Lakáscélú hitel tulajdonrész kivásárlásra

A legkedvezőbb lakáscélú hitelek tulajdoni hányad vásárlásra

Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
év
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hó
Kérjük válasszon kamatperiódust!

Miért a Hitelnet?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes banki ajánlatot.

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

17 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer lakáshitel igénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz tulajdonrész kivásárlási lakáshitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Hitelszakértőnk a megadott elérhetőségeken visszahív telefonon, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja elkészíteni a számodra. A teljes körű ügyintézés a mi dolgunk!

Valóban díjmentesek vagyunk

Valóban díjmentesek vagyunk

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Biztonságos, kiszámítható lakáshitelek

Kiemeljük az apró betűs részeket, elemezzük a várható hatásokat, segítségünkkel nem érhetnek kellemetlen meglepetések.

Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

  • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
  • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
  • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
  • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Tulajdonrész kivásárlására például házastársi vagyonközösség megszüntetése vagy akár egy örökölt ingatlan esetén a tulajdonostárs kifizetése esetén kerülhet sor. Tulajdonrész kivásárlására lakáscélú jelzáloghitel vehető igénybe, ezen belül is a piaci kamatozású lakásvásárlási hitelek állnak rendelkezésre. Erre a célra államilag támogatott lakáshitel nem igényelhető.

Piaci kamatozású lakáshitelnél az adós által fizetendő törlesztő részletet az úgynevezett referenciakamat és kamatfelár együttese adja. A referenciakamat általában a 3, 6 vagy 12 havi BUBOR, ami a Budapesti Bankközi Forint Hitelkamatlábat jelenti. Ennek mértéke függ a jegybanki alakkamat mértékétől. Mivel ez az elmúlt időszakban folyamatosan csökkent, ezért a BUBOR alapú piaci lakáshitelek is egyre kedvezőbb törlesztő részlet mellett érhetők el. Az egyes bankok által meghatározott kamatfelár mértékét befolyásolja az ügyfélminősítés eredménye.

A piaci kamatozású lakáshitelt forint alapon nyújtják a pénzintézetek maximum 30 éves futamidőre. A hitel 18 éves kor felett már igényelhető. A kölcsön lejáratakor azonban az igénylő életkora nem haladhatja meg a legtöbb banknál a 70. életévet. Erre a kalkuláció során feltétlenül ügyeljen!
A hitel összege minimum 1 millió forint. A maximum összeg az ingatlan értéke és az igénylő jövedelmi helyzete alapján végzett hitelbírálat során kerül meghatározásra. A jelzáloghitelek finanszírozási arányára vonatkozó kormányrendelet értelmében a kölcsön összege a fedezetül felajánlott ingatlan forgalmi értékének legfeljebb 80%-áig terjedhet. Így a tulajdoni hányad kifizetése akár önerő nélkül, a teljes tulajdoni hányad vételárának meghitelezésével is történhet.

A tulajdonrész kivásárlására igényelhet hitelhez vagyonközösséget megszüntető szerződés vagy adásvételi szerződés szükséges. A vételárat a hitelintézetek az eladónak utalják, tehát nem a vevő kapja kézhez.

Ha szeretné megismerni a tulajdonrész kivásárlásához igényelhető hitelek aktuális törlesztő részletét, akkor segítségére lehet online lakáshitel kalkulátorunk. Válassza ki a hitelcélt, adja meg a hitelösszeget és a futamidőt, majd kattintson a Számolás gombra! A kalkulátor megjeleníti a bankpiacon erre a célra kínált legkedvezőbb hitelkonstrukciókat! Arról a konstrukcióról, amelyik elnyeri tetszését, további részleteket is megtudhat, az Ajánlatot kérek gombra kattintva. Nemcsak a személyre szabott hitelajánlatot készítjük el díjmentesen, hanem díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA


Hozzászólások

Éva szerint:

2019-03-14 - 17:06

Üdvözlöm!
A következőben kérem a segítséget. A háznak amiben jelenleg élünk a fele az édesanyámé, akivel mi is együtt élünk, a másik fele az enyém és az öcsémé (apai rész). Meg szeretném vásárolni a lakást, kifizetni az öcsémet. Annyit már tudunk, hogy az édesanyámnak el kell ajándékozni a részét az én részemre, így már csak 25%-ot kell kifizetnem, ami azt jelentené, hogyha 6M ér a lakás, akkor 1,5M Ft-ot adna a bank. Csakhogy nekem 3M Ft-ra lenne szükségem, mert fele-fele arányban egyezznénk meg az öcsémel.
Hogyan lehet ezt megoldani?

Hitelnet.hu szerint:

2019-03-18 - 09:38

Kedves Éva!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni az elérhető hitelkonstrukciókról! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Ágnes szerint:

2018-11-25 - 22:35

Jó napot!
Érdeklődni szeretnék. Ha a ház tulajdonosa családtag és meg szeretnénk venni a házat Csokkal lehetséges? Van hitelünk, de lejár 6 hónap múlva. Önerönk nincs. Így is jogosultak lennénk a csokra? 2 meglévő gyerek + 1 bevállalt..
Köszönöm a választ.

Hitelnet.hu szerint:

2018-11-26 - 09:22

Kedves Ágnes!
Az a kérdés, hogy az illető családtag közeli hozzátartozó vagy sem. Közeli hozzátartozótól történő vásárláshoz a CSOK nem vehető igénybe.
A meglévő hiteltartozás nem befolyásolja a CSOK jogosultságot. Önerő nélkül is működhet a finanszírozás. Ez attól függ, hogy a teljes vételárat fedezi-e a CSOK vagy sem.

Anna szerint:

2018-10-01 - 09:57

Válás utáni, tulajdonrész kivásárláshoz van szükségem 12 millió Ft hitelre. Az ingatlan teljes értéke kb. 40 millió Ft /Pest megyében van/. 3 gyermekes egyedülálló vagyok, jelenleg nincs semmilyen hitelem. Havi jövedelmem nettó 250 ezer Ft + gyerektartás és családi pótlék. OTP-nél van folyószámlám. Adóstársat be tudok vonni.
Mi lenne a legkedvezőbb hitel fajta – lehetőleg OTP-s? Vállalom a változó kamatozást is, mert rövid távon tervezem az ingatlan eladását.
Előre is köszönöm a segítséget.
Anna

Hitelnet.hu szerint:

2018-10-03 - 13:13

Kedves Anna!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni az elérhető legkedvezőbb tulajdonrész kivásárlási hitelekről! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézést díjmentesen vállaljuk!

Szilvia szerint:

2018-07-26 - 07:37

Érdeklődnék, hogy én és testvéremmel fél-fél ház tulajdonosai vagyunk, vehetek-e fel jelzálogot a házra az ö beleegyezésével, hogy kifizethessem a ö részét és enyém legyen az ingatlan? És jelzálogfelvétel után unokáimra írathatom-e a ház tulajdonjogát?
Köszönöm válaszát.

Hitelnet.hu szerint:

2018-07-26 - 07:49

Kedves Szilvia!
Adásvételi szerződés benyújtásával lakáscélú hitel igénybevételével vásárolhatja meg testvérétől a ház felét. Az elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókról fenti hitelkalkulátorunk segítségével tájékozódhat és Szakértőink is készséggel tájékoztatják, ha kitölti online adatlapunkat!
Jelzáloggal terhelt lakóingatlan is elajándékozható, ezzel kapcsolatban azonban előzetesen célszerű a hitelintézettel egyeztetni.

Erika szerint:

2018-06-04 - 04:30

Tisztelt Cím!
Párommal az ő tulajdonában lévő lakásban élünk kiskorú gyermekünkkel, valamint az édesanyjával aki a haszonélvező. Szeretnénk tőle (édesanyjától), valamint féltestvérétől megvásárolni a részüket a lakásból, hogy a sajátunk legyen.
A kérdésem az lenne, hogy a párom ezt megteheti-e lakásvásárlási hitellel (hiába ő a tulajdonos), vagy valami más megoldás javasolt.
Köszönöm válaszát!

Hitelnet.hu szerint:

2018-06-04 - 04:39

Kedves Erika!
Tulajdonrész és haszonélvezeti jog megvásárlására igényelhető lakásvásárlási hitel. Kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni az elérhető hitelkonstrukciókról! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Balázs szerint:

2018-05-26 - 06:20

Tisztelt Hitelnet!
Adott egy lakás aminek 50%-a apósom tulajdonában van 25-25% pedig feleségem unokatestvérei tulajdonában. Az apósom a feleségemnek ajándékozza az ő tulajdonrészét, a maradékot pedig szeretnénk megvásárolni az unokatestvérektől. A lakás értéke az értékbecslés alapján 49 mFt, mi egy 45 mFt-os ajánlatot szeretnénk tenni a kivásárláshoz. Azaz 22,5 mFt-ot kellene kifizetni az unokatestvéreknek. Erre az összegre szeretnénk hitelt igényelni, azonban nem tudjuk, ilyen esetben ez hogyan zajlik.
Milyen lehetőségeink vannak a hitelfelvételre?
Köszönöm előre is a válaszukat!

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-26 - 06:26

Kedves Balázs!
Szakértőink készséggel tájékoztatják Önöket a tulajdonrész kivásárlásához igényelhető hitelek menetéről és a legkedvezőbb hitelkonstrukciókról! Ehhez azonban bővebb információkra lenne szükség, ezért kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézést díjmentesen vállaljuk!

Róbert szerint:

2018-05-05 - 13:17

A szüleim háza már egy factoring céghez került. A ház értéke kb. 50.000.000,- forint. A cég követelése 15.000.000 forint. Hajlandóak ennyiért átadni nekem a ház tulajdonjogát. Tekintettel arra, hogy megtakarításom nincs, hitelből szeretném megvásárolni tőlük a követelésüket. Kezes lenne. A fizetésem nettó 270.000. 56 éves vagyok és már 16 éve dolgozom köztisztviselőként.
A segítségüket kérem!

Hitelnet.hu szerint:

2018-05-05 - 15:49

Kedves Róbert!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a hitellehetőségeket!

Niki szerint:

2018-03-16 - 15:38

Létezik-e még a fészekrakó hitel? Meg van-e szabva, hogy mennyi idős házasnak kell lenni? Meglévő ingatlanrésszel rendelkező személynek tudnak-e olyan hitelt ajánlani, amit kifizetés szempontjából fel tudni venni, hogy a lakás többi részétől tudja vásárolni (osztatlan közös ingatlanról lenne szó)? Milyen magasak a törlesztő részletek, illetve mennyi a legkisebb és legmagasabb futamidő?
Egy gyermek esetén, valamint friss házasság esetén van-e valami kedvezményes hitellehetőség?

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-17 - 13:19

Kedves Niki!
Tulajdonrész kivásárláshoz gyermek utáni támogatás sajnos nem vehető igénybe. A legkedvezőbb hitelkonstrukciókról Szakértőink készséggel tájékoztatják, ha kitölti online adatlapunkat! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Andi szerint:

2018-02-28 - 15:01

Üdv!
Van egy házam, amin jelzálog van és még 6 évig fizetem a lakáshitelt, amit felvettem rá. Közben férjhez mentem és azt szeretném, ha a ház nem csak az én nevemen lenne, hanem 50-50%-ban mindkettőnkén. A ház vásárlása óta felújításra került, forgalmi értéke kb. a kétszerese lett.
A férjem megveheti tőlem a ház 50%-át kivásárlási hitelből?
Köszönöm.
Andi

Hitelnet.hu szerint:

2018-03-05 - 12:11

Kedves Andi!
Sajnos nem tudunk olyan hitelkonstrukciót, mely ebben a formában finanszírozná a tulajdonrész kivásárlást.

Viktória szerint:

2018-01-06 - 06:44

Tisztelt Hitelszakértő!
71 m2-es lakásban van 1/25 rész tulajdonom. További 1/75 részt megvásárolnám bátyámtól és édesanyámtól. Ehhez 12m Ft-ra lenne szükségem. Kaphatok-e ennyi hitelt 20 évre? (Ennek a lakásnak a piaci értéke jelenleg 20-21m Ft) Jelzálogra felajánlok Budapest, XIV. ker. Ond vezér úti 46 m2 lakást (piaci érték kb. 17m Ft)
Jövedelmem: nettó 260.000.- Ft/hó, gyermekemet (1 fő 15 éves) egyedül nevelem, 280.000.- Ft folyószámla hitelkeretem van. Adóstársat nem tudok bevonni.
Válaszát köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2018-01-06 - 06:49

Kedves Viktória!
A leírtak alapján működhet a hitelfelvétel, pontos tájékoztatáshoz azonban bővebb információk szükségesek. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást fognak készíteni Önnek az elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókról! Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Márk szerint:

2017-10-07 - 06:00

Tisztelt ügyintéző,
Jelzálog alapú lakáshitelt szeretnék felvenni családon belüli tulajdonjog vásárlására. Édesapám házának egy részét szeretném megvásárolni.
Úgy tudom, hogy a Fundamentán kívül néhány banknál szintén lehetőség van erre.
Kérdésem, hogy melyek azok a bankok?
Köszönöm.
M.

Hitelnet.hu szerint:

2017-10-07 - 06:02

Kedves Márk!
Tulajdonrész kivásárlására több bank is kínál kedvező piaci kamatozású lakáshitelt. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Ferenc szerint:

2017-08-01 - 20:22

Van egy ingatlanunk a párommal. Szeretném kivásárolni a részét kb. 11.500.000 Ft az ingatlan. 3.000.000 hitel van még rajta. 4.000.000 Ft lenne a része. Kb.33.800 Ft törlesztőt fizetek.
Tudnék felvenni hitelt erre a célraM
Kb. mennyi lenne a két hitel törlesztése?

Hitelnet.hu szerint:

2017-08-02 - 05:09

Kedves Ferenc!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készítenek Önnek!

Tünde szerint:

2017-06-06 - 18:26

Tisztelt Cím!
Jövedelmem nettó 250 ezer felett van, a ház 2016. januárban a 3 gyermekre felvett 1.750.000 Ft CSOK végett jelzáloggal lett megterhelve. Ki szeretném fizetni a férjemet, megvásárolni a részét az ingatlanból. Az ingatlan kb. 28-30 millió Ft-ot ér, számomra szükséges 15-16 millió Ft a tulajdonrész vásárlása végett. Megkapom-e ezt az összeget, ha az ingatlan csak ennyit ér, vagy elég a jövedelemigazolásom? Illetve, hogy a CSOK jelzálog terhelése akadályozza-e a felvételt?
Válaszukat megköszönve:
Tünde

Hitelnet.hu szerint:

2017-06-07 - 05:21

Kedves Tünde!
Pontos tájékoztatást az előzetes hitelbírálat elvégzése után tudnak adni Szakértőink az adott kérdésben. Ehhez további információkra lenne még szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat a személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz!

Mária szerint:

2017-02-21 - 14:27

Kérdésem, hogy milyen lehetőség van 69 évesen 5 000 000 Ft hitel felvételére lakás tulajdonrész kivásárlására.
Válaszukat előre is köszönöm!

Hitelnet.hu szerint:

2017-02-21 - 15:58

Kedves Mária!
Mivel a hitel futamideje alatt Ön várhatóan betölti a 75. életévét, szükség lenne további biztosíték bevonására, ami lehet a kölcsön futamidejére és összegére szóló hitelfedezeti életbiztosítás vagy egy olyan adóstárs, aki a futamidő végéig a 75. életévét nem tölti be. Továbbá a hitelfelvétel szempontjából meghatározó az ingatlanfedezet értéke és az Ön jövedelmi helyzete. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabottan fogják Önt tájékoztatni a tulajdonrész kivásárlása esetén igényelhető hitelekről.

Tamás szerint:

2016-07-11 - 07:09

Tisztelt uram hölgyem
Én kérdésem az, hogy résztulajdonost kivásárolni szeretnék és közmunkás vagyok.
Lehetséges hitelt felvennem?
Tisztelettel.
Tamás

Hitelnet.hu szerint:

2016-07-11 - 07:12

Kedves Tamás!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek (ingatlanfedezet értéke, felvenni kívánt hitel összege, igazol nettó jövedelem, stb.) alapján Szakértőink tájékoztatni fogják a tulajdonrész kivásárlásához esetlegesen igényelhető hitelekről!

Georgina szerint:

2016-06-24 - 11:24

Jó napot.
Láttam a honlapukon, hogy van önöknél olyan hitel, ami arra szolgál, hogy örök lakás tulajdonjogát felvásárolják.
A kérdésem az lenne, hogy kaphat-e KHR listán szereplő hitelt akkor, ha külföldi munkaviszonnyal rendelkezik?
Leírnám röviden a történetet, hogy érthető legyen. Édesanyám és a nagybátyám tulajdonában lévő ház szinte eladhatatlan. Én és a párom szívesen kivásárolnánk a nagybátyám tulajdonrészét. Én nem dolgozom, háztartásbeli vagyok 2 gyerekkel, párom külföldön dolgozik, de itthon KHR listán van az OTP-nél. 7-8 millió forintra lenne szükségünk. Jelzálog alapú hitel érdekelne 10-15 éves futamidőre. Emellett az is, hogy családon belüli tulajdonra felvehető-e a csok?
Válaszukat előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2016-06-24 - 11:32

Kedves Georgina!
Tulajdonrész kivásárlásához a CSOK nem vehető igénybe.
Párja negatív tartalmú KHR státusza szintén kizáró ok lehet. KHR esetén akkor igényelhető kölcsön, ha a KHR státusz legalább fél éve passzív. Ha ennek a feltételnek megfelel párja, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabott tájékoztatást nyújtanak az elérhető jelzáloghitelekről. Amennyiben aktív KHR státusz áll fenn, hitelfelvételre sajnos nincs lehetőség.

Judit szerint:

2016-04-06 - 14:36

Élettársam házát szeretném kiváltani, hogy ne kelljen eladnunk. A volt feleségét kell kifizetni. Maximum 2 500 000 forintra lenne szükségem. Havi jövedelmem nettó 82.000 forint.
Lenne-e módom és lehetőségem, hogy hitelt kaphassak valamelyik banknál?

Hitelnet.hu szerint:

2016-04-06 - 14:41

Kedves Judit!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy keresse a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodát, ahol Szakértőink személyre szabott tájékoztatást tudnak adni Önnek a tulajdonrész kivásárlás esetén elérhető hitelkonstrukciókról!

Ami szerint:

2015-08-24 - 14:00

Tisztelt Hitelnet,
tőlem külön élő férjemet szeretném kivásárolni. Azt tudom, hogy nem vehetek fel támogatott hitelt és szocpol sem jár, de ha elválunk, és már nem számít hozzátartozónak, a válás kimondása után igénybe tudom venni a fentieket, vagy ezek akkor sem járnak, mivel vagyonközösség megszüntetése lesz az is?
Ha egy kívülálló harmadik személy vásárolja meg tőle a tulajdonrészt, én én ettől a harmadik személytől utána megveszem, igénybe tudom venni a szocpolt és a támogatott hitelt?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2015-08-25 - 09:55

Kedves Ami!
Tulajdonrész kivásárlásához a CSOK sajnos semmilyen formában nem vehető igénybe.

balázs lászló szerint:

2015-08-18 - 19:49

Tisztelt Hitelnet!
Érdeklődnék, hogy tudok-e hitel felvenni lakásfelújításra. 4-en örököltünk egy házat és szeretném felújítani. Jelenleg a testvérem lakik benne, övé 1/4 rész. Én és a másik testvérem szeretnénk beköltözni, a mi részünk együtt 1/2. Erre a tulajdoni hányadra kapunk-e hitelt, hogy lakhatóvá tegyük az ingatlan hátsó részét?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2015-08-19 - 08:38

Kedves Balázs László!
A ház 1/2 részére jelzáloghitel nem vehető fel. A hitelfelvétel akkor lehetséges, ha megoldható, hogy a teljes ingatlanra jelzálog kerüljön, valamennyi tulajdonos hitelügyletbe történő bevonásával. Ha ez lehetséges, kérjük, küldje el online ajánlatkérését és Szakértőink ismertetni fogják ez elérhető lakásfelújítási hiteleket!

Bősze Valéria szerint:

2015-07-29 - 09:42

Tisztelt Hitelnet!
Anyósom tavaly megözvegyült! A Párjával volt egy ingatlanuk (családi ház), ami fele-fele arányban volt elosztva mint tulajdonosok. A férjemmel meg szeretnénk venni a volt apósom részét, hogy a gyerekeit ki tudjuk fizetni, anyósom a teljes ingatlant a nevünkre íratná. Van valamilyen hitellehetőség erre? A ház Tökölön van, mi kb. 7.500.000.- szeretnénk felvenni és a szocpolt a fiunkra! Az ingatlan 13.000.000.- ér!
Válaszát előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2015-08-02 - 20:27

Kedves Valéria!
Tulajdonrész kivásárlásához szocpol nem, de lakáshitel igényelhető. Javasoljuk, hogy töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat és Szakértőink személyre szóló, díjmentes lakáshitel ajánlatot készítenek Önöknek.

Detti szerint:

2015-07-24 - 09:25

Már bocsánat, de azt hol találom, kérnék egy linket, nincs időm keresgetni a fülek között!
Köszi.

Hitelnet.hu szerint:

2015-07-24 - 14:30

Kedves Detti!
Az alábbi linken találja online adatlapunkat!
https://hitelnet.hu/ajanlatkeres/

Detti szerint:

2015-07-22 - 12:42

Van egy kb. 32-33 milliót érő ingatlanom, amin jelenleg 10 milliós forint alapú köztisztviselői hitel van, ami 2028-ban jár le, illetve egy 5 milliós japán jen alapú jelzáloghitel, ami 10 év után februárban jár le és LTP-vel kombinált, ebből még 6.9 millió tartozás (!) van, melyből a lejáró LTP-ből kb. 4 millió Ft tartozás rendeződik. Szeretném megkérdezni, hogy lehetőség van-e az LTP lejárta és a fennmaradó 3,3 milliós jelzáloghitel futamidejének meghosszabbítását követően újabb hitel felvételére ezen ingatlan tekintetében, annak érdekében, hogy a párom tulajdonrészét (1/2) kivásároljam, mely kb. 8-9 millió Ft lenne. A jövedelmem bőven bírná a fennmaradó hitelek és egy újabb hitel fizetését is.
Köszönettel: Detti

Hitelnet.hu szerint:

2015-07-22 - 14:23

Kedves Detti!
Kérjük töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink készséggel tájékoztatják a további hitelfelvétel lehetőségéről!

Fischinger Margit szerint:

2015-06-22 - 12:08

Tisztelt Hitelnet!
Testvéremmel közösen örököltünk házat fele-fele arányban. Ki szeretném fizetni a testvéremet. 3 gyermekem után a szocpolt még nem vettem igénybe. 40 évesen igénybe vehetem-e fenti célra? Mellette természetesen szükségem lenne kb. 6 millió Ft hitelre is.
Előre is megköszönve!
Margit

Hitelnet.hu szerint:

2015-06-22 - 13:50

Kedves Margit!
A testvérétől történő tulajdonrész kivásárlásához a szocpol sajnos nem vehető igénybe.
Ha kitölti online ajánlatkérő nyomtatványunkat, Szakértőink készséggel tájékoztatják a tulajdonrész kivásárlás esetén elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókról!

Krisztina szerint:

2015-06-02 - 10:25

Tisztelt Hitelnet!
Több kérdésem is lenne. Az édesapám a nevemre íratja a szülei után megörökölt ingatlan 1/4 rész tulajdonát. Ezt az ingatlant mi meg szeretnénk venni a többi testvértől. Mennyi az esély arra, hogy biztosan kapunk erre az ingatlanra hitelt? Az ingatlan felújításra szorul. Az új szocpolt feltudjuk venni korszerűsítésre? Mennyi az átfutási ideje az ilyen típusú vásárlásnak?
Válaszát előre is köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2015-06-02 - 11:09

Kedves Krisztina!
A hitelezhetőség nagyban függ attól, hogy mennyit ér az ingatlan és hol van helyileg, valamint befolyásoló tényező a hiteligénylő jövedelmi helyzete. Ezen információkat online adatlapunk kitöltésével megadhatja, majd ezt követően Szakértőink személyre szóló, díjmentes hitelajánlatban tudják Önt tájékoztatni az elérhető hitellehetőségekről! A hitelügyintézés átfutási ideje kb. 1 hónap.
Sajnos az új szocpol sem lesz korszerűsítéshez igényelhető.

Zsó szerint:

2015-05-12 - 08:50

Tisztelt Cím!
Párom volt élettársával fele-fele részben tulajdonosa egy 18 M Ft-os ingatlannak. Hitel az ingatlanon 25 M Ft. A volt élettársat szeretném kivásárolni. A lakás fele 9 M Ft. a hitel rá eső része 12.,5 M Ft. Ahhoz, hogy ki tudjam fizetni a 9 M Ft-ot, 6 M Ft hitelt kell felvennem. Kapok hitelt? (Tulajdonrész kiváltásra vagy szabad felhasználású hitelt?) Nettó rendszeres jövedelmem: 168 ezer Ft.) Amennyiben ki tudom vásárolni, az Ő 3 M Ft-os hitele átterhelhető Neki másik ingatlanra?
Ez járható megoldás?
Előre is köszönöm a segítséget:
Üdv: Zsó

Hitelnet.hu szerint:

2015-05-12 - 08:59

Kedves Zsó!
A 6 millió Ft felvételéhez ingatlanfedezetre lenne szükség. A 18 milliós ingatlanra véleményünk szerint nem oldható meg a hitelfelvétel a rajta lévő terhelés miatt. Esetleg célszerű lenne elsőként az érintett pénzintézetnél érdeklődni a lehetőségekről.

Annamária szerint:

2015-03-15 - 20:08

Szüleim pár éve bővítették a házukat úgy, hogy egy-egy külön lakrészt építettek a testvéremnek és nekem. Én ott lakom, de a testvérem máshol telepedett le. Időközben, gyermek születés miatt, célszerűvé válna a jelenleg kihasználatlan területtel bővíteni az otthonunkat. Kérdésem: milyen kedvező kamatozású hitelt vehetek fel a testvérem részének kivásárlásához és akadály-e, hogy az egész ingatlan a szülők nevén van, ha igen, milyen szerződést kell kötni?

Hitelnet.hu szerint:

2015-03-16 - 12:42

Kedves Annamária!
Ha a szülők nevén van az ingatlan, akkor tulajdonrész kivásárlás jogcímén nem tud hitelt felvenni a testvére részének kifizetéséhez. Ebben az esetben az ingatlanra – a szülők hozzájárulásával – szabad felhasználású hitelt vehet fel, melyet kívánt célra fordíthat. De ettől Önnek még nem lesz az ingatlan-nyilvántartásba bejegyzett tulajdonjoga a házban.

Viola szerint:

2015-03-04 - 10:56

Testvéremmel örököltük a szülői házat és kifizetném a részét. 30 éves egyedülálló anya vagyok, munkahelyem van, nettó keresetem kb. 103.000 Ft plusz családi pótlék és gyerek utáni adókedvezmény. Lakás vagy személyi hitelt tudok-e felvenni kb. 1.600.000 Ft-ra lenne szükségem.
Köszönettel.

Hitelnet.hu szerint:

2015-03-04 - 11:17

Kedves Viola!
A tulajdonrész kivásárlására lakáshitel keretében van lehetőség, melynek fedezeteként elfogadható a szülői ház. A hiteligényléshez adásvételi szerződést kell kötni. Az elérhető legkedvezőbb hitellehetőségekről Szakérőink készséggel tájékoztatják, ha kitölti online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

Györke-Horváth Tünde szerint:

2015-02-12 - 13:50

Jelzálog alapú hitelt vettem fel 2008-ban, időközben férjhez mentem. A hitel fizetését egy ideig részben tudtuk teljesíteni. Jelenleg úgy állunk, hogy a lakást ki tudnánk fizetni, mivel a férjem kapna hitelt. Ilyen esetben neki a hitel kiváltásához vagy a tulajdonrészem megvételéhez kell-e hitelt felvennie?

Hitelnet.hu szerint:

2015-02-13 - 14:27

Kedves Tünde!
Sajnos nem egészen értjük a kérdését, így válaszolni sem tudunk rá.

Fruzsina szerint:

2014-11-27 - 13:25

Tulajdonrész kiváltás céljából szeretnék 20.000.000.- jelzáloghitelt felvenni. Kb. havi nettó 200.000.- fizetéssel rendelkezem és a budapesti ingatlant pár éve kb. 13.000.000.-ra értékelték.
Van esélyem?
Köszönöm.

Hitelnet.hu szerint:

2014-11-27 - 14:24

Kedves Fruzsina!
A fedezetül felajánlott lakás értékének maximum 80%-a vehető fel, így 13 milliós ingatlanra nem nyújtható 20 millió forint összegű hitel.
Az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő hitelkonstrukciókról Szakértőink készséggel tájékoztatják, ha elküldi online ajánlatkérését!

Anna szerint:

2014-11-19 - 13:05

Lányunk 4 millió forintot szeretne felvenni, elvált, egyedül neveli 3 gyermekét és a volt férj részét szeretné megvásárolni. Jövedelme 140 ezer nettó, plusz gyerektartás, családi pótlék. 39 éves, kb. 8 éve 1 munkahelyen dolgozik.
Tisztelettel várom válaszát!

Hitelnet.hu szerint:

2014-11-19 - 13:39

Kedves Anna!
Tulajdonrész kivásárlására piaci kamatozású lakáshitelt kínálnak a bank, forint alapon. A lánya igényeinek és lehetőségeinek megfelelő konkrét hitelkonstrukciókról Szakértőink online ajánlatkérő adatlapunk kitöltése után tudnak személyre szabott, díjmentes hitelajánlatot készíteni.

Kati szerint:

2014-10-17 - 21:52

Szeretném megtudni, hogy tulajdonrész kivásárláshoz ingatlanfedezetként használható-e másik ingatlan a megvásárolni kívánt ingatlan helyett.
Üdvözlettel.
M. Péterné

Hitelnet.hu szerint:

2014-10-20 - 13:10

Kedves Kati!
Tulajdonrész kivásárlására igényelt hitel fedezete másik ingatlan is lehet. Javasoljuk, hogy töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat és Szakértőink személyre szabott, díjmentes hitelajánlatot készítenek Önnek ez elérhető hitelkonstrukciókról!

Marcsi szerint:

2014-09-29 - 13:46

Az előbbihez kiegészítve. A tulajdoni lapon a következő van: gazdasági épület + udvar belterület. Ez régen volt zártkertnek minősítve, de szerintem a belterületbe való bevonással ezt megszüntették. Annyira nem értek hozzá, mert örökségről lenne szó. Még egyszer megköszönném, ha esetleg ezt a kiegészítést még megnézné, vagy tanácsot kaphatnék.

Hitelnet.hu szerint:

2014-09-29 - 14:27

Kedves Marcsi!
Gazdasági épület megnevezésű ingatlant sem fogadnak el a bankok fedezetként. Esetleg ami még fontos lehet, hogy valójában milyen ingatlan található a területen. Olyanra már volt példa, hogy gazdasági épületként nyilvántartott, de valójában lakóházként működő ingatlant elfogadott fedezetként bankpartnereink egyike. Amennyiben az ingatlanon lakóház áll, célszerű volna kitöltenie online adatlapunkat és Szakértőink utánanéznek az esetleges hitellehetőségeknek!

Marcsi szerint:

2014-09-29 - 11:24

Van-e lehetőség arra, hogy belterületi ingatlan /zártkert/ tulajdonrész kivásárlásához a testvér részének megvásárlásához hitelt vegyünk igénybe? Az ingatlanra építési engedély kérhető lakásépítésre, mert beépíthető a későbbiekben.
Köszönettel: Marcsi

Hitelnet.hu szerint:

2014-09-29 - 13:01

Kedves Marcsi!
Amennyiben az ingatlan jelenleg zártkertként van nyilvántartva, akkor a testvér tulajdonrészének kivásárlásához sajnos nem vehető igénybe hitel. Kivéve, ha fel tudnak ajánlani másik ingatlanfedezet, melyre szabad felhasználású jelzáloghitelt felvéve kifizethető a testvér része.

Anikó szerint:

2014-06-18 - 21:12

Van egy ingatlanunk 50-50% tulajdonrésszel. Szeretném a volt férjem 50%-ának a felét kifizetni úgy, hogy a másik 25% a közös gyerekeinké lenne. Ehhez kellene nekem kb. 5-6 millió forint.
Milyen feltételekkel kaphatok hitelt? Közalkalmazott vagyok és egyedülálló.

Hitelnet.hu szerint:

2014-06-18 - 22:31

Kedves Anikó!
A tulajdonrész kivásárláshoz forint alapú, piaci kamatozású lakáshitelt igényelhet. Ehhez legalább a minimálbért elérő keresetet kell igazolni és minimum 3 hónapos munkaviszonnyal kell rendelkeznie a jelenlegi munkahelyén. Adatai negatív tartalommal nem szerepelhetnek a BAR listán. Konkrét hitelajánlatot Szakértőink az ügylet további részleteinek ismeretében (lakás értéke, területi elhelyezkedése, jövedelmi adatok, stb.) tudnak Önnek készíteni. Ehhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő űrlapunkat!

Gergő szerint:

2014-05-29 - 15:27

Tisztelt Hitelnet!
Amennyiben én egy 14 millió Ft-ra becsült ingatlan 75%-os tulajdonrészét szeretném megvásárolni lakáshitel igénylésével 6,5 millió Ft-ért, lehetséges lenne önerő nélkül? Jelzálog alá akár a teljes ház is vehető lenne, a maradék 25% tulajdonosának bevonásával.

Hitelnet.hu szerint:

2014-05-29 - 16:01

Kedves Gergő!
A leírtak alapján 14 millió Ft-ra becsült ingatlanra elvileg fel lehet venni 6,5 millió Ft hitelt. Ehhez megfelelő jövedelemigazolásra is szükség van.
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s a további részletek ismeretében Szakértőink készséggel tájékoztatják a tulajdonrész kivásárlásához igényelhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókról!

Zsófi szerint:

2014-03-29 - 14:19

Van egy ingatlan, melynek 3 tulajdonosa van (nagymamám, édesanyám és az ő tetvére). Hitelt szeretnék felvenni, hogy édesanyámnak és az ő testvérének a tulajdonrészét megvehessem. Erre az esetre vehetek-e fel tulajdonrész kiváltás céljára felhasználható hitelt? Vagy milyen hitelt tudnának ajánlani, amit felvehetnék? Jelzálogot kell felvenni a hitelre?

Hitelnet.hu szerint:

2014-03-30 - 14:49

Kedves Zsófi!
Az Ön által vázolt tulajdonrész kivásárlásához pénzügyi partnerünk egyedi engedélye szükséges. Javasoljuk, hogy töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Szakértőink a részletek ismeretében egyeztetni fogják a hitelügyletet!

Tegye fel kérdését, szóljon hozzá Ön is a fenti témához!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA AREA