekében azonban biztosan meg tudnak állapodni mind a bank, mind az Önök számára megfelelő részletfizetésben. Ez ügyben a hitelnyújtó pénzintézettel kellene felvenni a kapcsolatot!

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések