A passzív KHR törlése előtt is van lehetőségünk hitelkiváltásra? - Hitelnet.hu

A passzív KHR törlése előtt is van lehetőségünk hitelkiváltásra?

Üdvözlöm!

Már írtam önöknek mi lenne a szándékunk a férjemmel. Van sok hitelünk, szeretnénk kiváltani. Provident, személyi kölcsön, hitelkártya, folyószámlahitel. Összesen 4.000.000 Ft. DE van a családban egy lakás, amire hitelt szeretnénk felvenni, amivel ezeket ki tudjuk váltani.

kalkulátor

Hitelkalkulátor

Számoljon hitelkalkulátorunkkal, tekintse meg egyedi kedvezményeinket

Tovább a Hitelkalkulátorhoz

Kérem vegyék fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy bárhogy. A férjem novemberben lesz hitelképes, akkor jár le a passzív státusza. De addig is tudunk-e valamit csinálni? Milyen hitelt kell felvenni most jelzáloghitelt vagy hitelkiváltást? Az ingatlan hány%-a terhelhető? Mert ha 4 millión felül kapnánk, autót szeretnénk venni. A bank a maradékot kiadja szabad felhasználásra vagy nem?

Tájékoztatásukat előre is köszönöm.
Tisztelettel.
Andi

Kedves Andi!

státusz fennállása esetén bankpartnereink egyikénél sincs lehetőség nem lakáscélú hitelkiváltó kölcsön felvételére. Legalább 6 hónapja fennálló esetén egyik bankpartnerünknél elérhető hitelkiváltó jelzáloghitel, de ez a konstrukció kizárólag közvetlenül lakáscélra nyújtott kiváltására használható. Személyi kölcsön, hitelkártya, folyószámla hitel kiváltása -rel sajnos nem lehetséges.

Fenti hiteleik kiváltására akkor nyílhat lehetőség, ha megszűnik férje passzív státusza, ami novemberben várható. Addig sajnos nem tudunk a hitelkiváltás ügyében semmit tenni.

Létezik olyan jelzálog alapú hitelkiváltó kölcsön, mellyel a fennálló tartozáson felül további szabad felhasználású összeghez is hozzá lehet jutni. Több tényezőtől is függ, hogy egy ingatlan értékének hány százalékáig terhelhető. Ebből a szempontból meghatározó, hogy hol található helyileg a fedezetül felajánlott ingatlan, valamint milyen az igénylők jövedelmi helyzete (igazolt nettó jövedelmek, valamint meglévő és fennmaradó hitelek, kiadások összege). Arról tehát, hogy mekkora összegű hitel felvételére lesz lehetőség miután férje ismét hitelképessé válik, a további részletek ismeretében, az elvégzése után tudnak Szakértőink pontos tájékoztatást adni.

Javasoljuk, hogy a passzív KHR törlése után vegyék fel a kapcsolatot a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodával, ahol Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudnak majd adni az akkor elérhető adósságrendező hitelekről.

Utolsó módosítás: 2016. augusztus 30. kedd

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Edit szerint:

2017-03-10 - 15:49

KHR listán szereplünk, jelenleg hiteltartozásunk van a bank felé. Megállapodás alapján részletekben fizetjük. Amennyiben egyösszegben kifizetjük fennálló tartozásunkat, hitelképesekké válhatunk vagy csak a tartozás rendezését követő egy év után?

Hitelnet.hu szerint:

2017-03-10 - 16:02

Kedves Edit!
Attól függ, milyen típusú hitelt szeretnének felvenni. Van olyan bankpartnerünk, ahol a tartozás rendezését követő 6 hónap után már van lehetőség lakáscélú jelzáloghitel felvételére. A hitelképességet azonban az is befolyásolja, hogy mekkora összegű és milyen típusú hitel miatt kerültek KHR listára. Személyre szabott tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keresse a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodát!

Andi szerint:

2016-09-02 - 08:13

Üdvözlöm.
Szeretnék választ kapni a kérdésemre, mert még mindig nem kaptam. A héten írtam.

Hitelnet.hu szerint:

2016-09-02 - 08:15

Kedves Andi!
Kérdését augusztus 30-án, kedden fenti bejegyzésünkben már megválaszoltuk.

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hasonló bejegyzések