Személyi kölcsön kalkulátor 2021

Személyi kölcsön ajánlatok kezes és fedezet nélkül

Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
év
Kérjük töltse ki ezt a mezőt!
Ft/hó
Kérjük válasszon kamatperiódust!

Miért a Hitelnet?

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Professzionális szakmai összehasonlító rendszerek

Banki előminősítő és összehasonlító személyi kölcsön kalkulátoraink segítségével egy helyen mutatjuk be az összes ajánlatot.

19 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

19 éves szakmai tapasztalat a hitelezésben

A C&I Hitelnet országos szakértő hálózata 2001 óta több ezer hiteligénylés során segített megtalálni a legkedvezőbb banki ajánlatot.

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Akár kedvezőbb ajánlatunk van, mint a bankfiókban!

Segítségünkkel a legtöbb banki partnerünknél kedvezőbb feltételekkel juthatsz hitelhez, mintha közvetlenül a bankhoz fordulnál.

Szakértőnk visszahív telefonon

Szakértőnk visszahív telefonon

Azon túl, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg a számodra, szolgáltatásunk egy filléredbe sem kerül és mindent mi intézünk helyetted.

Miben segítenek a hitelnet.hu szakértői?

 • Hitelszakértőnk néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot és válaszolnak minden kérdésedre
 • A számodra leginkább megfelelő időpontra egyeztetett személyes találkozón bemutatjuk a banki ajánlatokat tartalmazó összehasonlító elemzéseinket.
 • Segítségünk és a teljes körű ügyintézés INGYENES, mindent mi intézünk helyetted!
 • Adataid elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem előre sem utólag nem kell fizetned semmit

A személyi kölcsön ingatlanfedezet nélkül nyújtott szabadon felhasználható hitel. Igénylése lényegesen egyszerűbb és gyorsabb, mint egy szabad felhasználású jelzáloghitelé, a fizetendő kamatok azonban ennek köszönhetően némileg magasabbak lehetnek.

Az aktuálisan elérhető legkedvezőbb ajánlatunkat napi frissítéssel megtekintheti személyi kölcsön kalkulátorunk segítségével, ahol mindössze néhány kattintással elérhetők banki partnereink ajánlatai.

Személyi kölcsön hitelcélok

A személyi kölcsön felhasználása nem hitelcélhoz kötött, vagyis lehet:

 • szabad felhasználás – például: lakásfelújítás, autóvásárlás, tartós használati cikk vásárlása, családi események, utazás, váratlan pénzügyi kiadás, stb.
 • hitelkiváltás – jellemzően személyi kölcsön, hitelkártya, folyószámlahitel, áruvásárlási hitel, gépjármű hitel, stb. kiváltása

Hitelkiváltás esetén fontos, hogy az igénylő (illetve igénylők) olyan személy (személyek) lehet (lehetnek), aki (akik) a kiváltandó hitelben is szerepel (szerepelnek). Kétszereplős hitelügylet esetén az adós vagy az adóstárs akár egyedül is kezdeményezheti a hitelkiváltást. Továbbá a kiváltandó kölcsön adós, adóstárs pozíciói felcserélhetők a kiváltandó hitelben.

Ugyancsak fontos hangsúlyozni, hogy minden esetben problémamentesen törlesztett kölcsön váltható ki, vagyis a kiváltandó hitel tekintetében hátralék nem állhat fenn.

A kölcsön nem vehető igénybe közerkölcsöt sértő és jogszabály által tiltott tevékenységekre.

Személyi kölcsön feltételek

Számos olyan feltétel van az igénylés során, amelyeknek meg kell felelni. Ezek hiánya automatikus elutasítást vonhat maga után. Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül összefoglaljuk, melyek azok a tényező, melyet minden igénylés esetén alapvetően vizsgálnak a bankok:

 • Állandó magyarországi lakcím 
 • Telefonos elérhetőség
 • Az adós életkora a hitel igénylésekor és annak lejáratakor – Ennek mértéke között akár jelentős eltérések lehetnek az egyes pénzintézetek között. A bankok többsége 20-21 éves kor alatt nem, illetve csak megfelelő korú adóstárs bevonásával hitelez. Ugyancsak adóstárs vagy hitelfedezeti biztosítás megkötését kérheti a bank, ha az adós életkora a hitel lejáratakor meghaladja – pénzintézettől függően – a 65-70 évet.
 • A Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) negatív információval szereplő ügyfél nem hitelezhető

Jövedelmi feltételek

 • Pénzintézettől függően legalább 3-6 hónapos, határozatlan időre szóló munkaviszony. Külföldi munkaviszonyból származó jövedelem jelenleg korlátozottan vehető figyelembe.
 • Vállalkozók esetén minimum 12 hónapos vállalkozói múlt szükséges. Kizárólag magyarországi székhelyű, a magyar céginformációs rendszerekben nyilvántartott vállalkozásból származó jövedelem fogadható el.
 • A minimálisan elvárt jövedelem nagysága szintén bankonként, terméktípusonként változhat.
 • A személyi kölcsönt igénylő adósnak szinte minden estetben rendelkeznie kell bankszámla kivonattal, ahova a fizetése érkezik és ahonnan az esetlegesen fennálló hiteleit törleszti. Ennek a bankiszámla kivonatnak a részletes elemzése minden esetben alapvető az igénylés során.

Személyi hitel összege

A személyi kölcsön minimális és maximális összegét tekintve nem egységesek a bankok. Személyi kölcsön már 300.000 Ft-tól akár 10.000.000 Ft-ig elérhető lehet hitelintézettel, terméktípustól függően.

Mekkora összegű személyi kölcsön igényelhető?

A felvehető személyi hitel összegét – a fenti összeghatárokon belül – minden esetben az igénylő rendelkezésre álló jövedelme, valamint az esetleges hiteltörlesztésre fordított kiadási határozza meg.

A jövedelemvizsgálat a JTM (Jövedelemarányos Törlesztőrészlet Mutató) alapján történik. A JTM a rendszeres, igazolható adózott jövedelem meghatározott arányában korlátozza az új hitel felvételekor az ügyfél által maximálisan vállalható törlesztési terheket. A JTM tehát egy mutatószám, amely a kölcsönnyújtást követően fennálló havi törlesztési terhek és az igazolt havi nettó jövedelem hányadosa. A mutatóban az új kölcsön terhei mellett figyelembe kell venni minden fennálló kölcsönhöz kapcsolódó törlesztési terhet, rendelkezésre álló jövedelemként pedig csak az igazolt adózott nettó jövedelem (munkabér, nyugdíj, családi pótlék stb.) számítható be.

A JTM-et minden új, 300 ezer forintot meghaladó kölcsön felvételekor vizsgálni kell, továbbá a 300 ezer forintot meg nem haladó hitel vagy kölcsön igénylés esetén is akkor, ha Ön rendelkezik 2015. január 1. napját követően kötött 300 ezer forintot meg nem haladó összegű hitel vagy kölcsönszerződésből eredő tartozással.

A JTM mutató mértéke személyi kölcsönök esetén nem haladhatja meg az 50%-ot, a magas jövedelmű ügyfelek esetében (500 ezer forint és ennél nagyobb nettó jövedelem) pedig a 60%-ot.

Személyi kölcsön futamideje

A minimum futamidő – ugyancsak pénzinézettől függően – 12-24-36 hónap. Személyi kölcsönt a legtöbb bank maximum 84 hónapos (7 év) futamidővel nyújt. Van azonban olyan pénzintézet is, ahol hitelösszegtől és hitelcéltól függően akár 120 hónapra (10 év) igényelhető a kölcsön.

Személyi kölcsön kamata, THM, díjai

A személyi hitelek kamata ma már a teljes futamidőre fixálható, ami azt jelenti, hogy a futamidő alatt a Bank nem jogosult azt egyoldalúan módosítani.

Egyéb díjak

A havi törlesztő részlet és a futamidő alatt összesen visszafizetendő összeg mellet fontos, hogy tájékozódjunk az igénylés során esetlegesen felszámításra kerülő banki költségek mértékéről is. Személyi hitel felvétele során jelenleg az úgynevezett folyósítási díj/szerződéskötési díj merülhet fel. Ennek jellemzően 1%-os díját a bankok többsége – díjkedvezmény keretében – nem számítja fel.

Az érvényben lévő kamatok, díjak és jutalékok mértékét a mindenkor hatályos banki Hirdetmények, Kondíciós listák tartalmazzák.

Személyi kölcsön törlesztése

A kölcsön törlesztése havonta történik, a tőke és az ügyleti kamat havi esedékes részletének megfizetésével. A bankok többségénél a hitelfelvevő választhatja meg a törlesztési napot Ez a hónap 1. és 28. napja közötti bármely nap lehet. Célszerű törlesztési napként a munkabér kifizetésének napját közvetlenül követő napok valamelyikét kiválasztani.

Személyi kölcsön biztosítékai

A kölcsön biztosítékai lehetnek:

 • a hitelfelvevő rendszeres igazolt jövedelme
 • hitelfedezeti biztosítás – meghatározott életkor alatt nem kötelező – a biztosítás díja a hitelfelvevőt terheli

Személyi kölcsön igényléséhez szükséges dokumentumok

A személyi hitelkérelem benyújtásához az alábbi dokumentumok benyújtását kérhetik a hitelintézetek:

 • Érvényes személyazonosító igazolvány – ennek hiányában új kártyaformátumú vezetői engedély vagy útlevél
 • Lakcímet igazoló hatósági igazolvány
 • Alkalmazottak esetén 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolás (formanyomtatvány) és a munkabér jóváírást tartalmazó bankszámlakivonatok – pénzintézettől függően utolsó 2-6 hónap
 • Egyéni vállalkozó, cégtulajdonos, illetve családi vállalkozásban dolgozó esetén NAV jövedelemigazolás, NAV köztartozás igazolás. Egyéni vállalkozó, egyéni cég esetében vállalkozói igazolvány, vagy az Önkormányzat jegyzője által kiállított igazolás vagy a tevékenység folytatására kiadott engedély 
 • Nyugdíjasok esetében az ellátás jóváírását tartalmazó 3 havi bankszámlakivonat és az éves NYUFIG értesítő levél; nem bankszámlára történő utalás esetén bankszámlakivonat helyett 3 havi nyugdíjszelvény és az éves NYUFIG értesítő levél (Korhatár előtti nyugdíj, előnyugdíj, hozzátartozói ellátás, valamint véglegesített rokkantsági ellátás esetén az ellátásra vonatkozó határozat is szükséges.)
 • Más banki számlavezetés vagy hitelkártya esetén az utolsó 3 havi bankszámla-, és hitelkártya kivonat az igénylő valamennyi magyarországi hitelintézetnél vezetett bankszámlájáról

Hitelkiváltás esetén benyújtandó további dokumentumok:

 • Kiváltandó kölcsön fennálló tartozásáról szóló hivatalos igazolás

Személyi kölcsön törlesztő részlete

Online személyi kölcsön kalkulátorunkon túlmenően személyre szóló tájékoztatást is kérhet az Ön lakhelyéhez legközelebb eső tanácsadó partnerünktől, természetesen teljesen díjmentesen!

Amennyiben a hitelügylet mögé ingatlanfedezetet is tudna tenni, akkor jelzálog alapon is érdemes kiszámolni az adott kölcsönösszeg törlesztő részletét. Ez esetben a „Szabad felhasználás ingatlanfedezettel” hitelcélt válassza. Szabad felhasználású jelzáloghitel esetén azonban a hitelösszegnek el kell érnie az 1 millió forintot. Az ingatlanfedezet bevonásával nyújtott személyi hitelek esetén elérhető legkedvezőbb havi törlesztő részletekről IDE kattintva tájékozódhat.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
728 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Személyi kölcsönt szeretnék gépkocsivásárlásra 1 100 000-Ft összegben, 48 hónapra, előtörlesztési lehetőséggel.
Március 27-én töltömbe a 65. évemet. Feleségemmel közös háztartásban élünk, nincs eltartott személy a családban.
Kaphatok-e hitelt, ha igen akkor kérem adják meg Fehérvári kollégályuk telefonszámát, hogy egyeztetni tudják elé.

Kedves Géza,
Köszönjük megkeresését, kérjük adja meg adatait IDE kattintva és székesfehérvári kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Hitelt szeretnék felvenni, de sajnos még május 07-ig a Bár listán szerepelek.
1 lezárt évem van egyéni vállalkozóként. A lehetőségeim érdekelnének.
Üdvözlettel!
Andrea

Kedves Andrea,
Május 7. után kellene megpróbálni a kölcsönigénylést, miután a negatív információ törlésre került a KHR-ből.

Jó napot!
Olyan kérésem lenne, hogy Apukàm szeretne felveni kisebb öszegű hitelt, 500.000 Ft körül, de van egy 98ezres tartozàs ami nem az ő nevén van, csak kezes de sajna őt talàltàk meg mert nincs bejelentett munkàja az illetőnek aki valóban felvette a hitelt .Tudna ilyen esetben is igényelni Apukàm vagy lenne valami megoldàs? köszönöm

Kedves Dalma,
Abban az esetben, ha az említett hitel szerződés szerint van törlesztve, ez önmagában nem lehet kizáró ok egy új személyi kölcsön igénylésnél.
IDE kattintva tekitheti meg az elérhető személyi kölcsön ajánlatokat. Kérje kollégánk személyre szóló ajánlatát!

Üdvözlöm!
Olyan személyi kölcsönt keresek ahol nem kizáró ok a kézhez kapott fizetés!
Válaszàt elöre is köszönöm

Kedves Melinda,
A személyi kölcsön igénylésnél elvárás, hogy a fizetés folyószámlára érkezzen, a kézhez kapott fizetés nem fogadható el.
Kivéve: nyugdíj – ott elfogadható, ha készpénzben kapja az igénylő.

250.000 Ft személyi kölcsönre lenne szügségem.

Kedves Erzsébet!
Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést!

200.000 Ft-ra lenne szükségem. Nyugdíjam 72.500 Ft. Rövid lejáratú kölcsön kellene.
Kérem szíves válaszukat.

Kedves Erzsébet!
A hitelfelvétel szempontjából meghatározó az Ön életkora is. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Személyi kölcsönre lenne szükségem.

Kedves Erzsébet!
Személyre szóló, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Érdeklődni szeretnék, hogy 1.500.000 Ft készpénzre lenne szükségem 3 hónapra. Lehetséges-e számomra? A nyugdíjam 120.000 Ft. A kért összeget vissza lehet-e ilyen rövid idő alatt fizetni? Kérem tájékoztatásukat, melyet előre is köszönök.
Tisztelettel.
L-né

Kedves Asszonyom!
Amennyiben még aktuális a személyi hitel felvétele, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készítenek Önnek.

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Azzal a kérdéssel szeretnék önökhöz fordulni, hogy az OTP bank elfogadja-e a szándéknyilatkozatot személyi kölcsönkérelem során, mert határozott idejű szerződésem van?

Kedves István!
Munkáltatói szándéknyilatkozat sajnos nem fogadható el igénylés során. Ebben az esetben legfeljebb olyan futamidőre igényelhető a kölcsön, ameddig a határozott idejű munkaszerződés szól.

Tisztelt Hitelnet!
A jtm számításnál a gyed extrát figyelembe veszik? Pl. gyed extrával a jövedelmem 550 ezer nélküle 400 ezer. Nem mindegy, mert ugyebár kevesebb törlesztő részlet vállalható be, ha a kevesebb jövedelmet veszik figyelembe a számításnál.

Kedves Milán!
A gyed extrát a bankok többsége nem vagy csak a gyes összegének erejéig veszi figyelembe, van azonban olyan hitelintézet, ahol elfogadható a kettő együtt.
További személyre szóló díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

200.000 Ft-nak 2 évre mennyi a havi törlesztője?

Kedves Nikolett!
Kalkulációhoz kérjük használja online Hitelkalkulátorunkat!

Hány éves korig folyósítanak személyi hitelt?

Kedves Enikő!
Az adós nem lehet 70 évnél idősebb a kölcsön lejáratakor, ha nem tud olyan adóstársat bevonni, akinek életkora nem éri el a 70 évet a hitel lejáratakor.

Németországban élek, dolgozom. Egy magyarorszagi ingatlan eladása kapcsán lenne szükségem kb. 3 millió forintra 6-12 hónapra. Magyarországon nincsen bejelentett lakcímem.
Van olyan hitelintezet, aki ezt az összeget folyósítani tudja?

Kedves Balázs!
Állandó magyarországi lakcím nélkül sajnos nem lehetséges a hitelfelvétel bankpartnereinknél.

Tisztelt Hitelnet!
6 éve van állandó munkaviszonyom. Jelenleg 4 éve itthon vagyok az első, második és jelenleg a 3. gyermekem születése miatt.
Kérdésem, hogy szeretnék felvenni 2.2 millió forintot. Van-e rá lehetőségem? A havi jövedelmem 110 ezer Ft körül van!
Köszönöm.
Beáta

Kedves Beáta!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakérőtink ismertetni fogják az esetlegesen elérhető személyi hiteleket és feltételeket!

Üdvözlöm!
260.000 Ft a nettó jövedelmem. Van 60.000 Ft törlesztésű hitelem.
A kérdésem, hogy igényelhetek ez mellé még 1.000.000 Ft-ot?
Köszönöm!

Kedves Ildikó!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink ismertetni fogják a további hitellehetőségeket. Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Szeretném önökkel felvenni a kapcsolatot.

Kedves Magda!
Irodáink elérhetőségét ITT találja.

Üdvözlöm!
Az ügyben érdeklődőm, hogy passzív BAR listásként tudok személyi kölcsönt igényelni? Az 1 év passzív 2019.04.04-én jár le! 1.500.000 Ft-ra lenne szükségem! Munkaviszonyom folyamatos megszakítás nélküli! Jelenlegi munkahelyemen még próbaidőmet töltöm, ami 2019.02.28-án jár le!

Kedves Attila!
Passzív KHR lista esetén már lehetőség nyílhat személyi kölcsön felvételére a próbaidő lejárat után. Javasoljuk, hogy ezt követően töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink ismeretetni fogják a lehetőségeket!

18 éves fiam szeretne autót vásárlolni hitelre, amennyiben lenne rá mód. Dolgozik 5. hónapja egy cégnél. Havi megújulású a munkaszerződése. Munkabére az OTP Bank Zrt.-nél kerül jóváírásra.
Kaphat-e hitelt és mekkora összegben autóvásárlásra? 1.5 millió Ft a kinézett jármű ára.

Kedves Csilla!
Gépjármű hitel közvetítésével irodánk nem foglalkozik. Ingatlanfedezet nélkül személyi kölcsön lehet elérhető, de fia fiatal kora miatt ehhez adóstárs bevonására lenne szükség. Amennyiben ez megoldható, kérjük, töltsék ki online adatlapunkat és Szakértőink ismertetni fogják az elérhető hitellehetőségeket!

Tisztelt Hitelnet! Nyugdijas vagyok, a 70 évet is betöltöttem, de még nagyon aktív vagyok, dolgozok, társadalmi funkcióim vannak és még sok tervem is. Ezért lenne szükségem most 1-2 millió Ft hitelre a lakásom teljes felújitására, mivel azt rodának is használom. A nyugdíjam közel 200 ezer Ft, tehát tudom a törlesztést fizetni rendszeresen, nem jelent gondot. Szivesen kötök hitelfedezeti biztositást is, ha a korom miatt esetleg Önök félnek adni, így nem lenne probléma. Továbbá megbizást adok a Banknak arra, hogy a nyugdíj összegéből már eleve levonják tőlem a törlesztést és azt minden hónapban azonnal átutalják az Önök részére. Várom megtisztelő válaszukat.… Továbbiak »

Kedves Asszonyom!
Életkorából fakadóan sajnos csak adóstárs bevonásával lenne megoldható a hitelfelvétel. Amennyiben erre van lehetőség, kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink készséggel tájékoztatják Önt az elérhető hitelkonstrukciókról!

Az lenne a kérdésem, hogy egy üzleti befektetés szempontjából lenne szükségem egy kisebb hitelre. Külföldön élek, magyar lakcímkártyám van és állandó is, személyim is van. Édesanyám után van 25% tulajdonjogom egy lakásban. Nővéremnek is van 25%-a, de mivel ő nem fizette az adósságát, így az utolsó információm édesapámtól, hogy állítólag a bank beterhelte, el fogjak adni majd. Soha nem láthattam erről semmi papírt, így nem tudom. Ki tudom én használni az én tulajdonjogomat, ha most kisebb hitelt szeretnék? Maximum 450-500 ezer forint. Semmi kölcsönöm, adósságom nincs otthon. Állandó munkaviszonyom van itt kint és a bruttó jövedelmem kb. 600 ezer Ft.… Továbbiak »

Kedves Mónika!
Résztulajdonra nem vehető fel jelzáloghitel. Személyi kölcsön azonban külföldi jövedelemre is igényelhető. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat és Szakértőink tájékztatni fogják az elérhető hitelkonstrukciókról! Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Kedves Hitelnet!
Egyetemista vagyok! Több mint egy éve dolgozom az egyik nagy magyar Telekomunikácios cégnél diákszövetkezeten keresztül.
700.000 Ft személyi kölcsönre lenne szükségem technikai fejlődésr,e ami szükséges a tanulmányaimhoz.
Milyen lehetőségeim vannak?

Kedves Henrik!
Diákmunkából származó jövedelem sajnos nem fogadható el bankpartnereink személyi hitelének igénylésénél.

Üdvözlöm!
A nevem Andrea. Szeretnék 1 millió Ft-ot felvenni, személyi kölcsönt, de nem tudom, hogy van-e rá lehetőségem. A fizetésem sajnos csak kb. 46-48 ezer forint, de kapok a 4 gyerek után 89.650 forintot.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a gyerekek után kapott pénz és a fizetésem összegére fel tudok-e venni ennyi pénzt?
Előre is köszönöm a válaszát.

Kedves Andrea!
A megadott jövedelemre sajnos nem lehetséges a hitelfelvétel.

Üdvözlöm!
Az ügyben zavarom, érdeklődöm, szabad felhasználású személyi kölcsönt szeretnék felvenni 1.500.000 Ft összegben maximum 4 év futamidőre!
Mik lennének a feltételek?

Kedves Attila!
Szakértőink készséggel tájékoztatják az elérhető személyi hitelekről! Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Van mukahelyem, de nem vagyok bejelentve.
Így kaphatok-e hitelt?

Kedves Asszonyom!
Bejelentett munkaviszony hiányában sajnos nem oldható meg a hitelfelvétel.

Tisztelt Cím!
Aziránt érdeklődnék, hogy személyi kölcsönnél felvehető lenne-e 6 millió forint úgy, hogy havi nettó 152 000 Ft-os keresete van az embernek és adóstársat, se kezest, se önerőt nem tud szolgáltatni. Természetessen 3-4 hónap elteltével lenne rá egy adóstárs, csak jelenleg nem megoldható. Kiharcolható-e egy banknál, hogy személyi kölcsönt egyedi feltételekhez biztosítsanak?

Kedves Máté!
Azt, hogy 152.000 Ft-os keresettel mekkora összegű személyi kölcsönt tud felvenni, az előzetes hitelbírálat elvégzése után tudjuk megmondani. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és Szakértőiknk személyre szabott, díjmentes tájékoztatást készítenek Önnek.

Üdv!
Arra lennék kíváncsi, hogy amikor személyi kölcsönt vennék fel, akkor lehet-e bank és bank között dönteni úgy, hogy két vagy tobb bankhoz/pénzintézethez is nyújtottam be kérelmet személyi kölcsönre. Tehát rontja az a hitelképességemet, hogy “jelentkeztem” már egy személyi kölcsönre egy banknál, de annak feltetelei nem tetszettek!?
Köszönöm elöre is!
Üdv,
Eszter

Kedves Eszter!
Az, hogy korábban már más pénzintézethez is nyújtott be kölcsönkérelmet, amiből végül nem lett szerződés, nem probléma, de egyidejűleg csak egy hitelintézethez nyújtható be hitelkérelem.

Jó napot!
Érdeklődni szeretnék, hogy mikor újíthatom meg önöknél a hitelemet?

Kedves Alex!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat vagy vegye fel a kapcsolatot a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodával. Irodáink elérhetőségét ITT találja.

Tisztelt Szakértő Úr!
2 db provident hitelemet szeretném kiváltani előnyösebb hitellel. Passzív báros vagyok, alkalmazott. Az OTP-t kérdeztük az egyik fiókban, azt az információt adták Ők a provident hitelt nem váltják ki.
Kérem szíves segítségét, tájékoztatását!

Kedves Ferenc!
Passzív KHR-esként sajnos nem tudunk olyan adósságrendező kölcsönt ajánlani Önnek, amely kedvezőbb lehet a meglévő providentes hiteleknél.

Van már két személyi kölcsönöm, 178.700 forint, amit havonta 46.200 forinttal törlesztek. Szükségem lenne meg 600 ezer forintra. Ezeket a hiteleket meg kiváltanám. Nettó 120.030 a keresetem.

Kedves Anita!
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatást Szakértőink bővebb információk esetén tudnak készíteni Önnek. Ehhez kérjük elsőként töltse ki online adatlapunkat!

Határozatlan munkaszerződésem van, 180.000 a nettó fizetésem, mégsem kapok személyi hitelt, ami 4 millió lenne. Miért? Jelenlegi munkaviszonyom 5 hónap. A bankok 3 hónapos munkaviszonytól már hirdetnek hitelt. Engem elutasítottak. SOHA nem volt még hitelem. 2013-ban alakult őrző-védő cégnél dolgozom.
Tisztelettel.
Dávid

Kedves Dávid!
Számos ok miatt elutasításra kerülhet egy hiteligénylés. Így kérdésére sajnos nem tudunk választ adni. Fiatal igénylő esetén gyakori adóstárs bevonásának szükségessége.
Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni fogják az esetlegesen elérhető hitelkonstrukciókról és hitelösszegről!

728
0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x