Személyi kölcsön kalkulátor 2021

Személyi kölcsön ajánlatok kezes és fedezet nélkül

FtKérjük töltse ki ezt a mezőt!
évKérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hóKérjük töltse ki ezt a mezőt!

Kamatperiódusok i


Miért a Hitelnet?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító személyi kölcsön kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes ajánlatot.

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer hiteligénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Partner pénzintézetek

A C&I Hitelnet független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet kiemelt stratégia partnere. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően számos olyan kedvezményt tudunk biztosítani ügyfeleinknek, melyek közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

A személyi kölcsön ingatlanfedezet nélkül nyújtott szabadon felhasználható hitel. Igénylése lényegesen egyszerűbb és gyorsabb, mint egy szabad felhasználású jelzáloghitelé, a fizetendő kamatok azonban ennek köszönhetően némileg magasabbak lehetnek.

Az aktuálisan elérhető legkedvezőbb ajánlatunkat napi frissítéssel megtekintheti személyi kölcsön kalkulátorunk segítségével, ahol mindössze néhány kattintással elérhetők banki partnereink ajánlatai.

Személyi kölcsön hitelcélok

A személyi kölcsön felhasználása nem hitelcélhoz kötött, vagyis lehet:

 • szabad felhasználás – például: lakásfelújítás, autóvásárlás, tartós használati cikk vásárlása, családi események, utazás, váratlan pénzügyi kiadás, stb.
 • hitelkiváltás – jellemzően személyi kölcsön, hitelkártya, folyószámlahitel, áruvásárlási hitel, gépjármű hitel, stb. kiváltása

Hitelkiváltás esetén fontos, hogy az igénylő (illetve igénylők) olyan személy (személyek) lehet (lehetnek), aki (akik) a kiváltandó hitelben is szerepel (szerepelnek). Kétszereplős hitelügylet esetén az adós vagy az adóstárs akár egyedül is kezdeményezheti a hitelkiváltást. Továbbá a kiváltandó kölcsön adós, adóstárs pozíciói felcserélhetők a kiváltandó hitelben.

Ugyancsak fontos hangsúlyozni, hogy minden esetben problémamentesen törlesztett kölcsön váltható ki, vagyis a kiváltandó hitel tekintetében hátralék nem állhat fenn.

A kölcsön nem vehető igénybe közerkölcsöt sértő és jogszabály által tiltott tevékenységekre.

Személyi kölcsön feltételek

Számos olyan feltétel van az igénylés során, amelyeknek meg kell felelni. Ezek hiánya automatikus elutasítást vonhat maga után. Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül összefoglaljuk, melyek azok a tényező, melyet minden igénylés esetén alapvetően vizsgálnak a bankok:

 • Állandó magyarországi lakcím 
 • Telefonos elérhetőség
 • Az adós életkora a hitel igénylésekor és annak lejáratakor – Ennek mértéke között akár jelentős eltérések lehetnek az egyes pénzintézetek között. A bankok többsége 20-21 éves kor alatt nem, illetve csak megfelelő korú adóstárs bevonásával hitelez. Ugyancsak adóstárs vagy hitelfedezeti biztosítás megkötését kérheti a bank, ha az adós életkora a hitel lejáratakor meghaladja – pénzintézettől függően – a 65-70 évet.
 • A Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) negatív információval szereplő ügyfél nem hitelezhető

Jövedelmi feltételek

 • Pénzintézettől függően legalább 3-6 hónapos, határozatlan időre szóló munkaviszony. Külföldi munkaviszonyból származó jövedelem jelenleg korlátozottan vehető figyelembe.
 • Vállalkozók esetén minimum 12 hónapos vállalkozói múlt szükséges. Kizárólag magyarországi székhelyű, a magyar céginformációs rendszerekben nyilvántartott vállalkozásból származó jövedelem fogadható el.
 • A minimálisan elvárt jövedelem nagysága szintén bankonként, terméktípusonként változhat.
 • A személyi kölcsönt igénylő adósnak szinte minden estetben rendelkeznie kell bankszámla kivonattal, ahova a fizetése érkezik és ahonnan az esetlegesen fennálló hiteleit törleszti. Ennek a bankiszámla kivonatnak a részletes elemzése minden esetben alapvető az igénylés során.

Személyi hitel összege

A személyi kölcsön minimális és maximális összegét tekintve nem egységesek a bankok. Személyi kölcsön már 300.000 Ft-tól akár 10.000.000 Ft-ig elérhető lehet hitelintézettel, terméktípustól függően.

Mekkora összegű személyi kölcsön igényelhető?

A felvehető személyi hitel összegét – a fenti összeghatárokon belül – minden esetben az igénylő rendelkezésre álló jövedelme, valamint az esetleges hiteltörlesztésre fordított kiadási határozza meg.

A jövedelemvizsgálat a JTM (Jövedelemarányos Törlesztőrészlet Mutató) alapján történik. A JTM a rendszeres, igazolható adózott jövedelem meghatározott arányában korlátozza az új hitel felvételekor az ügyfél által maximálisan vállalható törlesztési terheket. A JTM tehát egy mutatószám, amely a kölcsönnyújtást követően fennálló havi törlesztési terhek és az igazolt havi nettó jövedelem hányadosa. A mutatóban az új kölcsön terhei mellett figyelembe kell venni minden fennálló kölcsönhöz kapcsolódó törlesztési terhet, rendelkezésre álló jövedelemként pedig csak az igazolt adózott nettó jövedelem (munkabér, nyugdíj, családi pótlék stb.) számítható be.

A JTM-et minden új, 300 ezer forintot meghaladó kölcsön felvételekor vizsgálni kell, továbbá a 300 ezer forintot meg nem haladó hitel vagy kölcsön igénylés esetén is akkor, ha Ön rendelkezik 2015. január 1. napját követően kötött 300 ezer forintot meg nem haladó összegű hitel vagy kölcsönszerződésből eredő tartozással.

A JTM mutató mértéke személyi kölcsönök esetén nem haladhatja meg az 50%-ot, a magas jövedelmű ügyfelek esetében (500 ezer forint és ennél nagyobb nettó jövedelem) pedig a 60%-ot.

Személyi kölcsön futamideje

A minimum futamidő – ugyancsak pénzinézettől függően – 12-24-36 hónap. Személyi kölcsönt a legtöbb bank maximum 84 hónapos (7 év) futamidővel nyújt. Van azonban olyan pénzintézet is, ahol hitelösszegtől és hitelcéltól függően akár 120 hónapra (10 év) igényelhető a kölcsön.

Személyi kölcsön kamata, THM, díjai

A személyi hitelek kamata ma már a teljes futamidőre fixálható, ami azt jelenti, hogy a futamidő alatt a Bank nem jogosult azt egyoldalúan módosítani.

Egyéb díjak

A havi törlesztő részlet és a futamidő alatt összesen visszafizetendő összeg mellet fontos, hogy tájékozódjunk az igénylés során esetlegesen felszámításra kerülő banki költségek mértékéről is. Személyi hitel felvétele során jelenleg az úgynevezett folyósítási díj/szerződéskötési díj merülhet fel. Ennek jellemzően 1%-os díját a bankok többsége – díjkedvezmény keretében – nem számítja fel.

Az érvényben lévő kamatok, díjak és jutalékok mértékét a mindenkor hatályos banki Hirdetmények, Kondíciós listák tartalmazzák.

Személyi kölcsön törlesztése

A kölcsön törlesztése havonta történik, a tőke és az ügyleti kamat havi esedékes részletének megfizetésével. A bankok többségénél a hitelfelvevő választhatja meg a törlesztési napot Ez a hónap 1. és 28. napja közötti bármely nap lehet. Célszerű törlesztési napként a munkabér kifizetésének napját közvetlenül követő napok valamelyikét kiválasztani.

Személyi kölcsön biztosítékai

A kölcsön biztosítékai lehetnek:

 • a hitelfelvevő rendszeres igazolt jövedelme
 • hitelfedezeti biztosítás – meghatározott életkor alatt nem kötelező – a biztosítás díja a hitelfelvevőt terheli

Személyi kölcsön igényléséhez szükséges dokumentumok

A személyi hitelkérelem benyújtásához az alábbi dokumentumok benyújtását kérhetik a hitelintézetek:

 • Érvényes személyazonosító igazolvány – ennek hiányában új kártyaformátumú vezetői engedély vagy útlevél
 • Lakcímet igazoló hatósági igazolvány
 • Alkalmazottak esetén 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolás (formanyomtatvány) és a munkabér jóváírást tartalmazó bankszámlakivonatok – pénzintézettől függően utolsó 2-6 hónap
 • Egyéni vállalkozó, cégtulajdonos, illetve családi vállalkozásban dolgozó esetén NAV jövedelemigazolás, NAV köztartozás igazolás. Egyéni vállalkozó, egyéni cég esetében vállalkozói igazolvány, vagy az Önkormányzat jegyzője által kiállított igazolás vagy a tevékenység folytatására kiadott engedély 
 • Nyugdíjasok esetében az ellátás jóváírását tartalmazó 3 havi bankszámlakivonat és az éves NYUFIG értesítő levél; nem bankszámlára történő utalás esetén bankszámlakivonat helyett 3 havi nyugdíjszelvény és az éves NYUFIG értesítő levél (Korhatár előtti nyugdíj, előnyugdíj, hozzátartozói ellátás, valamint véglegesített rokkantsági ellátás esetén az ellátásra vonatkozó határozat is szükséges.)
 • Más banki számlavezetés vagy hitelkártya esetén az utolsó 3 havi bankszámla-, és hitelkártya kivonat az igénylő valamennyi magyarországi hitelintézetnél vezetett bankszámlájáról

Hitelkiváltás esetén benyújtandó további dokumentumok:

 • Kiváltandó kölcsön fennálló tartozásáról szóló hivatalos igazolás

Személyi kölcsön törlesztő részlete

Online személyi kölcsön kalkulátorunkon túlmenően személyre szóló tájékoztatást is kérhet az Ön lakhelyéhez legközelebb eső tanácsadó partnerünktől, természetesen teljesen díjmentesen!

Amennyiben a hitelügylet mögé ingatlanfedezetet is tudna tenni, akkor jelzálog alapon is érdemes kiszámolni az adott kölcsönösszeg törlesztő részletét. Ez esetben a „Szabad felhasználás ingatlanfedezettel” hitelcélt válassza. Szabad felhasználású jelzáloghitel esetén azonban a hitelösszegnek el kell érnie az 1 millió forintot. Az ingatlanfedezet bevonásával nyújtott személyi hitelek esetén elérhető legkedvezőbb havi törlesztő részletekről IDE kattintva tájékozódhat.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
746 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Szép napot kívánok!
Érdeklődni szeretnék, hogy egészségkárosodási nyugdíjam van, ami jelenleg még nem hitelesített.
És így megoldható-e a hitelfelvétel?

Kedves Csaba!
Az egészségkárosodási járadék, ami elfogadható lehet. Ha erre gondol, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékoztatni fogják a lehetőségekről.

Jó napot!
Hollandiában élek és érdeklődnék, hogy lehetséges-e, hogy Magyarországon felvegyek 3 000 000 Ft személyi kölcsönt. Külföldön magánvállalkozóként dolgozok. Saját jövedelmem van, de semmilyen munkaszerződésem nincsen.
Előre is Köszönöm!

Kedves Roland!
Külföldi magánvállalkozóként sajnos nem tudunk Önnek megfelelő személyi hitelkonstrukciót ajánlani.

Passzív baros vagyok, kaphatok 2 millió hitelt, s ha igen, hol?

Kedves Judit!
Passzív KHR esetén sajnos nem tudunk Önnek megfelelő személyi hitelajánlatot készíteni.

Tisztelt Hitelnet!
Külföldön dolgozó magyar állampolgár vagyok, három éve határozatlan idejű munkaszerződéssel.
Személyi kölcsönt szeretnék felvenni 10.000.000 Ft értékben.
Melyik Bank jöhet szóba, illetve mik a lehetőségeim?
Köszönettel:
Tibor

Kedves Tibor!
Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. A jelenlegi vírushelyzetben ugyanis az is meghatározó, hogy milyen területen dolgozik. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket, valamint a maximálisan elérhető hitelösszeget. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű ügyintézést is!

Jó napot!
350.000 forintra volna szükségem, de az a baj, hogy régebben volt előfizetéses kártyám és tartozok a telenornak. A végrehajtónak tartozom, de dolgozom több mint egy éve és törlesztem 6 hónapja, de szeretnék felvenni személyi kölcsönt.
Melyik bank tud nekem személyi kölcsönt biztosítani? Kérem segítsenek.

Kedves Sándor!
Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket.

Jó napot kívánok!
6 éve az OTP-nél vagyok, ez idő alatt minden hónapban kihagyás nélkül jön havonta az alapbéremhez 4-500.000 Ft napidíj átutalással. (nemzetközi kamionsofőrként), magyar cégnél. Eddig elfogadták, most pedig nem. Van egy lakáshitelem, 57.650 Ft végéig fix, még 8 év, egy kb. 22 milliót érő ingatlanon. Eddig 8 éve hiánytalanul fizetem. Más hitel nincs. Egy vízparti nyaralót szeretnék, ehhez akartam személyi kölcsönt felvenni, mire kiderült, hogy nem adnak. Eddig rá akartak beszélni, nem kellett. Az érdekelne, hogy ebben a szomorú időszakban vannak-e olyan bankok, akik elfogadnák? Ha igen, akkor melyikek? Hol próbálkozzak? 10 éve kapok 400-700 ezer Ft fizetést kihagyás nélkül minden hónapban, átutalással, és nem adnak kölcsön. Kicsit vicces, és egyben szomorú!
Válaszát előre is köszönöm!

Jó napot kívánok!
6 éve az OTP-nél vagyok, ez idő alatt minden hónapban kihagyás nélkül jön havonta az alapbéremhez 4-500.000 Ft napidíj átutalással. (nemzetközi kamionsofőrként), magyar cégnél. Eddig elfogadták, most pedig nem. Van egy lakáshitelem, 57.650 Ft végéig fix, még 8 év, egy kb. 22 milliót érő ingatlanon. Eddig 8 éve hiánytalanul fizetem. Más hitel nincs. Egy vízparti nyaralót szeretnék, ehhez akartam személyi kölcsönt felvenni, mire kiderült, hogy nem adnak. Eddig rá akartak beszélni, nem kellett. Az érdekelne, hogy ebben a szomorú időszakban vannak-e olyan bankok, akik elfogadnák? Ha igen, akkor melyikek? Hol próbálkozzak? 10 éve kapok 400-700 ezer Ft fizetést kihagyás nélkül minden hónapban, átutalással, és nem adnak kölcsön. Kicsit vicces, és egyben szomorú!
Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Donát!
Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Szép napot!
Nekem 200.000 Ft-ra lenne szükségem. Visszafizetem egy év alatt. Leírni nehéz, telefonba elmondom.

Szép napot!
Nekem 200.000 Ft-ra lenne szükségem. Visszafizetem egy év alatt. Leírni nehéz, telefonba elmondom.

Kedves Lajos!
Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket.

Tisztelt hitel iroda!
Személyi kölcsönt szeretnénk felvenni, 10millió ft-ot 8 évre, 780.000 ft a jövedelem. Mik a feltételek?köszönöm válaszát!
Marianna

Tisztelt hitel iroda!
Személyi kölcsönt szeretnénk felvenni, 10millió ft-ot 8 évre, 780.000 ft a jövedelem. Mik a feltételek?köszönöm válaszát!
Marianna

Kedves János!
Kérjük, hogy töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében Szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készít Önnek. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Bár listán szerepelek,jövedelmem nettó 158000 ft. Bank számlára kapom a fizetésem.Kaphatok.-e hitelt, kis összegről lenne szó/ 100000/ ft.-ra lenne szükségem.

Bár listán szerepelek,jövedelmem nettó 158000 ft. Bank számlára kapom a fizetésem.Kaphatok.-e hitelt, kis összegről lenne szó/ 100000/ ft.-ra lenne szükségem.

Üdvözlik. A fiam 20 éves lesz márciusban szeretne kölcsönt felvenni. De egyik csak azt mondták neki hogy adostarsal lehet sajnos az nincs. Lehetséges lenne egy hogy felvegyék kölcsönt. Van munka helyett is 7 hónapja határozatlan szerződéssel. Válaszát előre is köszönöm. És Önök tudnak e segíteni benne. Mert nekem már sikerült onokkel. Együtt intézni kölcsönt.

Üdvözlik. A fiam 20 éves lesz márciusban szeretne kölcsönt felvenni. De egyik csak azt mondták neki hogy adostarsal lehet sajnos az nincs. Lehetséges lenne egy hogy felvegyék kölcsönt. Van munka helyett is 7 hónapja határozatlan szerződéssel. Válaszát előre is köszönöm. És Önök tudnak e segíteni benne. Mert nekem már sikerült onokkel. Együtt intézni kölcsönt.

Szeretnék érdeklődni hogy húsz éves a fiam és szeretne személyi kölcsönt felvenni de a kora miatt nem mindegyik bank állna vele szoba. Tudnak e segíteni abban hogy melyik bank hozzá fordulhatnak?

Szeretnék érdeklődni hogy húsz éves a fiam és szeretne személyi kölcsönt felvenni de a kora miatt nem mindegyik bank állna vele szoba. Tudnak e segíteni abban hogy melyik bank hozzá fordulhatnak?

Jó estét kívánok.
A kérdésem, hogy 4 hónapja dolgozom diákként egy biztos helyen. Minimum 150.000 Ft-ot keresek, 23 évet már betöltöttem, de sajnos hitelre lenne szükségem, mivel családban történt egy-két dolog. Bankszámlára kapom a fizetést.
Ilyen feltételékkel tudnék igénybe venni?
A választ előre is köszönöm szépen.

Jó estét kívánok.
A kérdésem, hogy 4 hónapja dolgozom diákként egy biztos helyen. Minimum 150.000 Ft-ot keresek, 23 évet már betöltöttem, de sajnos hitelre lenne szükségem, mivel családban történt egy-két dolog. Bankszámlára kapom a fizetést.
Ilyen feltételékkel tudnék igénybe venni?
A választ előre is köszönöm szépen.

Kedves Ren!
Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű falusi CSOK ügyintézést is!

Üdvüzletem!
Egy olyan kérdéssel fordulnék önhöz/önökhöz hogy, a munkaszerződésem határozott idejű, viszont én hitelt szeretnék felvenni. Az összeg 600 ezer Ft lenne!
Így van-e esélyem a hitelre?
Előre is köszönöm a válaszuk!

Üdvüzletem!
Egy olyan kérdéssel fordulnék önhöz/önökhöz hogy, a munkaszerződésem határozott idejű, viszont én hitelt szeretnék felvenni. Az összeg 600 ezer Ft lenne!
Így van-e esélyem a hitelre?
Előre is köszönöm a válaszuk!

Kedves Zsolt!
Határozott idejű munkaszerződés is elfogadhat bizonyos feltételekkel. Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű falusi CSOK ügyintézést is!

18 éves elmúltam, rokkantsági és fogyatékosságit kapok, 64.495 Ft. Banki átutalással kapom a pénzem.
Mennyi hitelt kaphatok?

18 éves elmúltam, rokkantsági és fogyatékosságit kapok, 64.495 Ft. Banki átutalással kapom a pénzem.
Mennyi hitelt kaphatok?

Kedves Niko!
A megadott jövedelemmel sajnos nincs lehetőség hitelfelvételre bankpartnereinknél.

Egyszerűsített foglalkoztatásban vagyok foglalkoztatva lassan 1 éve. Havonta számlára kapom a fizetésem.
Kérdésem, hogy így is adnak szabad felhasználású kölcsönt?

Kedves Jennyfer!
A pénzintézetek csak folyamatos munkaviszonyból származó jövedelmet tudnak figyelembe venni hitelfelvétel során. Az egyszerűsített foglalkoztatás sajnos egyik bankpartnerünknél sem fogadják el.

Üdvözlöm!
Személyi kölcsönre lenne szükségem és érdeklődni szeretnék, hogy külföldi jövedelem esetén kaphatok-e otthon hitelt?
Magyar lakcímkártyával rendelkezem és van otthoni bankszámlám is.
Válaszát tisztelettel köszönöm!

Üdvözlöm!
Pár hónapja kezdtem, mint biztosítási tanácsadó. Az esetemben a kezdeti költségek magasak (Online marketing, egyetem, magánéleti problémák), így az lenne a kérdésem, hogy mivel még nincs 1. éves elszámolás, így hogy tudnék 1 hónap leforgása alatt hitelt felvenni és milyen lehetőségeim vannak?

Kedves Dániel!
Hitel igényléshez szükséges egy lezárt adóév. Így az év végét mindenképpen meg kell várnia, és a lezárt adóévet követően, bankpartnereink egyikénél lehetősége lehet a hitelfelvételre, ahol évesíteni fogják a Nav által kiállított jövedelemigazolást.

Jó napot!
Érdeklődni szeretnék, hogy hogyan lehet a legegyszerűbben felvenni hitelt?
Kaptam emailt, miszerint 16 milliót 20 évre 80 ezerrel kellene törleszteni, de előtte 58 eurót fizessek be, akkor 72 órán belül megkapom a hitelt. 350 ezer forintos fizetésem van, nem vagyok aktív bár listás.
A másik kérdés, csak ingatlanfedezetes hitelt lehet igénybe venni?
Tisztelettel.

Kedves Antia!
A pontos válaszhoz bővebb információkra lenne szükségünk. Ehhez kérjük töltse ki online adatlapunkat és Szakértőnk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja Önt a lehetőségekről. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Tisztelt Hitelnet!
2021. jan 1-től életbe lépő államilag támogatott ingatlan korszerűsítésre szeretnék előfinanszírozás céljából 4M-ot valamelyik banktól igényelni. Miután a kincstár tegyük fel visszautalja a 3M-t, akkor az előtörlesztés milyen költségekkel járhat?
Üdvözlettel.
Árpád

Kedves Árpád!
Ez függ a banktól és a hitelkonstrukciótól. Jellemzően fogyasztóbarát hitel esetében 1%, egyéb hitelek esetében 1,5% az előtörlesztési díj.

Jó napot!
Személyi kölcsönt szeretnék felvenni.

Kedves Cintia!
Kérjük töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében Szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készít Önnek. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyntézést!

Tiszteletem!
Nekem 2 millióra lenne szükségem napelemes rendszerre, mert nagyon sok a villanyszámlám, amit már szinte alig tudok fizetni! Májusban estem át egy tüdőtranszplantáción, így szűkösek a kereteim! Tudom ezek nem túl pozitív előnyök, de csak reménykedni tudok!
Milyen lehetőségeim vannak, már ha vannak egyáltalán?
Válaszukat köszönöm.

Kedves Nikolett!
Megfelelő jövedelem fedezettség mellett lehetőség van személyi kölcsön, vagy jelzáloghitel felvételére a napelemes rendszer finanszírozásához.
Javasoljuk, hogy töltse ki onine adatlapunkat és bővebb információk ismeretében Szakértőnk készséggel tájékoztatja Önt a lehetőségekről. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

746
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x