Hitel adóságrendezésre és autóvásárlásra BAR lista esetén

Sajnos régebben én is felvettem a Provident bank kölcsöneit többször is, mindenféle munkahely nélkül és a végén annyira eladósodtam, hogy nem tudtam visszafizetni az összeget. Így BAR listára raktak. Most ezt az adósságot szeretném rendezni úgy, hogy nekem is maradjon némi összeg egy autó vásárlására. Jelenleg dolgozom 3 hónapja határozatlan idejű munkaszerződéssel, havi nettó jövedelmem 120.000.- forint. Ha van rá lehetőség, akkor szeretnék némi hitelt az adósságom rendezésére és egy autó vásárlására.
Válaszukat előre is köszönöm.
Tisztelettel: Tamás

Kedves Tamás!

BAR lista esetén jelenleg egyik pénzintézetnél sincs lehetőség hitelfelvételre. Bárlistás személy kölcsönigénylését a bankok akkor is elutasítják, ha a cél a meglévő adósságok visszafizetése. Emiatt sajnos nem tudunk az igényeinek megfelelő hitelajánlatot adni. A hitelfelvételre akkor lenne lehetőség, ha olyan személy igényelné a kölcsönt, akinek adatai nem szerepelnek a BAR listán. Ha ez megoldható, akkor kérjük, számoljon kalkulátorunkkal, töltse ki adatlapunkat, Hiteltanácsadóink ismertetni fogják a szabad felhasználású hitellehetőségeket.


Utolsó módosítás: 2014. május 03. szombat

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Tibor szerint:

2014-11-10 - 12:57

Passzív bárlistás vagyok, nem saját hibámból estem bele. Szeretnék személyi hitelt igényelni. A lényeg az, hogy melyik banknál tudok így hitelt igényelni? Vagy esetleg autóhitelt felvenni?

Hitelnet.hu szerint:

2014-11-10 - 13:09

Kedves Tibor!
Irodánk autóhitelek közvetítésével nem foglalkozik. Személyi kölcsön és jelzáloghitel igénylésének azonban minden banknál feltétele, hogy az adós nem szerepelhet a negatív adóslistán, így passzív BAR státusszal sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkonstrukciót ajánlani.

Sándor szerint:

2012-02-03 - 13:07

Tisztelt Ügyintéző!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy rendelkezek egy ingatlannal, mely becsértéke 22 millió forint. Ezen ingatlanon jelenleg 11 millió hitel van és van további 1,5 millió egyéb hitelem, melyet szeretnék rendezni és ehhez lenne szükségem hitelre. Sajnos ezen hitelek törlesztésének elmaradása miatt BAR listára kerültem.
A hitelhez az én fizetésem, mely 86 e Ft igazolt és kb. 40e Ft igazolás nélküli és szintén BAR listás édesanyám nyugdíja, mely szintén 86 e Ft.
Kérem szíves tájékoztatásukat, hogy milyen megoldás lenne lehetséges ebben a helyzetben.
Tisztelettel,
Sándor

Hitelnet szerint:

2012-02-03 - 13:14

Kedves Sándor!
A BAR lista miatt jelenleg nem tudunk Önnek megfelelő adósságrendező hitelajánlatot készíteni.
Az Európai Bizottság jóváhagyása után induló otthonteremtési kamattámogatás keretében lesz ugyan lehetőség a hátralékos devizahitelek kiváltására, azonban kikötés, hogy a késedelmes jelzálog alapú devizahitellel terhelt lakóingatlan hitelnyújtó által megállapított forgalmi értéke a kölcsönfelvétel időpontjában nem haladta meg a fővárosban a 20 millió Ft-ot, egyéb településeken a 15 millió forintot. Mivel az Ön ingatlanának becsült értéke 22 millió forint, ezért sajnos ez sem jelenthet megoldást.

Dániel szerint:

2012-01-23 - 11:51

Üdv.
Azt szeretném megtudni, hogy van-e valamilyen hitelre lehetőségem. Adósságomat szeretném rendezni. 600.000.- Ft-os tartozásom van, de fizetem havi 30.000 Ft-tal. Úgy veszem észre nem akar csökkenni 🙂
Állítólag passzív bárlistán vagyok. Ezt se értem hogy lehet, mikor törlesztem. Nekem 1.000.000.- Ft-ra lenne szükségem. Minden megoldás érdekel.
Előre is köszönöm.

Hitelnet szerint:

2012-01-23 - 15:22

Kedves Dániel!
Ha passzív bárlistás, akkor egyelőre nincs lehetősége hitelfelvételre. BAR státuszának a hitelfolyósító pénzintézetnél tud utánanézni. Évente egy alkalommal díjmentesen lekérdezhető a BAR lista. A passzív BAR státusz egy év után törlésre kerül. Ha lejár az egy esztendő, akkor lesz újra hitelképes.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések