Személyi kölcsön kalkulátor 2021

Személyi kölcsön ajánlatok kezes és fedezet nélkül

FtKérjük töltse ki ezt a mezőt!
évKérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hóKérjük töltse ki ezt a mezőt!

Kamatperiódusok i


Miért a Hitelnet?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító személyi kölcsön kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes ajánlatot.

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

20 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer hiteligénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.


Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

Partner pénzintézetek

A C&I Hitelnet független hitelközvetítőként valamennyi hazai pénzintézet kiemelt stratégia partnere. A kiemelt együttműködésnek köszönhetően számos olyan kedvezményt tudunk biztosítani ügyfeleinknek, melyek közvetlenül a bankfiókban nem elérhetők.

A személyi kölcsön ingatlanfedezet nélkül nyújtott szabadon felhasználható hitel. Igénylése lényegesen egyszerűbb és gyorsabb, mint egy szabad felhasználású jelzáloghitelé, a fizetendő kamatok azonban ennek köszönhetően némileg magasabbak lehetnek.

Az aktuálisan elérhető legkedvezőbb ajánlatunkat napi frissítéssel megtekintheti személyi kölcsön kalkulátorunk segítségével, ahol mindössze néhány kattintással elérhetők banki partnereink ajánlatai.

Személyi kölcsön hitelcélok

A személyi kölcsön felhasználása nem hitelcélhoz kötött, vagyis lehet:

 • szabad felhasználás – például: lakásfelújítás, autóvásárlás, tartós használati cikk vásárlása, családi események, utazás, váratlan pénzügyi kiadás, stb.
 • hitelkiváltás – jellemzően személyi kölcsön, hitelkártya, folyószámlahitel, áruvásárlási hitel, gépjármű hitel, stb. kiváltása

Hitelkiváltás esetén fontos, hogy az igénylő (illetve igénylők) olyan személy (személyek) lehet (lehetnek), aki (akik) a kiváltandó hitelben is szerepel (szerepelnek). Kétszereplős hitelügylet esetén az adós vagy az adóstárs akár egyedül is kezdeményezheti a hitelkiváltást. Továbbá a kiváltandó kölcsön adós, adóstárs pozíciói felcserélhetők a kiváltandó hitelben.

Ugyancsak fontos hangsúlyozni, hogy minden esetben problémamentesen törlesztett kölcsön váltható ki, vagyis a kiváltandó hitel tekintetében hátralék nem állhat fenn.

A kölcsön nem vehető igénybe közerkölcsöt sértő és jogszabály által tiltott tevékenységekre.

Személyi kölcsön feltételek

Számos olyan feltétel van az igénylés során, amelyeknek meg kell felelni. Ezek hiánya automatikus elutasítást vonhat maga után. Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül összefoglaljuk, melyek azok a tényező, melyet minden igénylés esetén alapvetően vizsgálnak a bankok:

 • Állandó magyarországi lakcím 
 • Telefonos elérhetőség
 • Az adós életkora a hitel igénylésekor és annak lejáratakor – Ennek mértéke között akár jelentős eltérések lehetnek az egyes pénzintézetek között. A bankok többsége 20-21 éves kor alatt nem, illetve csak megfelelő korú adóstárs bevonásával hitelez. Ugyancsak adóstárs vagy hitelfedezeti biztosítás megkötését kérheti a bank, ha az adós életkora a hitel lejáratakor meghaladja – pénzintézettől függően – a 65-70 évet.
 • A Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) negatív információval szereplő ügyfél nem hitelezhető

Jövedelmi feltételek

 • Pénzintézettől függően legalább 3-6 hónapos, határozatlan időre szóló munkaviszony. Külföldi munkaviszonyból származó jövedelem jelenleg korlátozottan vehető figyelembe.
 • Vállalkozók esetén minimum 12 hónapos vállalkozói múlt szükséges. Kizárólag magyarországi székhelyű, a magyar céginformációs rendszerekben nyilvántartott vállalkozásból származó jövedelem fogadható el.
 • A minimálisan elvárt jövedelem nagysága szintén bankonként, terméktípusonként változhat.
 • A személyi kölcsönt igénylő adósnak szinte minden estetben rendelkeznie kell bankszámla kivonattal, ahova a fizetése érkezik és ahonnan az esetlegesen fennálló hiteleit törleszti. Ennek a bankiszámla kivonatnak a részletes elemzése minden esetben alapvető az igénylés során.

Személyi hitel összege

A személyi kölcsön minimális és maximális összegét tekintve nem egységesek a bankok. Személyi kölcsön már 300.000 Ft-tól akár 10.000.000 Ft-ig elérhető lehet hitelintézettel, terméktípustól függően.

Mekkora összegű személyi kölcsön igényelhető?

A felvehető személyi hitel összegét – a fenti összeghatárokon belül – minden esetben az igénylő rendelkezésre álló jövedelme, valamint az esetleges hiteltörlesztésre fordított kiadási határozza meg.

A jövedelemvizsgálat a JTM (Jövedelemarányos Törlesztőrészlet Mutató) alapján történik. A JTM a rendszeres, igazolható adózott jövedelem meghatározott arányában korlátozza az új hitel felvételekor az ügyfél által maximálisan vállalható törlesztési terheket. A JTM tehát egy mutatószám, amely a kölcsönnyújtást követően fennálló havi törlesztési terhek és az igazolt havi nettó jövedelem hányadosa. A mutatóban az új kölcsön terhei mellett figyelembe kell venni minden fennálló kölcsönhöz kapcsolódó törlesztési terhet, rendelkezésre álló jövedelemként pedig csak az igazolt adózott nettó jövedelem (munkabér, nyugdíj, családi pótlék stb.) számítható be.

A JTM-et minden új, 300 ezer forintot meghaladó kölcsön felvételekor vizsgálni kell, továbbá a 300 ezer forintot meg nem haladó hitel vagy kölcsön igénylés esetén is akkor, ha Ön rendelkezik 2015. január 1. napját követően kötött 300 ezer forintot meg nem haladó összegű hitel vagy kölcsönszerződésből eredő tartozással.

A JTM mutató mértéke személyi kölcsönök esetén nem haladhatja meg az 50%-ot, a magas jövedelmű ügyfelek esetében (500 ezer forint és ennél nagyobb nettó jövedelem) pedig a 60%-ot.

Személyi kölcsön futamideje

A minimum futamidő – ugyancsak pénzinézettől függően – 12-24-36 hónap. Személyi kölcsönt a legtöbb bank maximum 84 hónapos (7 év) futamidővel nyújt. Van azonban olyan pénzintézet is, ahol hitelösszegtől és hitelcéltól függően akár 120 hónapra (10 év) igényelhető a kölcsön.

Személyi kölcsön kamata, THM, díjai

A személyi hitelek kamata ma már a teljes futamidőre fixálható, ami azt jelenti, hogy a futamidő alatt a Bank nem jogosult azt egyoldalúan módosítani.

Egyéb díjak

A havi törlesztő részlet és a futamidő alatt összesen visszafizetendő összeg mellet fontos, hogy tájékozódjunk az igénylés során esetlegesen felszámításra kerülő banki költségek mértékéről is. Személyi hitel felvétele során jelenleg az úgynevezett folyósítási díj/szerződéskötési díj merülhet fel. Ennek jellemzően 1%-os díját a bankok többsége – díjkedvezmény keretében – nem számítja fel.

Az érvényben lévő kamatok, díjak és jutalékok mértékét a mindenkor hatályos banki Hirdetmények, Kondíciós listák tartalmazzák.

Személyi kölcsön törlesztése

A kölcsön törlesztése havonta történik, a tőke és az ügyleti kamat havi esedékes részletének megfizetésével. A bankok többségénél a hitelfelvevő választhatja meg a törlesztési napot Ez a hónap 1. és 28. napja közötti bármely nap lehet. Célszerű törlesztési napként a munkabér kifizetésének napját közvetlenül követő napok valamelyikét kiválasztani.

Személyi kölcsön biztosítékai

A kölcsön biztosítékai lehetnek:

 • a hitelfelvevő rendszeres igazolt jövedelme
 • hitelfedezeti biztosítás – meghatározott életkor alatt nem kötelező – a biztosítás díja a hitelfelvevőt terheli

Személyi kölcsön igényléséhez szükséges dokumentumok

A személyi hitelkérelem benyújtásához az alábbi dokumentumok benyújtását kérhetik a hitelintézetek:

 • Érvényes személyazonosító igazolvány – ennek hiányában új kártyaformátumú vezetői engedély vagy útlevél
 • Lakcímet igazoló hatósági igazolvány
 • Alkalmazottak esetén 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolás (formanyomtatvány) és a munkabér jóváírást tartalmazó bankszámlakivonatok – pénzintézettől függően utolsó 2-6 hónap
 • Egyéni vállalkozó, cégtulajdonos, illetve családi vállalkozásban dolgozó esetén NAV jövedelemigazolás, NAV köztartozás igazolás. Egyéni vállalkozó, egyéni cég esetében vállalkozói igazolvány, vagy az Önkormányzat jegyzője által kiállított igazolás vagy a tevékenység folytatására kiadott engedély 
 • Nyugdíjasok esetében az ellátás jóváírását tartalmazó 3 havi bankszámlakivonat és az éves NYUFIG értesítő levél; nem bankszámlára történő utalás esetén bankszámlakivonat helyett 3 havi nyugdíjszelvény és az éves NYUFIG értesítő levél (Korhatár előtti nyugdíj, előnyugdíj, hozzátartozói ellátás, valamint véglegesített rokkantsági ellátás esetén az ellátásra vonatkozó határozat is szükséges.)
 • Más banki számlavezetés vagy hitelkártya esetén az utolsó 3 havi bankszámla-, és hitelkártya kivonat az igénylő valamennyi magyarországi hitelintézetnél vezetett bankszámlájáról

Hitelkiváltás esetén benyújtandó további dokumentumok:

 • Kiváltandó kölcsön fennálló tartozásáról szóló hivatalos igazolás

Személyi kölcsön törlesztő részlete

Online személyi kölcsön kalkulátorunkon túlmenően személyre szóló tájékoztatást is kérhet az Ön lakhelyéhez legközelebb eső tanácsadó partnerünktől, természetesen teljesen díjmentesen!

Amennyiben a hitelügylet mögé ingatlanfedezetet is tudna tenni, akkor jelzálog alapon is érdemes kiszámolni az adott kölcsönösszeg törlesztő részletét. Ez esetben a „Szabad felhasználás ingatlanfedezettel” hitelcélt válassza. Szabad felhasználású jelzáloghitel esetén azonban a hitelösszegnek el kell érnie az 1 millió forintot. Az ingatlanfedezet bevonásával nyújtott személyi hitelek esetén elérhető legkedvezőbb havi törlesztő részletekről IDE kattintva tájékozódhat.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
764 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Jó napot!
Szeretnék érdeklődni, milyen papírokra van szükség a hiteligényléshez?

Kedves Ildikó!
Személyi kölcsön esetén mindenképpen szükség van jövedelem igazolásra és személyes okmányokra.
További személyre szabott tájékoztatáshoz kérjük töltse ki online adatlapunkat és Szakértőnk készséggel tájékoztatja Önt a szükséges dokumentumokról és segít megtalálni a legkedvezőbb hitelkonstrukciót. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Helló!
Lajos vagyok. Volt folyószámlahitelem, de én egy összegben lefizettem 2020. 01-ben. Most igényeltem személyi kölcsönt, de elutasították.
Mi az oka?

Kedves Lajos!
Ha aktív KHR-es volt, és egy összegben, maradéktalanul rendezte tartozását, akkor is további 1 évig szerepel passzív státusszal a KHR rendszerben.
Amennyiben a tárolhatósági nyilatkozatban úgy nyilatkozott, akkor az egy év letelte után is látható lesz Önről a negítv informácó.

Szép napot!
19 éves vagyok és szeretnék egy használt autót vásárolni és erre szeretnék felvenni hitelt 600.000-1.000.000 Ft között.
Köszönöm előre a választ és a segítséget.

Kedves Tamás!
Kérjük töltse ki online adatlapunkat és bővebb információk ismeretében Szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékozatást készít Önnek!

Azt szeretném megtudni,hová megy az átutalt hitelem, ha az OTP Bank nem írja jóvá? Ugyanis a havi törlesztésem minden hónap 5-ig el van utalva, de nincs jóváírva az OTP-nél!
Mielőbbi válaszukat várom!

Kedves Erzsi!
Javasoljuk, hogy kérdésével mielőbb forduljon az érintett hitelintézethez.

Jó napot kívánok!
Milyen lehetőségeim vannak hitelfelvételre? (172 000 Ft-os nettó jövedelemmel rendelkezem, bejelentve 2020.07.31.-e óta. 23 éves vagyok) A kölcsönből a hitelemet szeretném kifizetni, a többi részét jogosítványszerzésre és autóvásárlásra költeném. Bankkártyával nem rendelkezem. Bankkártya szükséges a kölcsönfelvételre, bármely banknál lehet kártyám? Szükséges akár 3 havi munkaviszony? 1 400 000 Ft-ra lenne szükségem.
Ez milyen követelményekkel jár?
Válaszukat előre is köszönöm!
Tisztelettel, Zoltán

Kedves Zoltán!
Az igényléshez mindeképpen szükséges legalább 3 hónapos munkaviszony, így bankpartnereink egyikénél lehetőség lehet a hitelfelvételre. Nem bankszámlára érkező munkabér esetén bankszámlakivonat helyett 12 hónapnál nem régebbi NAV jövedelemigazolás és 30 napnál nem régebbi köztartozás-mentességet igazoló NAV igazolás szükséges az igényléshez.
További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük töltse ki online adatlapunkat. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Üdvözlöm!
Ha autóvásárláshoz hitelt szeretnék felvenni, 20 éves vagyok, dolgozom, de a fizetésem nem számlára érkezik, tudok felvenni hitelt? Van kp-m is, de kellene még kb. 1 400 000 Ft. Jövedelemigazolást azt tudok hozni!
Köszönöm.
Károly

Kedves Károly!
Gépjárműhitelek közvetítésével irodánk nem foglalkozik. Személyi hitel igénylésénél viszont feltétel a bankszámlára érkező jövedelem.

Jó napot kìvánok!
Ausztriában dolgozom, állandó bejelentett munkaviszonyom van tavaly november óta. Sparkasse banknál 2. éve van bankfiókom. Folyamatosan kapom a fizetésem 2. éve. 2.100 eu. Ideiglenes kinti lakcímmel rendelkezem.
Kérdésem, 20.000 eu személyi hitelt szeretnék felvenni.
Tudnak ebben segíteni?

Kedves Gyula!
A magyarországi hitelfelvételhez szükséges állandó bejelentett magyarországi lakcím. További, személyre szabott tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Üdvözlöm.
Érdeklődni szeretnék, hogy kaphatnék-e hitelt. BAR listán vagyok. Egy autó miatt, amit még édesapám vett régen a nevemre. Azóta folyamatosan fizetem és már “csak” 150 000 forint van belőle vissza. Szeretnék venni egy olcsó házat, mert amiben vagyok albérlet, szeptemberben ki kell költöznöm, ugyanis eladják. Miskolcon dolgozok, de csak határozott idejű szerződést kapok még 2 évig. Már három éve hosszabbítják a határozott idejű szerződésemet. Nekem 500 000 forintra lenne szükségem, hogy megoldódjon a lakhatásom, ennyi befizetése után részletre megvehetek egy ingatlant. Hatalmas segítség lenne. 2017 novembere óta dolgozok folyamatosan.
A segítségét nagyon szépen köszönöm.
Tisztelettel: Magdolna

Kedves Magdolna!
Aktív BAR státusszal sajnos bankpartnereink egyikénél sincs lehetőség a hitelfelvételre.

Nem vagyok bar listás, sőt hitelem sincs, csupán zsebbe kapom a fizetésem, de tudok munkáltatói igazolást hozni. Folyószámla az én nevemen van, viszont oda a testvérem fizetése érkezik.

Kedves Dániel!
Készpénzbe kapott jövedelemmel sajnos nincs lehetőség személyi hitel felvételére. Megoldás az lehet, ha legalább 3 hónapig bankszámlára kéri a fizetését. Ezt követően kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Férjem Németországban dolgozik. Német bejelentéssel 9 hónapja. Magyarországon OTP deviza számlára érkezik a jövedelme.1800 euró/hó.
Kaphat-e Magyarországon személyi hitelt?

Kedves Éva!
A leírtak alapján működhet a személyi hitel felvétele. További, személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

Szeretnék személyi hitelt fölvenni 1 500 000 forintot. Jelen pillanatban bárlistán vagyok. Rendszeres havi jövedelmem 240.000 nettó. Munkáltatói igazolással rendelkezek. Fedezetként családi ház Albertirsán, amin per pillanat 5 200 000 forint jelzáloghitel van a Raiffeisen Banknál.
Szeretnék érdeklődni, hogy van-e lehetőségem ekkora összeget főlvenni ezekkel a megadott paraméterekkel.
Válaszukat köszönöm.

Kedves Zoltán!
Aktív BAR lista esetén sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkonstrukciót ajánlani.

Üdv,
szeretnék érdeklődni személyi hitel felvétel után 1 000 000 forint erejéig. Rendszeres havi jövedelmem 95.000 forint nyugdíj. Rezsim és egyéb kiadásom nincs, mivel a fiaméknál élek. Jelen pillanatban egy 450.000 forintos Cofidis hitelem van, aminek a havi törlesztője 20.000 forint. Kezest be tudok vonni a fiamon keresztül. Jövedelme 240.000 forint. Sajnos a fiam jelen pillanatban bárlistán szerepel. Érdekelne, milyen lehetőségeink lennének.

Kedves Asszonyom!
BAR listás adóstárs esetén nem tudunk Önöknek megfelelő személyi hitelkonstrukciót ajánlani. Javasoljuk, hogy csak az Ön jövedelmi adatainak megadásával küldje el online ajánlatkérését és Szakértőink ismertetni fogják az elérhető személyi hiteleket. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Üdvözlöm,
70 éves nyugdíjas vagyok, havi 150.000 forint a nyugdíjam. Feleségem 65 éves, 50.000 forint a havi nyugdíja. Valamilyen hitelt szeretnénk 2.600.000 forint összegben sürgôsen.
Ehhez szeretném a segítségét kérni.
Várom mihamarabbi visszajelzését.
Üdvözlettel,
Sándor

Kedves Sándor!
70 évesen fiatalabb korú adóstárs bevoásával működhet a hitelfelvétel. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készítenek Önöknek. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Tisztelt Hitelnet!
Mentális zavarral küzdő férjem kezességet készül vállalni egy általa is felületesen ismert falubeli férfinak. A férjem időszakosan mentális zavarral küzd, elmúlt 70 éves. (sz.1949 9.24) A leendő adós(ok) kiskeresetű alkalmi munkavállalók.
Kérdésem: hogyan tudom ezt megakadályozni? A kölcsönt adó lehetséges bank lehet az OTP, K&H vagy a Takarékbank. Ezek találhatóak a közelünkben.
Én nyugdíjas vagyok, a 2 felnőtt gyermekem összesen 7 unokát nevel, nem szeretnénk egy szomorú esetben helyettük fizetni.
A Takarékbank NET-en elérhető adatai : 70, más esetben 71 év a korhatár, pl. nem tudom melyiket mikor alkalmazzák.
Válaszát köszönöm.

Kedves Asszonyom!
70 éves kor felett férje – életkora miatt – nem lenne megfelelő adóstárs hitelfelvétel esetén.

Üdv!
A kérdésem az lenne, hogy hitelhez juthatok-e abban az esetben, ha inkasszó került a számlámra? Az összeget a következő hónapban rendeztem is (Kb. 230.000). Ez volt 2020. januárjában. Most költözés előtt állok és szükségem lenne egy headstarthoz. 500.000 Ft és 1.000.000 Ft között gondoltam. Munkaviszonyom 2 éve változatlan. Az inkasszó még egy gyerekkoromban aláirt szerződésből származik, amit a szüleim nem fizettek.
Segítségüket előre is köszönöm!

Kedves Tamás!
Ameddig adati a KHR-ben negatív információval szerepelnek (a hitel maradéktalan rendezése után további 1 év), addig sajnos nem tudunk Önnek megfelelő személyi hitelkonstrukciót ajánlani.

Szeretném megtudni, hogy milyen módon juthatnék egymillió Ft-hoz. Igényeltem nyugdíjas garzont az önkormányzattól. Ennek a beugróját és a költözést szeretném fedezni belőle. Nagy szükségem lenne az összegre, sajnos nem tudom másként előteremteni.

Kedves László!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Ehhez kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Készpénzben kapom a fizetésem.
Kaphatok-e személyi kölcsönt?

Kedves János!
Készpénzben kapott jövedelem esetén sajnos nem tudunk Önnek megfelelő hitelkonstrukciót javasolni.

Üdv!
Érdeklődnék, hogy autóhitelnek mi lenne a feltétele?

Kedves Márk!
Gépjárműhitelek közvetítésével irodánk nem foglalkozik. Autóvásárlásra személyi kölcsönt tudunk ajánlani Önnek. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Aug. 11-én leszek 65 éves. A nyugdíjam 107.790 Ft. Kaphatok hitelt?
Kb. 2 millió Ft-ra lenne szükségem. Más jövedelmem nincs, saját lakásom és önerőm sincs.
Nagyon várom válaszát, mennyi hitelt kaphatok?
Köszi.
Eszter

Kedves Eszter!
Adott jövedelemmel 2 millió forint összegű hitel valószínűleg nem lesz elérhető. További, személyre szabott tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Korábbiakban Cetelem hitel után érdeklődtem, de a mai napig nem érkezett megkeresés az Önök részéről!

Kedves Anikó!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Üdv!
Kazincbarcikán lakom, személyi hitelt szeretnék felvenni. 200.000.- nettó fizetésre, 10 évre kb. mekkora hitelt kaphatnék?
Attila

Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Hiteligényléskor a hitelbírálatnál a munkaadót felkeresik?

Kedves István!
A munkavállaló hozzájárulásával a hitelintézet egyezteti a munkáltatói igazoláson szereplő adatokat az igazolás kiállításáért felelős személlyel.

Jó napot,
szeretnék felvenni személyi kölcsönt. Külföldön élek és itt van munkahelyem.
Van-e lehetőség online megtennem a kölcsön ügyintézését? Ha igen, mi a menete?

Válaszukat előre is köszönöm.

Kedves Zsolt!
Alapfeltétel, hogy rendelkezzen magyarországi bejelentett lakóhellyel. Ha ez a feltétel teljesül, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják a hitellehetőségeket.

A 300-350.000 Ft visszafizethetem 2021 jan. 01-ig?

Kedves Attila!
Személyi hitelek bármikor végtörleszthetők.

Tisztelt Szakértő!

A kérdésem az, hogy ha nekem fix törlesztésű személyi hitelem van, akkor megtörténhet-e, hogy a moratórium után nem csak 10 hónappal hosszabbítják meg a fizetési kötelezettségem, hanem a kimaradt 10 hónap miatt az eredeti összegnél többet kell fizetnem a végén.
Előre is köszönöm a válaszát, üdvözlettel:
Éva

Most jár le a próba időm , a 3 hónap. Ha lejárt tudok hitelt felvenni??

Kedves János,
Igen, ha lejár a próbaidő és a munkaviszonya határozatlan időre fog szólni, akkor igényelhető.
Előzetes tájékozódásért használja személyi kölcsön kalkulátorunkat vagy töltse ki online adatlapunkat, szakértőnk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást ad Önnek. Díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

fennálló lakáshitelünk hátralévő kb 5 000 000 részét újabb nem jelzálogos hitellel kiváltani.Jelenleg a hátralévő futamidőnk még 7 év .

Én szeretném, ha telefonon megkeresnének.

Kedves Éva,
Kérjük adja meg adatait online adatlapukon és kérje kollégánk visszahívását! Irodáinkban Szakértőink teljes körű, díjmentes Hitelügyintézést vállalnak!

Sajnos aktív bárlistás vagyok önhibámból kerültem ilyen helyzetbe munkámat akkor elvesztettem így hitelemet nem tudtam törleszteni megvették a hitelemet most nekik rendesen törlesztek van munkahelyem havi jövedelmem szükségem lenne 200000ft ra a havi jövedelmem 230000ft rendessen törlesztek nincs probléma a megvett hitelnél havonta rendesen fizettem kérem a válaszát köszönöm üdv Marianna

Kedves Marianna,
Mivel aktív BAR listás, ez sajnos kizáró ok a hitelfelvételhez.

1985-ben vettem fel kölcsönt, tehát 35 éve. Ez elévülést jelent? Azóta nem fizettem, sok-sok éve nem is keresnek.
Lehet kölcsönt felvenni?

Kedves Ferenc!
Ügyféltudakozványt kellene lekérnie, melyből kiderül, hogy adatai szerepelnek-e a Központi Hitelinformációs Rendszerben negatív információval. Ha igen, akkor nem lehetséges a hitelfelvétel. Az Ügyféltudakozványt bármelyik hitelintézetnél lekérheti díjmentesen.

764
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x